Harmincas nők.. Szinglik, gyermektelenek ide:-) (beszélgetős fórum)
de aranyos vagy az arcot tenyérbe szmajli:)
futás az jó a legjobb a fogyásra...
szoktál sportolni?
és mi volt, amitől megtört a jég? nekem mondták, hogy majd a 3.X; de inkább gebe maradnék, mint azt várjam :(
Szülni kemény 58kilóval vonultam be; már szégyelltem magam, valahogy elvárnák az embertől, hogy bálna legyen és hiába bizonygattam, hogy de-de eszem rendesen, sutyorogtak a hátam mögött, hogy nézd az idiótát terhesen is biztos fogyózik, majd degenerált lesz a kölyök stb stb
sokaig nem voltam, mert en nem szeretek nagyon sovany lenni, es ugy voltam vele hogy ilyen 65 kilo, hat az meg tok jooo...
aztan a 68, az meg belefer...
aztan ket hete rajottem hogy nemtok lassan begombolni semmit es bizony 75 kilo lettem...
(:arcat tenyerbe rejtos szmajli:)
:)))
most már nálam se így van...nekem oda kell figyelnem...mert imádok enni...és kicsit túl lőttem a célon...54-55 több nem szeretnék lenni:)
te fogyizos vagy?
banyek de irigylem a problémáitokat:D
nálam fordítva van :)
huuu na én azért irigyellek ,mert nekem ezekre már oda kell figyelnem....de én aztán tudom milyen az amit átélsz most...minden trükköt bevettem,hogy hízzak...csokik,kekszek..nagyon sok csoki...chips,rántott húsok,majonéz,krumpli,zsíros kenyér...aztán 1x megtört a jég és elindult...nehezen de sikerült...
mindig számoltam a kalóriákat,hogy huu vajon elértem a 2500 kcl..mert attől már hízni lehet....
ismerős???
:)))))))))))))
akkor egy cipőben járunk, mármint hogy nem megy a hízás... pedig igyekszem nagyon, egyenlőre csak az a cél, hogy 50kg fölé kerüljek és ott is maradjak; nem rég kb 4 hónapig 51kg tudtam lenni... de lement :(
most épp snickers-ezek, ezekkel megyek párom agyára, ő mióta "kijött" a vízből folyamatosan hízik, én meg éjjel kettőkor büntetlenül belapátolhatok fél doboz csokijégkrémet, ő meg este 6kor elrág egy sárgarépát
ááá szerintem az tök jó....:)
én is voltam 49kg...én hízni szerettem volna...nagyon nehezen jött össze de végül sikerült...most már néha fogyozok...:)kicsit viccesen hangzik az 54kg.hoz:)
én 170cm-esen is töpszlinek érzem magam :S
lazán elfogadnám a felajánlott 10 centit, de kilót is kérnék hozzá! ;)
elfogadnám simán
világéletemben magasabb akartam lenni. hát nem jött össze :)
Jé, te mindig magadnál hordod a sminkes motyót?
Nekem otthon van a készlet (nem nagy cucc, bár szempillaspirálból van vagy 6-7 féle :)) és a táskámban csak helyreállító darabok.
igazából tegnap egy ügyfélnél jártam, és a munka közben kiesett a sminkes szütyőm, amit ugyan konstatáltam, de a végén csak leléptem nélküle...
persze a ma reggeli pánikot, hogy jajj baszics, a szütyő :D nemtok sminkelni
úgyhogy tulképp muszáj volt, mert azért alapozóból nem tartok ötöt-hatot.. na főleg nem diorból
Nekünk most családi hétvége lesz...
Mennem kell, még jövök majd, sziasztok!
Csajok ne csináljunk ebből a fórumból is gyerek-fórumot!
Én épp most passzoltam le a kiskorút anyuéknak... holnap motorcsónak és lovasverseny van beütemezve, estére meg nyaraló-parti (beláthatatlan következményekkel). A legjobban a jövő hét végi halfőzőt várom... leszünk vagy 50-60an, én meg otthon hagyom a gyereket is meg az apját is; tudjátok vannak olyan dolgok, amiket jobb ha nem lát a család ;)
Egyébként nagyon jó az új almazöld lakkom, Müllerben vettem, olcsó pénzért, de egész jó a keféje, viszont nem nagyon találok hozzá semmilyen ruhát/felsőt. Valahogy sem a fehér, sem a zöld, sem sárga cuccaimmal nem mutat igazán; szerintem rózsaszínnel veszem fel, igen a brutál candy színnel lesz a tökéletes!
Ti hogy töltitek a hétvégét?
szia szofi peni80 és cécile...én is megyek ..jót dumáltunk...:)))
mindenkinek Kellemes Hétvégét és STB:)))
Lazuljatok én is azt teszem....halihoooooooo:)))
További ajánlott fórumok:
- Több adót fizessenek a gyermektelenek?! Mit szóltok hozzá?
- A gyermektelenség lélektana...
- Létezik olyan cég, ami nem annyira unfair, hogy a családosoktól nem várja el a túlórát, míg a gyermektelenektől igen?
- Mi a véleményetek arról a gyermektelen párokról, akik a kutyájukat macskájukat "gyerekként" tartják?
- Egyedülálló harmincasok - mi az ok?
- Milyen stílusban öltözzön egy harmincas?