07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Én nem kételkedem:) Eddig sikerült megoldanom, csak valamelyik nap idézetet akartam írni, amiben több ékezetes betű volt. Na akkor kezdtem el gondolkodni, hogy mit lehetne csinálni, mert az én kézügyességem egyenlő a nullával, tehát túl sokat kellett volna szöszölnöm az ékezetekkel:)
az nem volt tiszta,hogy ujj kockát kell nyitni most már értem és tök könnyű:)
tudom szőkitsek:)
Szerintem csak arra várt, hogy te is itt legyél.:DDD
Én a számlázó progival voltam így... :)
Vannak olyan képek,amelyeken tűl közel van a szöveghez az arc,vagy valami egyéb,azok elmozgathatóak a Switch to adwance mode-al,ha rákattintassz.Félre hízod,oda illeszted az ékezeteket és majd visszhúzod az elmozdított képet.
Finoman, de manna már leszőkézte:DDD
Egyébként igen, így nehéz leírni, én egy csomó mindent csak akkor tudok, ha előttem van a kép. Így volt ez a munkahelyemen is a könyveő programmal. Ha ott ülök előtte, semmi gond, csukott szemmel is megcsinálok mindent, de ha itthon felhívtak, ááááááááá. Úgy nem megy, csak ha felolvassák nekem az egész képernyőt:)
Davider! Hol a kép alvó kishercegnőmről? :)
Na de jó, hogy visszajöttél.Én ennyire részletesen nem emlékszem, hogy mi mikor jelenik meg, örülök, hogy egyáltalán meg tudtam csinálni, amit akartam:)
(Persze nem csak ezért jó, hogy visszajöttél!!!)
A profik így leírják neked... :)
De ha már itt tartunk, nem muszáj mellékattintva fixálni, elég ha átkattol a kis nyilas kockára és tátámmm, már mozgatható is a vessző. :)
Igen,én is azt mondtam,mielőtt újra leszőkézi magát,hogy meg kell egyszer mutatni és ő is profi lesz!Nem nehéz,csak szóban nehéz leírni.
Davider! Kihidrogénezted a hajad?!!! :D:P
Jöttem vissza.Nem értem,hogy mire mondod azt,hogy egész....Kicsit pontosabban.
Leírod a kívánt szöveget,beilleszed a hová szeretnéd.Majd ismét választos a szövegírót és csak egy vesszőt pötyögsz be.Mellé kattintassz,azzal lefixálódik,és mikor újra a vesszőre kattintassz,kis kék kockák jelennek meg körör-körül.Annak a kis mezőnek a közepére kattintassz,és azzal tudod sétáltatni a vessződet,pontodat.Próbáld még,mennie kell!
Igen, ezt így kell csinálni. Davider! Hallgass Mandulára! :)
Hát másképp nem lehet ékezetes betűt csinálni...
A géped programjai között nézd meg. Start-Programok-Mikrosoft Office. Ott van a word, az excel, és ha van, akkor a Power Point is. De ha nem ismered, akkor nem biztos, hogy jó megoldás most azzal elkezdeni. Majd egyszer elmegyek felétek és akkor megmutatom:DDD
nosza... majd mondd meg mit találtál :DDD
uj kockába kell tenni a vesszőt????
Külön szövegmezőbe tetted a vesszőt? Ha túl közel van a másik szöveghez, akkor sokszor én sem tudtam mozgatni. Van ott egy visszanyíl, menj addig vissza, amíg ki nem törlöd a vesszőt, aztán valahova az eredeti szövegtől messzire kezdjed el, úgy majd tudod mozgatni.
nálam csak négy van nyitva :)
hol van ez a power,pointon?
és hova mentem?
Csak neeeeeeeeeeeeem?????????:DDDDD
hagyátok már abba lassan lekell mennem valami nasiért:))))