Harmincas nők.. Szinglik, gyermektelenek ide:-) (beszélgetős fórum)
sztm akkor szárad be, ha nincs használva
nálam egyiknek sincs esélye se beszáradni :)
És az a legfurcsább, hogy a nők/lányok nagyrésze önként és dalolva "rendelődik alá" a hímnek, az esetek nagy részében nem is arról van szó, hogy mondjuk a hímecskéjük nézné rossz szemmel a barátnőket. Vagy legalábbis én így tapasztaltam a környezetemben.
Jó, ok, tény, hogyha találsz egy jó kis Alfát -első 3 hónapban még annak tűnik:))- természetes hogy nem jut annyi időd a barátokra, de itt is meg lehet találni az egészséges határt.
Ezért nem vagyok most sem beszarva, hogy véget ért a kapcsolatom. Megmaradtak a barátok, és újakat is szívesen szerzek.
:))))))))))))))
És mi a véleményed a "bukás" intézményéről?
Én egyszer pont a barátnőmnél voltam, amikor papiztak, majd a babuci x mennyiség papi elnyammogása után 2x mennyiséget bukott az anyja vállára és hátára.
Mondtam neki, hogy ezt miért hívják bukásnak, szerintem egyszerűen hányás :) De esküszöm, nem bántásból mondtam.
Úgy nézett rám, hogy tudtam, nagyon kevés választja el attól, hogy fölrúgjon :)
Ilyen ez a popszakma :)
De egyelőre meglepően light a fórum, remélem, így is marad.
Még számítok egy "A ti nyugdíjatokat majd az én gyerekeim fogják megtermelni" típusúra, egy "Önigazolás, nem kelletek senkinek, mert szar nők vagytok" típusúra... nem is tudom, mi szokott még lenni:)
És a kaksikája sem büdike volt???
Rossz anya!
Légy üdvözölve Anyák Szégyene :)
az a baj az olcsó lakkokkal, hogy rossz az ecsetük, azzal meg vagy kínszenvedés, vagy lehetetlen megcsinálni.
esetleg ha van nagyon éles kisolló, meg lehet próbálni vele megfelelőre nyirbálni az ecsetet
úgy látom, sikerült kimoderálni egy teljesen hétköznapi, személyes élettörténetről szóló blog címét, ami semmit nem reklámoz..
néha nem értem ezt a hoxát, dehát mindegy.
Nekem is volt ilyen körömlakk-fétisem kb 23-24 éves koromban. Így visszagondolva rettenetes, mit műveltem. UV narancsásrga, meg ilyenek...
Arra emlékszem, hogy volt olyan színtelen, amiben csillámos pöttyöcskék meg csillagok voltak. Azt baromi nehéz volt lemosni, a csillagok nagyon nehezen jöttek le.
Hát nagyon jó ez a nő, olvastam/olvasom a megesett lány naplóját :D
Hát valahogy mi is így álltunk a kölyökhöz...
:)
Több nő veszik el házasságban, mint betegségben, balesetben és háborúban együttvéve.
Ez most csak úgy jött...
De baromi igaz, valahogy a pasik meg tudják tartani a gyerekkori barátjaikat és 50 évesen is be tudnak ülni sörözni, míg a nők. Amint valami potenciális férj/apa-jelölt tűnik fel a színen agyukat eldobva rendelik magukat alá (szó szerint is) a hímneműnek. Telefonszámot váltanak, törlik magukat közösségi oldalról, zárkóznak be; aztán a hím lelép és maradnak egyedül, mert eltűnnek a régi barátnők újak meg nincsenek, mert anno a pasi-idején ez mind nem fért bele a tökéletes életükbe
Egyértelmű.
Mi is járnuk bulizni, párommal is, én a lányokkal is, sőt, teljes hétvégéket is töltünk barátokkal gyerek nélkül. Különben megbolondulnék szerintem. Imádom a lányom, de ez kell nekünk is meg neki is szerintem.
A gügyögéstől meg totál kiakadok. Sógornőm mondta egyszer (saját magára) és azóta alkalmazom minden gügyögővel: "Te nyugodtan kimondhatod ám rendesen is, a gyerek érteni fogja". Mondjuk volt is harcom a nagyszülőkkel, de már értik, hogy nem "tátiba megyünk" stb. Mellesleg a mai napig nem tudom mi az a táti. Meg tete meg ilyenek. ááááááááááááááááá
na ez a beszéd!
végre egy tisztességes, tökös mama, a te gyereked tuti nem fog 35 évesen is a mama hotelban lakni :)
További ajánlott fórumok:
- Több adót fizessenek a gyermektelenek?! Mit szóltok hozzá?
- A gyermektelenség lélektana...
- Létezik olyan cég, ami nem annyira unfair, hogy a családosoktól nem várja el a túlórát, míg a gyermektelenektől igen?
- Mi a véleményetek arról a gyermektelen párokról, akik a kutyájukat macskájukat "gyerekként" tartják?
- Egyedülálló harmincasok - mi az ok?
- Milyen stílusban öltözzön egy harmincas?