Csillag születik (beszélgetős fórum)
Miért az énekesek nem kész anyagot adtak elő,annyi hogy ott lehetett viszonyítani.
Csak hogy ez nem utánozó verseny!
Én gyengécskének egyáltalán nem mondanám, ha nem lenne tehetséges, akkor be sem került volna a műsorba.
Az emberek szeretik, ezért jutott tovább.
Sajnálom a kis Árpit az anyagi kötülményei miatt, de sok más is van ebben a helyzetben...
A magam részéről nem juttattam volna tovább. Később is lehetett volna szerencsét próbálnia, amikor már "tehetségesebb" is lehetett volna. Most még elég gyengécske, de úgylátszik ennyi is elég a boldoguláshoz!!
Ja a szűri :
Nárai versus Fábry,
Andrea szánalmas,és diszkriminatív,
Mariann pedig talán a legnormálisabb
Szerintem szép dolog hogy tovább jutott a két gyerkőc,gondolom Árpinak nem az kell hogy sztár legyen hanem a pénzből megtudja alaponi a jövöjét és neki is esélyei legyenek a tovább tanuklásra,én ezt gondolom erről hogy miért is akar ő tovább jutni!megértem,és nem támadom ezzel,csak a véleményemet írtam le!De sajnos van egy érzésem hogy lehet csak a a nézők sajnálat miatt jutott tovább,és lehet nem ő fog nyerni!De én neki szurkolok,és ha nem is nyer már sokat tett azzal hogy eddig eljutott hisz emeberk láthaták őt és talán lesz aki felkarolja!:)A többiekről:Szerintem job így hogy ezek a kategóriák lesznek a döntőben mert így egyenlőség van ,és még változatosabb!Kicsit sok volt az énekesből:)
Szerintem mondjuk Rita jobb volt mint Fruzsina,de hát ez van!
Most megint lesz egy időszak amikor csak ők lesznek a képben majd lassan ők is kialszanak mint ahogy az eddig is megtörtént!
pl megasztár,megatánc!Ennyi!
A tegnapi szónoklatával Keleti Andrea nagyon kiakasztott, legszivesebben.....=/(+!"'Ö)()/=%!+"/=%=/%(=/)=Ö)ioi9
Szerencsére továbbjutott Árpi.
Az én elsőszámú kedvencem Bíró Gergely. Egyszerűen imádom azt a srácot. A másik két favoritom pedig Utasi Árpi és a 4 for Dance.
Kíváncsi vagyok vajon ki fogja megnyerni ezt az egészet. Remélem, hogy ők bent lesznek az első négyben :-))
Egy fénycsillag én vagyok,
ha odafent nem is ragyogok.
Idelent, eme bolygón élek,
sztár nem vagyok, de élek!!!
További ajánlott fórumok:
- 2009 májusában új élet születik
- Csillag születik 2012
- Csillag születik 2011!
- Ki jelentkezik a csillag születikbe?
- Csillag születiket, neten lehet élőben nézni, vagy csak később nézhető vissza? Ha igen, hol és hogyan?
- A Csillag születikben (nem tudom melyik évadban) volt egy fiúcsapat de nem tudom a nevüket... Segítenétek?