07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Bármikor "csak" hőemelkedésünk volt nem vittem sem uszni sem játszoházba....
Van egy csaj az uszin ő lázasan is elviszi a gyereket....
Nekik:))))))) ez jó volt:)
Hát gyakorlatilag csak éjszak és délelőtt vagyok az anyja a gyerekemnek, de már ezt nem is nevezném, anya-fia kapcsolatnak....a párom szerint túlreagálom ezt, de ha látnátok Milán, amikor a mama hazaérkezik...ezerrel mászik felé, és teli szájjal nevet...és úgy de úgy bújuk, mimt még nekem soha...
Ja és anyósom mióta itt vagyunk megtanította integetni, tapsolni, ami nekem ezidáig nem sikerült.
Tudom hülyeség, amit most írok, de teljesen azt érzem elvesztettem a fiam...olyan szinten tojik rám, hogy csak na...nehéz ezt feldolgozni, és nem is gondoltam volna, hogy ilyen mama függő lesz...tényleg ha már nem szoptatnám, akkor semmi kapocs nem lenne köztünk....
Helló csajok!
Jobbulást a gyerekeknek!
Davider! Én is Cebion cseppeket adok Panninak. Mi is járunk folyamatosan ide-oda, ezért szerintem nem tudod kivédeni a betegségeket.
Jaja, boldog névnapot nekik :DDD
Hogy van anyósod unokája?! :D
Az nem feltétlenül jó tárgyalási alap.:(
De értem a sértődöttségedet. Már az túl sok, hogy amikor teszetoszáskodott és kitetted a szűrét, akkor rögtön a bigéhez szaladt. A gyerek már csak ráadás, akárkié is.
Én most próbáltam nagyon kívűlállóként nézni és teljesen más. A gyerek mandula szemei pl soha nem fognak megváltozni...annyira jellegzetes vonásai vannak, amilyenek csak az anyjának meg az anyja apjának vannak.
Egyébként én is felvetettem B-nak a dns-tesztet, de arra jutottunk (közösen), hogy ha másé a gyerek, akkor az anyjának tuti benne van a keze, nem hiába jár spermát számolni a laborba a mai napig, mikor már egy éve nyugdíjas.
Meg így legalább, ha nem lesz esetleg valamire pénzünk, akkor a fejéhez vághatom, hogy azért, mert egy olyan gyerekre költi a pénzét, akiről nem is tudja biztosan, hogy a sajátja. :P
Bezzeg anyósnak nem jut eszébe tőle dns vizsgálatot kérni, mi? :P
Mondjuk Dodi is hol rám, hol az apjára hasonlít, attól függ, hogy ki nézi :DDD