07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Közben kiszívtam Ármi orrát,hát jött belőle bőven:(
Meglepően jól viselte...
Igen és igy tök sok helyre eltudunk majd jutni ingyen:))
nyárunk ugy volt Korzika de nem mertem bevállalni majd 1,5 2 évesen tuti mehetünk sok helyre....igen és álltalában minden évben az a csapat jön össze bár közlekedési föfelügyelettel...és a munkaügyis csopotott kedvelem e legjobban:-DD
Szgény:(
Jobbulást Neki!
Ezzel mindígy vagyunk, vannak napok, amikor én is jobban aggódok valamiért, van amikor meg nem.
Tegnap pl. csak fél órára hagytuk a mamánál, amíg mi az ügyvédnél voltunk, de majd megszakadt a szívem.
Rohantam vissza érte, és úgy szorítottam, mert annyira hiányzott:)
És persze aggódtam, hogy nehogy elessen a mamánál, vagy mit tudom én...
Lehet mostanság azért is érzek így, mert ugye hamarosan többen osztozunk rajta...ami persze jó a gyerkőcnek, mert szocializálódik, de anyának nagyon rossz:((((((((((
értem:)
Nagyon jó lehet busszal menni, persze akkor Lídivel még necces, de bizti tuti jó lehet ott a hangulat, mint egy nagy osztálykiránduláson:))))))))
Itt nyafog mellettem:(
Semmi nem jó neki...
De először nehogy Franciába vigyétek, vagy olaszba...most mi is "Csak" az osztrákokhoz ugrunk ki.
Végig autópálya, Semmering pl Pesttől 200 km:)
Borogattad neki?
Ne izgulj semi baj nem lesz, ha tegnap du. nem volt lázas, meg éjjel, akkor már nem lesz semmi:)))))))
Prevenar??????
ez az ami most ingyenes?
Mert asszem ezt mi is beadatjuk Milánnak, de a gyerekorvos holnap jön, akkor rákérdezek.