Csillag születik (beszélgetős fórum)
Ja, a rúdtáncos csajszit sajnálom, hogy kiesett. Különleges.
Horváth Tomi elég jól énekel, tényleg egyéniség, csak ne rázná a seggét olyan hülyén...
Én Tabánit vártam nagyon, és jó is volt, de választhatott volna valami ütősebb számot is. Szerintem.
Sziasztok!
Én is nézem...:)
A zsűri ma nagyon gonosz,vagy nem?:D
Én nézem, de nem tudom kik lesznek.
Horváth Tominak szurkolok! Jó hangja van, és emellett EGYÉNISÉG! Megérdemelten jutott tovább!
Csikós Szabi is aranyos, viszont Balogh Brigit sajnálom! Nagyon ütős hangja volt! Szívesen hallgattam volna még...
McDc és a guminő! Király a szöveg! :)
[link]
2. adás se kutya:
[link]
Hát szerintem az előzőbe eleve nem jutott be 30... bár lehet rosszul emlékezek!
Nem tudom korábban hogyan csinálták, mert ez az első amit nézek. Biztosan ugyanúgy lesz most is.
Nem hiszem, hogy a 12 után felezik őket...
Bár mondjuk fogalmam sincs, hogy hány hónapig fog tartani...
Teljesen egyetértek a döntéssel, a legjobbak mehettek tovább. Bár a Soldiers Crew-ért vérzik a szívem, de nem cserélném fel őket egyik továbbjutóval sem, szóval nagyon nehéz így választani négyet. 30 induló van összesen, gondolom három ilyen adás lesz, mindháromban négy továbbjutó, így lesznek 12-en, utána felezik őket, marad hat, és végül ebből lesz a győztes. Nem tudom így lesz-e ezt csak gondolom.
Én egyet értettem a döntéssel.Sajnálom a csajt aki kiesett egyébként,mert a hangja gyönyörü.Mondjuk inkább az ütöhangszeres együttest repitettem volna.
A Csillag születik 2009.10.30.-i adásában Inzsöl Gyula milyen zenére reptette a makett repülőjét?
Nekem igazán egyik sem tetszett:(
Nem találtam egy igazán tehtségesetsem,akire azt mondtam volna hogy aztaaaaa...
Nem tudom más, hogy van vele, de az nekem nem igazán tetszett
Az ütőhangszeres/gumicsöves/ csapat
Sziasztok!
a Strokes az melyík is volt?
Persze, akik nem tehetségesek azokba sok exibicionizmus szorult:-)
Gondolom ,hogy sokan nem is jelentkeznek,mert nem olyan beállítottságúak,bár tehetségesek,ahhoz hogy az ember ilyenben részt szeressen venni,némi exibicionizmus szükségeltetik:)
Strokes, Horvát Tamás, Mc dc, meg az a néptáncis srác..
Igen, ezeknél nem hiszem el, hogy jobbak nem jelentkeztek és nem jutottak be. Ezerszer jobb énekesek vagy táncosok vannak pl.
Sziasztok!
Elfürödtem a végső szavazást:(
Ki jutott tovább?!
Igen,nagggyon!De tulképp egyik sem volt nagyon jó ,szerintem:)
Elég vicces döntés volt:)Igen ,ez kell a népnek:)
Ez kell a népnek? Neeeeeeeeeee!!!!!!!!4
Az a lényeg, h mc dc továbbjutott:-)
Jaaa arra már én nem emlékszem:-)
További ajánlott fórumok: