Harmincas nők.. Szinglik, gyermektelenek ide:-) (beszélgetős fórum)
Pár éve a szomszédunkban lakott egy család: 30 körüli szülők, ovis kislány, és a fickó anyja.
A szülő egész nap dolgoztak, a nagyi meg unatkozott, + imádta az unokáját, és először ritkábban, aztán egyre gyakrabban otthon tartotta, nem engedte oviba. Mindenféle hülye kifogásokkal pl. most náthajárvány van, most sápadt a kislány, stb. Aztán már gyakorlatilag egyáltalán nem járt oviba a kislány. A szülők meg hajtottak mint az állat, kábé annyi érdekelte őket, hogy biztoss helyen legyen a kislány, ovi vagy otthon, nekik mindegy.
A vége az lett, hogy kb fél év után a kislány szabályosan megkukult, ha nem ősz hajú ember próbált vele beszélgetni. Megijedt, és bebújt a nagyanyja lábai mögé.
Ez mekkora kibaszás a gyerekkel!!!
És nem tudom, ilyet lehet csinálni, hogy nem jár oviba? Az még nem kötelező?
Aztán elköltöztek, nem tudom, mi lett velük.
pontosan ezért kell tudni,hogy kell e az a gyerek vagy sem....a gyerek nem játék és nem is szórakozás...vagy az sem,hogy a gyerek mögé bújok el...,hogy én ezt meg azt azért nem tudok csinálni mert a gyerek most jön meg a gyerek...van olyan aki azért szül mert lusta dolgozni....hány ilyen van..inkább szül 7-et...:D
huuu ez elég durva....ebből lesznek az elesett kölkök....sajna.....már bocs,hogy ezt írom rájuk...mert a rokonok neked...
Uhh ez nagyon beteg dolog... amit a gyerekekkel művelnek, meg amit a sógor művel.
Ezek alapján biztos hosszú házasság lesz... (már bocs)
És az a típus, aki "kifelé" gondos szülő (fajátékok, waldorf ovi,biokaja, tököm tudja), de igazából idegesíti a saját gyereke, és ha kettesben maradnak, megőrül, és nem tud mit kezdeni a helyzettel?
Ja,és amikor találkozunk majd kiesik a szeme a sógonak tök ciki....ráadásul amikor megismertem a barátomat utána nyomult rám stb....
Csaó Titti,szia Pen a barátom bátyának ikrei vannak 7évesek,de úgy képzeljétek el,hogy még nem voltak rábizva senkire sem(még nagyira sem)és a 7év alatt anyuciék nem voltak külön kettesben sehol sem!!!Milyen lehet egy ilyen házasság?
engem még az önállóságra neveltek a szüleim.....ma már nem ezt látom,...hanem azt,hogy hogyan nyaljam fényesre a gyerekem seggét akiből egy majom lesz..sajnos
hát igen,...sok ilyet láttam és forgott a gyomrom is ettől...mert amikor kamasz lány még úgy elvan kényeztetve,hogy vissza beszél....vagy a 9 éves gyerek még egy szendvicset se tud megcsinálni magának...sőt még sorolhatnám..semmit...mert a gyereket körbe kell ugrálni...és jól mondod pszichés okok állnak mögötte....és csodálkoznak majd ,hogy a gyerekük egy szerencsétlen lesz...
Nem érzem, hogy odatartoznék, sőt, néha rettentően idegesítenek. Nem azok, akik gyerekre vágynak, mert őket talán megértem, ha egy időre elmennek kissé ilyen irányba, hanem azokat, akiknek már van és gügyögnek meg arra nevelik, hogy őnélkülük a gyerek lehetőleg ne is létezzen. Mindamellett, hogy szerintem ennek a hátterében pszichés probléma áll, óriási kib*s a gyerekkel is hosszútávon.
szóval akkor te nem az olyan anyukák közé tartozol?....akik pocaklakó meg tutuka..meg nem mozdulok a gyerekem mellöl..jaj most nem érek rád figyelni mert a gyerek?:)
Nem baj, valamiből rájöttem, hogy nekem szól ;)))
hoppá elírtalak..pen80....én meg peni90-et írtam...át vagy keresztelve:DDD
Igen, van egy lányom meg nevezzük mondjuk élettársnak a hímneműt :)
peni90 neked van baba vagy férj?
Apám, akkor ezért olyan jók azok a bulik! :))
:DDDD Nem mer ilyet mondani ;) Rendet tartok. :DD
Látom pörög a fórum...:))))
Indításnak egy kis szipu? ;)
"menj a tátiba" = "menj a πcsába" babanyelven. Akkor el tudod képzelni, hogy mit monda az anyósod rejtjelezve a gyereknek, mikor azt mondja, hogy anya most elmegy a tátiba :)
Van képem, ráadásul elég vastag a bőr rajta ;) Amúgy persze, hogy van fotóm. A gyerek helyett ezt hordom a párcámban, és hencegek vele úton-útfélem :D
Majd lekattintom, ha nem felejtem el, de most elég tömény lesz a programom ebben a két napban (főleg, ha még sokat lógok itt, hihhi), aztán hála az égnek világgá megyek egy hétre.
Egy ismerősömön szövegén egyszer akkorát röhögtem, még a könnyen is potyogott. Azt regélte, hogy a gyerek "rommá szarta magát". Ez a kifejezés egy kb. 1,5-2 éves kis tündérfürös kislányhoz olyan viccesen hatott XD
horgolt magassarkú?? :D
van képed? :D
Letolom a cipőimmel! :D nincsen sok, de van egy pár darab, ami igen szembetűnő. nagyon élénk színekből horgolt magassarkú, műkígyóbőr piros-rózsaszín színösszeállításban, aztán a jó qrvás, átlátszótalpú, amit legtöbbször szexshopok webáruházában látni és a kedvenc az igazi retró, kb. 30 éves fa talpú szandál magyar cipőgyárból! A klasszikus piros tűsarkú nemrég meghalt.
Ezzel nagyon egyetértek. Nekem is van az ismeretségikörömben, aki kb. 10 éves kora óta az anyaságra készült. A főiskolát is csak azért végezte, hogy a gyerekre tudjon majd keresni. Kedves meg aranyos, de egyszer átlapozott albumokon meg babás oldalakon kívül nem nagyon van más a könyvespolcon.
asszem a prímet azért a cipősdobozos fórumtárs viszi, almazöld körömlakkal :D
Régen nekem is sok volt (nem annyi mint nálad), de azért 5 piros és 5 lila különboző árnyalatban tutira. Meg halvány rózsaszín és átlátszó. Mostanában inkább csak egy kis csillogás kedvéért kenem le a körmöm, de azért 2 hete beújítottam egy bordót, mert a régieket alajándékoztam a húgomnak, ami még nem száradt be.
az én nővérem három gyerek után is halál normális maradt, sőt a humora csak jobb lett :)
van egy sanda gyanúm egyébként, hogy részben azért, mert ő azért tovább folytatta az ügyvédi praxisát, tehát az agyi tevékenysége nem rekedt meg a pelenkázó-közért-játszótér bermuda-háromszögben...
szerintem határozottan van egyfajta szellemi leépülés, amikor valaki SEMMI mást nem csinál, csak a gyereket tutujgatja egész nap.
más kérdés, hogy egyesek alig várják, hogy ez legyen a full time program, és szabadulhassanak a melóhelyről, mert sem a munkát, meg főleg sem a szellemi igénybevételt hát hogy is mondjam... nem kedvelik :D
Soha nem hittem volna, de a nővérem is eszünk :( Na, mindegy, nem rovom fel neki, mert nem traktál ilyenekkel, ha telefonon beszélünk, akkor számol csak be ilyenekről, ha kérdezem, és minden érdekli, ami nem baba. Mondjuk ő nem az a trendi órára sem hagyom másra a gyerekem, mert mellette egyetemre jár, ú.h. tök természetes neki is és a gyereknek, hogy időnként más vigyáz rá.
További ajánlott fórumok: