Harmincas nők.. Szinglik, gyermektelenek ide:-) (beszélgetős fórum)
Igaz!
A tetkóval azért még várjunk, gyorsan kinövi a bőrét :)
Pedig ezt a kérdést komolyan kell venni! Neadjisten beújítasz egy narancssárga babakocsit, oszt a gyerek visszamarad a fejlődésben, mert gondolj csak bele, azt kell néznie órákig...
:)
Megígérem, ha gyerekem lesz, csakis és kizárólag Rammstein tagokkal és koncert-pillanatképekkel fogom kitapétázni a kocsiját kívül-belül. A gyerekre pedig Sepulturás rugit (hrrr) húzok és fekete pelenkát adok...ja, és idejekorán elkezdjük a páleszhez való hozzászoktatást is.
Tudom, nem vagyok vicces :DD
én nem, mivel húgom születését végignéztem, anyuka (apám "új" felesége") első terhessége volt 41 évesen, és abszolút nem volt para
gyerek csudaszép lett és rém okos is :)
bakker :)))))))
ez az egésznek az esszenciája :)))))))))
na nekem már jutott egy ilyen, az hagyján, hogy nem akar, de amikor még a meglevő neveletlen kis fenegyerekeket is a nyakadba akasztja, na az a király :))
na legújabb kedvenc topikom is megnyílt
"Milyen színű babakocsit vegyek, ha azt szeretném, hogy fiú is és lány is használni tudja?"
FACEPALM!!!
(13-as hozzászólás: "Fekete metálszínűt. Koponyákkal és vörös SLIPKNOT felirattal. "
:DDD)
Én már egyébként kidolgoztam a koncepciómat :)
Minden rosszindulat nélkül azt gondolom, hogy a kortársaim között kezdődik az "első válási hullám". Rámegyek a lepattanóra. Elvált férfi, akinek van gyereke az első házasságából. Valószínűleg nem akar újabb gyereket.
:))
hát majd valamikor, de nekem nem sürgős egyelőre
lehet, sose lesz, nagyon nem akaszt ki ez a gondolat se. :)
Én is elég könnyen kezelem.
Egyszer volt egy durvább, nálam 8 évvel fiatalabb dagadt csaj. Tök ártatlan voltam a dologban szerintem, a társaságban az egyik srác csodálkozott rajta, hogy én mennyivel jobban nézek ki (nem önfényezés, nem is dicsőség, tényleg gázul nézett ki a csaj, hozzá képest mindenki jól nézne ki). A csaj erre ENGEM kezdett csesztetni, hogy hát igen, mert nem szültem.
Erre mondtam neki, hogy OK hogy terhesség alatt simán lehet hízni, de 3 éves a gyereke, 3 év alatt HA AKART VOLNA, visszafogyhatott volna.
Csesztetett tovább, hogy inkább nézzen ki úgy, ahogy most, és ne úgy, mint én, de neki van egy gyönyörű gyereke, és csak ez a fontos, de ezt én úgysem értem.
Erre mondtam neki, hogy mintha a férjét elfelejtette volna, valahogy elsikkadt az életében, úgy tűnik. És hát a hozzá hasonló nők férje olyan nőkkel szokott lelépni, mint én.
Annyira idegbeteg lettem, most is, ahogy fölidéztem :)
(Tényleg nem parasztságból írom)de sokan a "Szeretőt tart a férjem...Már nem kíván a férjem...etc." topikokban kötnek ki.
Különben várom az első "hős anya" felbukkanását itt, hogy milyen mocskosak vagyunk :)
További ajánlott fórumok:
- Több adót fizessenek a gyermektelenek?! Mit szóltok hozzá?
- A gyermektelenség lélektana...
- Létezik olyan cég, ami nem annyira unfair, hogy a családosoktól nem várja el a túlórát, míg a gyermektelenektől igen?
- Mi a véleményetek arról a gyermektelen párokról, akik a kutyájukat macskájukat "gyerekként" tartják?
- Egyedülálló harmincasok - mi az ok?
- Milyen stílusban öltözzön egy harmincas?