Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Harmincas nők.. Szinglik, gyermektelenek ide:-) fórum

Harmincas nők.. Szinglik, gyermektelenek ide:-) (beszélgetős fórum)

64. 7a1c4d35f1 (válaszként erre: 57. - Volpertinger)
2011. jún. 30. 13:32
dehogynem, szintecsak ilyenekkel. Amikor meg jovok azzal hogy nincs pénz, megfelelő lakás, akkor ezt kapm: jajjj hat nem kell ahhoz semmi nagy dolog. Jah, csak amikor már otthon lennek éhen halnank...Mindegy lehet ez csak az en vesszőparipám.
63. Volpertinger (válaszként erre: 59. - 3dfc5d4601)
2011. jún. 30. 13:31
ott a pont :)
62. Hello Titti (válaszként erre: 57. - Volpertinger)
na az ilyet azt én 2 perc alatt lerendezem...1x volt...de azt is megbánta,hogy ilyenre gondolt...és a végén még el is gondolkodott...:DDD
61. Volpertinger (válaszként erre: 58. - Hello Titti)
Hát, ha évekig nem lenne egy átaludt éjszakám, én sem lennék ilyen friss :)
2011. jún. 30. 13:30
Sok fórumon olvastam már,hogy anyukák irták:egy nő mindig magának szüli a gyereket..
59. 3dfc5d4601 (válaszként erre: 54. - Hello Titti)
2011. jún. 30. 13:30

Egyébként nem is értem mi a bajunk...szopásról sokféleképpen lehet beszélgetni :)

(bocsi, visszafogom a pimaszságom)

2011. jún. 30. 13:29
Volpertinger és szofi én csak azt látom,hogy én még mindig elememben vagyok és ők már teljesen ki vannak ...bennem még van életkedv erő és akarás és stb..szerintem tudjátok,hogy miről beszélek...:DDD
Olyannal nem találkoztatok, aki simán lenéz, leasajnál, mert nincs gyereketek?
56. 171925f409 (válaszként erre: 55. - 7a1c4d35f1)
Nem hiszitek el, hogy e fórumon kívül a többi 10 mind milyen fórum.Amióta babát akarok azóta ez jár a fejembe amíg nem lesz.Fáj, hogy másnak van már valakinek e korban már 2 is és nekem miért nem sikerül és hát sorstársainkal bizony csak erről tudunk általában beszélni
55. 7a1c4d35f1 (válaszként erre: 49. - 171925f409)
2011. jún. 30. 13:27

Elhiszem hogy fordul, ez a természetes. Csak engem is az zavar hogy ők csak a gyerekről tudnak beszélgetni. És volt, hogy én kaptam tőlük sírógörcsöt a sikertelen lombik után...De sokszor ugyerzem eltavolodtunk egymástol. Egy teára sem tudunk nyugodtan elmenni, mert az agyuk otthon jár hgoy mi van a gyerekkel. Persze azoknak akiknek tényleg férjuk van és párjuk, akire lehet meg ebben is szamitani, azoktol elnézést....CSak segitség nelkul ...

Nem tudnak hozzam eljonni mert hát a gyerek nem birja az utazast...Az pedig hogy mindig en menjek, a mai benzin arak mellett kicsit durva-

54. Hello Titti (válaszként erre: 50. - 3dfc5d4601)
2011. jún. 30. 13:26
éééés elvárják tőled,hogy te ugyan úgy érezz mint ők:DDD
2011. jún. 30. 13:26
Óóóó Titti az én barátnőmnek is 2 babája van tavaly óta nem is beszéltünk:(Mert Ő 24 órás anyuka.....nem ér rá arra sem,hogy felemelje a telefont!És igen igazad van valóban elveszitik önmagukat egy kicsit..
52. Volpertinger (válaszként erre: 46. - Hello Titti)
2011. jún. 30. 13:25

És az a gáz, hogy ezek a csajok amikor már jobban ráérnek, mert ovis/iskolás a gyerek, akkor rádöbbennek, hogy az összes barátságuk "elsorvadt".

Nem tudom, miért olyan lehetetlen összeegyeztetni a két dolgot.

Nyilván nem arra gondolok, hogy a 3 hetes csecsemővel induljon neki bulizni:)

51. 171925f409 (válaszként erre: 48. - Volpertinger)
2011. jún. 30. 13:24
Sokszor én is azt mondom jobb lenne egyedül mert akkor oda megyek ahova akarok meg ilyenek.Régen szégyen volt ha nem családba nőtt fel a gyerek de én bevállalom egyedül is a gyereket a nyugalom a csönd érdekében és ma már sok nő van egyedül a babával és szerintem nyugisabb az élete.persze van előnye meg hátránya
50. 3dfc5d4601 (válaszként erre: 46. - Hello Titti)
2011. jún. 30. 13:23

Ez a szopika is...

(tudom, fennakadtam a szavakon...de szinte látom hozzá a párás tekintetet és meghatódott mosolyt...)

49. 171925f409 (válaszként erre: 45. - 7a1c4d35f1)
2011. jún. 30. 13:22
Amikor egy gyerek megszületik 180 fokot fordul az ember élete.Persze ez az élet rendje ez természetes csak nehéz megszokni én is félek ettől de az élte úgy is hozza magával a dolgokat
2011. jún. 30. 13:21

És hogy egy kicsit elkanyarodjak a másik téma felé: igen, van, amikor egyedül vagyok, nincs párom. Nagyon jól tudom, hogy sokan azért vannak benne egy szar kapcsolatban, mert vagy kompromisszumot kötöttek (anyagiakra gondolok elsősorban), vagy rémesen cikinek éreznék, ha egyedül lennének.

Én viszont nagyon szeretek egyedül lenni, kell a nyugi, az ingerszegény környezet. Ilyen nyugis időszakokra akkor is szükségem van, ha éppen van párkapcsolatom.

Valamint úgy gondolom, hogy az egyedüllét, a "szingliség" lényegesen jobb, mint egy félszar kapcsolat.

47. 3dfc5d4601 (válaszként erre: 40. - Volpertinger)

Arra már ütök :)

Nem értem, miért nem lehet normálisan kifejezni a gyerekvárással stb. kapcsolatos történéseket.

Valahogy a szüleim generációja is átélte ezt az örömöt ilyen elmebajok nélkül.

46. Hello Titti (válaszként erre: 38. - 4fbd4b2862)
szofi ugyan így vagyok ezzel én is...minden barátnőmet ezért veszítettem el...mert jött a baba és tényleg átalakul az agyuk...teljesen...2 percet nem tud már olyan lenni mint régen...és engem is rohadtul zavar....ezért jöttem ide ,hogy végre beszélgessek olyan lányokkal akiknek van idejük..nem a szopikáról beszélni:DDD
45. 7a1c4d35f1 (válaszként erre: 37. - Volpertinger)
2011. jún. 30. 13:20
Sajnos nekem a 3 nagyon jó baratnőm ilyen...Kettő férjnél van. 2-2 gyerekkel. Az egyik mondjuk eleve pálcika alkat. Ők elég sokat mozdulnak ki, és el is költöztem a közelukbol azota (hiaba mennek el az M3on szinte elottunk) nem láttam oket. A másik nagyon egyedul maradt a gyerekekkel, a ferj csak névleg az, letojik mindent ami otthon van. A szexuális életuk csapni valo, szinte nincs is...fiatalok. A harmadik baratnőmnek egy gyreke van, és nálam ott csapta ki a biztosítékot hogy nem jon velem moziba mert o csak hetvegen kap kimenot!!! Bammeg de egyébként csak ő van a gyerekkel, mert a pasija doglozik...na hat en igy biztosan nem akarok élni!!!
44. 171925f409 (válaszként erre: 42. - Volpertinger)
2011. jún. 30. 13:19
Értem én amit mondasz de valahogy amikor nagyon babát akarsz akkor az, hogy baba projekt meg ilyen baba a pocakban kifejezés természetes.Ezt csak azt tudja aki így érez.Anno nekem is fura volt ez de mostanságra divat lett és ezt megszoktam ez lett a "természetes"beszéd
43. 4fbd4b2862 (válaszként erre: 39. - 171925f409)
2011. jún. 30. 13:19
Figyelj ide Niki ne menj,az hogy most nincs, nem azt jelenti,hogy nem is akarunk,hiszen nyilván a saját gyerekünk nem fog zavarni,ez is csak egy állapot mint amikor egy ideig szingli egy nő....Mindenkinek más az élete,a problémái....Sok sikert a babához!!!!
42. Volpertinger (válaszként erre: 39. - 171925f409)
2011. jún. 30. 13:17

Én tök megértem, ha valaki babát szeretne.

Én azt nem értem, illetve nem fogadom el, hogy a gyerekszülés együtt jár a nő személyiségének elveszésével, feloldódásával.

Szerintem a többiek is erre gondolnak.

41. 4fbd4b2862 (válaszként erre: 37. - Volpertinger)
2011. jún. 30. 13:15
Sajnos én is csak ezt látom...meg hát az apukák sem igazán segitőkészek:(
40. Volpertinger (válaszként erre: 34. - 3dfc5d4601)
2011. jún. 30. 13:15

És mi a véleményed a "babaprojekt" kifejezésről? :)

A hátamon feláll a szőr tőle... mi a f*sz közöm van hozzá, hogy náluk most babaprojekt van? Mert ezzel kb azt közölték velem, hogy állandóan dugnak :) Az meg nem hiszem, hogy rám tartozik :)

2011. jún. 30. 13:14
Hát valahogy nekem ez nem jön be inkább lépek bocsika.Tudjátok évek óta babát szeretnénk és még nem jött és nekem ez amiket írtok megmondom őszintén, hogy fáj lehet nem értetek meg csak én máshogy érzek.Tiszteletbe tartom a gondolataitokat.Csak ez előbb utóbb biztos nem lenne jó én egyedül babára vágyó ti meg nem értitek.)
38. 4fbd4b2862 (válaszként erre: 35. - Hello Titti)
2011. jún. 30. 13:13
Titti,igazából,engem az zavar az egészben,hogy 2percet nem tudunk beszélgetni a bartnőmmel mert sose rm figyel(ami érthető,hiszen még most tanul járnia babája)de ez akkor is zavar!:(
2011. jún. 30. 13:13

Amúgy miről szóljon a fórum? Nyilván nem az a cél, hogy elmenjen gyerek-ellenes kampányba :)

Nekem most csak annyi jutott eszembe, hogy

1. Kivétel nélkül MINDEN barátnőm, aki férjnél van, teljesen "elveszett" a számomra: alig ér rá, tök jó bulit lemond az utolsó pillanatban, mert nincs kedvük kimozdulni, ő meg egyedül nem akar jönni, fő téma a férj családjának fikázása...

2. Házasságban élő, gyerekes barátnőim egy kivétellel elpunnyadtak, meghíztak, már sokkal kevésbé érdekli őket a kinézetük, és már számomra is látszanak az első repedések a házasságukon. Van, ahol már előrehaladottabb a dolog: lassan válnak, illetve egyik nagyon jó barátnőm férjecskéjével összefutottam egy szórakozóhelyen, csajozott mint az állat.

Szinte csak ilyeneket látok sajna, egy olyan ismerős sem jut eszembe, aki pozitív példa lehetne, reményt adhatna, hogy pl nekem sikerülne.

Nyilván rengeteg jó házasság van, csak valahogy nem az én környezetemben.

36. Hello Titti (válaszként erre: 32. - 4fbd4b2862)
2011. jún. 30. 13:11
nem baj..én is így vagyok vele..azért csináltam ezt a Fórumot...pont ezért szerettem volna,hogy végre mi is egy helyen legyünk:)))
35. Hello Titti (válaszként erre: 19. - Volpertinger)
2011. jún. 30. 13:10

pontosan ugyan ezt érzem amit írtál...az a 2 óra untig elég nekem...átmegyek és arról kell beszélgetnem,hogy szopi meg jár gyerek meg pakol és hopp eltünt a barátnőm ...már nem régi...megértem én őt is.--csak már mások vagyunk....

a legkomolyabb az volt amikor vittem neki egy cosmot és lehurrogott,hogy az őt már nem érdekli csak a brandon újság....na akkor éreztem,hogy ez már totál más világ...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook