07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Imádnám,ha lenne egy cukrászdám:))
Megjegyzem, ezt te is meg tudod csinálni, még a muffinoknál is könnyebb és akár rakhatsz bele kakaót is, ha úgy szereted...csináld meg, roppant egyszerü.,
Sziasztok Lídiát gyogyultnak nyilvánitották de még a héten nem megyünk uszni és angolra továbbra sem alszik 10 napja a leghosszabb egyhuzamos alvásom 3 ora volt kezdek fáradni...ÁÁÁÁÁÁÁÁ
Szilvikémnek nincs netük de jol sikerült a buli amint tud jön....
Ármonak,Milán Mórnak boldog hofordulot később készitek meglepit is....
Cici téma nekem szerintem szép kerek...melleim voltak nem nagy nem is kicsi...de a terhesség szoptatás nagyon csunyává tette...én megmütetném de nem szilikont akarnék csak vissza állitani a helyére:P
:)))Jólvan...akkor más:
Dodi szépen eljátszik a földön,nem moccan, szem elött lesz,nem csinál huncutságot, halkan lesz,nem fog zavarni.Apás hangulatban lesz és vele ül szépen a földön , s vonatoznak.Néha odamegy puszit ad, de csak,hogy eröt adjon..
Ìgy jó?:)))))))
Kiváncsian várom... :)
Nekem is tervben van, hogy pakolok fel képeket, de előbb már le akarom az összeset szedni a gépemről... Most számláltattam meg az egyik progival, képzeld, majdnem négyezer fotót tárolok ezen a szerencsétlen vinyón. :P
Igaz, szerintem ennek a fele olyan, amit ki is törölhetnék, úgyhogy ha hangulatom és időm engedi ki is fogom. :) Valószínűleg ma éjjel, ha ébren tudok maradni. :)
De lesznek új képek nálam is. Ja, és ha úgy alakul, akkor februárban mindenképpen... :) Tudod :)
Aztán ha mégsem, akkor még annyi időnk van! :)
Megkaptam a meghívót, majd regisztrálok,csak még idöm se volt...meg azt se tudom mi az:)))de nem baj:))Majd megtudom,ha benézek rá:))))
Nem vagyok vaskos..kövér vagyok:)))))))))))Husifalat:)
Ma voltam ott, nagyon tetszettek a recik..én a piásat ki fogom próbálni:)Jellemzöen:)
A piskóta nem esik össze és nulla vele a munka..komolyan....annyira könnyü és egyszerü és göynyörü tortaalapom lett:)
Köszi a dícséretet:)))Amúgy Lona még ott olyan picike volt..most nagy cula..majd teszek fel mostani képeket is,csak legyen pár szabad percem:)
Vali! Hát, anyám, nézted a blogodat. :D
Azok a képek! Annyira szépek. :)
Jól néztek ki apjukoddal :D
Meg persze Loncsa is csini, de hát ezt már nem is kell mondanom. :)
Látom, egész jól belehúztál, egész sok bejegyzést sikerült kreálnod, amíg nem jártam arra. :)
Receptek, hm... Hát, azt a maceramentes piskótát valószínűleg ki fogom próbálni. :)
Nálam is vannak új receptek (persze attól függ, mikor jártál ott utoljára), sok fincsi és szép dolog.... :)
Tényleg, megkaptad a meghívómat? :)
Nos, a mufffin egy rendkívül fontos alapélelmiszer a konyhában...szóval jó, ha abban profi a géped:)
Pint én is azon gondolkozom,hogy át kell rendeznem a konyhás dolgokat,mert van pár veszélyes r´sze:)
Szóval edzel keményen... Hát, a végén csak én maradok dagi :(
De én már karácsonyig semmi fogyit nem csinálok, mert úgysem tudok ellenállni a kísértésnek... Szeretem megkóstolni amit készítek. Most pedig van tervben mézeskalács, házi szaloncuki, meg egy csomó finom kajcsi... :)
Szerintem f@szányos, nagyon eltrafáltam a gépeket. Sikerült úgy megtölteni a bútorokat, hogy az alsókat lehessen nyitogatni, kirámolni, garázdálkodni kisebb veszteségek árán (pl. morzsákra törik apa reggeli keksze, vagy újra kell tekerni a sütőpapírt ilyesmik). Felső szekrényünk kevés van, de szerencsére elég azoknak, amik sűrűn kellhetnek, de törékenyek vagy veszélyesek.
A sütő még csak muffint sütött, de azt jól tud:DDD
A fogyis kérdéseddel kapcsolatban meg azt tudom mondani, hogy irtó lassan haladok. De legalább nem fogom a falba verni a fejem, hogy biztos attól nem olyan a bőröm, mint 20 évesen :D
Tegnap olyan jót futottam ,már megy a fél óra rendesen..vagyis nem futottam,hanem gyorsgyalogoltam, tök izzasztó, de kevésbé lélekölö:))))
Közben irigy hónapljmirigyet hallgattam, gyorsabban ment az idö és szétröhögtem magam:)
Mellről fogyni irtó könnyű, de nagyon veszélyes, mármit a kinézetére. Szóval nehogy éhezős diétába fogja, mert az nagy szívás lenne, ha a szép nagyból, kisebb, de lógós lenne a végén.
Gondolom, rajtad kívül mindenki a csodájára jár:)