07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Ja én most Lidire akarok:)
Ebben a megvilágításban nagyon profi!Csak lába ne keljen.......
Nekem is van kb. még 5 percem, aztán dobok egyet és húzok lefeküdni. :)
Miért nem csináltok egyet? Nem okvetlen kell ilyen nagyot... Ez kb. 100-120 cm. (Az első képhez viszonyítva vágtunk le a lábából kb. 20 centit... brutál módon, ollóval... :DDD:P)
De persze attól függ, hová akarod tenni. :)
Én vagyok csak lementem éjszakára kajáért,teáért lidinek.....megvárom,hogy szavazzhassak egyet:)
jaj nagyon ügyesek vagytok én ma nézzegedtem az Auchanban kell ilyen nekünk ...végül nem vettem de lehet még beszerzek.....ügyesek vagytok:-DD
Egyébként az első variáció nagyon gáz volt... :D
Az tiszta delta volt, mint Schwarzie... El is neveztem Schwarzeneggernek... Miután szétröhögtük az agyunkat a gyerekkel, szétszedtük, és ez a második variáció már egész jóra sikerült. :D
Jó, biztos van rajta kifogásolni való, de én tudom, hogy klasszisokkal jobb, mint amit először dobtunk össze. De ez a prototípus, a következő még jobb lesz. :DDD
Miért, annyira kigyúrtnak látszik? Pedig próbáltuk hízlalni... De a dög! Nem bírt el több hájat a ruha. :DDD
Csinos Mikulásotok van!A konditeremből jött ? :P
Ja, jó éjt! Ha arra jártok nézzétek meg a naplómban az új családtagunkat. :) Riki elnevezte Dorkó Mikulásnak. :DDDD
Na, úgy látom nincs nagy mozgás. Lassan én is húzok... holnap suli. (A fiamnak, ahová én fuvarozom :D)
Én egyébként majdnem mindenevő vagyok. :)
Csak az erős és nagyon zsíros kajákat nem bírom. Meg a halat, birkát. De nem sok kaja van amit nem eszek meg... sajna ez látszik is :DDD
Na, lépek csajócák! További jó főzicskézést.
Ha itt maradok még éhen halok a végén. Pusszantás mindenkinek!
Jó éjszakát!
Gödöllőn van egy étterem, ahova egyszer-készer elmentünk kajálni.Én nagyon keveset eszek (illetve ettem a terhesség előtt), így rendszerint hortobágyit rendeltem csak magamnak - főételként. Amikor harmadszor mentünk, a pincér megkérdezte tőlem, hogy étlapot hozzon vagy hortobágyit?:DDD
Nyammmmm, mindet imádom. Pont a múlt héten csináltam egy nagy fazékkal apinak, hogy legyen mit ennie amíg távol vagyunk.
Én szeretem a főzelékeket is, meg a tésztákat.
Pont ezt akartam irni holnap csinálok egy kis fokhagymás mézes husit tésztával ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ legyen már reggel:)
Azt viszont imádom de eddig csak egy helyen ettem igazán jot abba az étterembe ahol dolgoztam ha bemegyek tuti mindig azt eszek:))
Jaj, ne főzzetek má' ilyenkor! a gondolatától is elkezdtem hízni :))
Én azt nem szeretem megeszem de inkább elkészitem apa imádja karácsonykor tuti lesz az asztalon:)
Tudtam!!!!!!!:DDDDDDDDDDD
jöhet.. meg akár egy kis brassói is :)
Én attól féltem, hogy soha nem fogok tudni pörköltet enni:) De szerencsére nálam se jött ez be, azóta bepótoltam a tavalyi évet:DDD
Na drágám! Azt is imádom! :)
Á, attól fáj a gyomrom. De azért nem bírom ki, hogy ne egyek:)
Én a 9 hónap alatt nem tudtam megenni a baconos tejszínes csirkeragut, szó szerint rögtön émelyegtem tőle, de még a szagától is. pedig imádom. Azóta elillant ez a bajom, pedig volt aki azzal riogatott, hogy akkor már soha többé nem bírok majd ránézni sem erre a kajára.
Én nem vagyok oda a krumpliért, de most hogy írtad, úgy ennék egy kis sültkrumplit. Na de tuti nem állok neki sütni:)
manna: hagymás rostélyos?