Csillag születik (beszélgetős fórum)
Az lehet, csak lesz e aki megveszi. 0 tehetség van a csajban egy átlagos hanggal elég sok hibával.
Egy kiemelkedő énekes sem volt a műsorban, de ha már választani kéne, akkor mindenképpen a Polyák Rita, mert ő egy kis hangtanári segítséggel még lehetne jó.
Árpi és Gergő aranyosak voltak, Gergőnek nem jósolok nagy jövőt, annak ellenére, hogy most valóban nagyon jó hangja van, de fiú és a mutaálás nagy valószínűséggel ez el fog múlni.
Az egész műsorsorozat gyalázatosan gyenge volt. Gyenge felépőkkel. Egyedül a 4 for dance és az atraction volt izgalmas és egyedi.
Siralmas volt.
Ebben megegyeztünk. Nekem Fruzsina is tetszett.
Hozzá akartam ehhez szólni, de jobb ha nem teszem.
SZiasztok!
A mai döntőt ugyan nem láttam, de az eddigi adásokat igen,és a következő a véleményem:
-nem lehet összehasonlítani 4 teljesen különböző stílusú produkciót, ennélfogva nem lehet azt sem kijelenteni, hogy valamelyikük tehetségesebb, valamelyikük pedig kevésbé a másiknál
-sejthető volt, hogy a kisfiú nyer, és ennek kettős oka van: közeleg a karácsony, és azu emberek szíve lágyabb, adakozóbbak, másrészt pedig a kisfiú sanszos volt Fábry nyomása miatt is. Nem sajnálom tőle a nyereményt! Ha ezt csak egy pénzjutalomnak tekintjük, akkor a legjobb helyen van!
-viszont nagyon sajnálom is a nyertest, mert az életét felforgatja mostantól a média, a tanulmányai akadozni fognak, ezer kötelességnek eleget kell majd tennie (szerződésben leírtak alapján) és bele fog fáradni szegényke. Ez a terhelés nem való egy ilyen kiskölyöknek!
-De nem kell sajnálni a kiesetteket sem! Szerintem már mindegyikükre "lecsapott" valaki, aki majd egyengeti az útjukat, Kovácsovics Fruzsina szinte már alá is írta a lemezszerződését valamelyik kiadóval, és pár hét múlva már azt halljuk, hogy készül az első lemeze.
Sajnos nem a legtehetségesebb nyert, hanem az, aki a legjobban rászorult. Pedig ez egy TEHETSÉGKUTATÓ verseny volt!
Ezt most Te sem gondoltad komolyan ugye? Mármint, hogy a sáros udvar meg a szegénység miatt....
Neked barkit visszaadok. De tudnod kell, hogy en sem a hataron belul lakom, tehat nicsenek nalam.
Ja meg a Rúzsa Magdit,a Dér Henit is visszaadnád!
ja es szivesen vissza adom. Es szerintem neked van bajod a hatarodon kivuli magyarokkal.
Latod ez a baj , hogy csak a kulhonisagaval foglalkozol. Szeintem egy atlagos kisgyerek aki ugyesen mond meset. DE ez az eredmeny a kulhonisaganak, szegenysegenek, a saros udvarnak, es a szolidaritunk a hataron kivuliekkel-segrol szolt. Hangsulyozom, hogy semmi baj a hataron kivuli emberekkel. De ezt megsem kellett volna. Tudnillik, szerintem a hataron kivuli emberek csakis Arpira szavaztak, tekintetnelkul a tobbi eloado szinvonalara. Es az ithhoniak sem a tehetsegenek adtak azt a halom szavazatot. Nemsajnalom tole ezt a penzt, csak bantja az igazsagerzetemet ami tortent. Szerintem ez egy igazsagtalan itelet volt a neptol. Es mar csak arra lennek kivancsi, hogy mennyi szavazat jott a hataron tulrol, met azt te sem gondolod hogy, ok nem az Arpira szavaztak.
Közben rájöttem, na...csak gyorsan olvastam a hsz-at
Azért irtam hogy ISMÉT elveszitetünk egy tehetséget!
Maya, nem ő az első akit elvesztettünk...
Megalapozta a továbbtanulását,fejlődését!
Lehet ti nem örültök annak hogy külhoni magyar fiú nyerte meg a versenyt.
De mi ismét elveszítettünk egy tehetséget,ti pedig kaptatok esélyt rá hogy hírességet neveljetek belőle!
Azt, hogy megnyerte......
Gratulalok az UNICEF vetelkedo gyoztesenek. Szet vet az ideg, hogy ez megtortenhetett, hat mindenki megorult?
Mit szóltok a végeredményhez? Megmondom őszintén én nem Árpinak adtam volna a főnyereményt! Szerintem a 4 for dance volt a legjobb! Nekik kellett volna nyerniük! De ha a gyerekek közül kellett volna dönteni, akkor is inkább a Gergő! Nagyon szép hangja van és hamis hang semmi!
Gratulálok Árpinak,megcsinálta!!!!
Te is indúltál???:))))
Mesélj?Milyen élményeid voltak?
Igazi Csillag születik fun lettem. Nem nézem a sóder Sanyi műsorát, de miattuk még azt is megnéztem.
Ja, igen. Tényleg. (irul-pirul most Mandula) hehe
Az a Black Time volt, nem a Black to Black. :)
Én Fábrynak adok igazat, tényleg unalmassá vált már, hogy ebben az országban boldog, boldogtalan énekes akar lenni. Viszont a ritkásogat tényleg nem szabad hagyni elhanyagolni. Én is húztam volna egy korhatárt, de leginkább kiiktattam volna az énekeseket, hiszen annyi ilyen tehetségkutató műsor volt már. Egyébként nekem Rita hangja tetszett a legjobban, Fruzsina pedig egy természetes kiscsaj és azért kap pontokat mert szimpatizálnak vele a bájossága miatt, egyáltalán nem olyan nagy tehetség. A 4 for dance a legjobb és sajnáltam a Black to Blacket is amikor kiesett. Ez a két csoport méltón megállná a helyét bárhol és büszkék lehetnénk rájuk.
Egy kis esélylatolgatás:
Valszeg a Fruzsina, vagy a 4 for Dance nyeri meg, teljesen megérdemelten. De szeretném, hogy akik eljutottak a döntőig, ők sem távoznának üres kézzel. Remélem, hogy az RTL Klub lesz olyan bőkezű, hogy a többieket is szép ajándékokkal lepi meg.
Imádom Gergőt és Árpit.
Sziasztok! Ezzel a saját dalocskával szeretnék mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt, és egy szebb, jobb, emberibb Új Évet kívánni!
[link]
Üdvözlettel, Polgár Péter (az első adásból)
...és ha a dal meghallgatása után valami vicesebbre is vágysz:
[link]
:))))
További ajánlott fórumok: