Csillag születik (beszélgetős fórum)
Nekem 2 produkcio tettszett.
1, a kislány aki sanzont énekelt
2, a fiu aki szintén énekelt.
Viszont a többin halálra röhögtem magam.Ennyire nincs önkritikájuk az embereknek.A gerlehuhogás meg no komment.
egyébként 7ezer...
FRISS HÍREK:
az első válogatásból ha nem hívtak vissza, még van esélyed hétvégéig! :)
De már folynak a visszahívottak nézegetése
Szerintetek mikor fog új Csillag születik indulni?
Mert annyira szomorú lettem mikor rájöttem h lejárt már a megasztár jelentkezési határideje!!!:'(
Szia!Más is irt már helytelenül dolgokat...én is szoktam,ha nem vagyok rá büszke akkor is...hangyikát pedig legtöbben imádják szerintem és nem hiszem hogy rossz szándékkal irta amit irt.
Nem akarok vitát kezdeni,csak leirtam amit gondolok,és részemről le is zártam...
És hogy témánál maradjak felháborodtam mikor kiderült ki nyer,viszont nem lepődtem meg mert szinvonal alatti volt az egész műsor,élükön a zsűrivel:(
Én nem vagyok elájulva tőle, szerintem ebben a múfajban nem nagyon van tetehetséges vagy nem tehetséges, de aranyos volt. De a Rontó libának szerintem kikéne venni a hangszálait és zsákothúzni a fejére.
Össze vissz két jü előadó volt a műsorban. Az atraction (nem tuti, hogy ez a nevük) és a 4for dance, a többi mind gagyi volt.
Ez pontosan így van ahogy írod!
Örülök,hogy a tesód is így látja!
Sziasztok!
Szerintem a 4 for Dance volt a legjobb az egész műsorban (és persze Polyák Rita, de ő sajna kiesett).
Árpika megnyerte. Ezzel még nincs is gond. Az itt a bibi, hogy elképzelhető, hogy a kapott pénzt Árpika családja majd jól lenyúlja, hiszen egy ilyen kisfiú helyett biztos a szülők és a család fogja eldönteni, hogy mi legyen a nyeremény sorsa. Én biztosan kikötöttem volna, hogy a pénzt csak a 18. életéve betöltése után kaphatná meg, és akkor már ő döntheti el, hogy mit kezd vele. Lehet, hogy gonoszság a részemről ez a vélemény, de én így gondolom.
A zsűri!
A szakmaiság írmagja sem volt meg bennük. Nevetséges voltak. Pl. mikor Rontó Kittykétől oda voltak. A csaj nem tud énekelni és buta mint a tök. Mikor előadta a Nagy Utazást azthittem elájulok. Az egy dolog, hogy hamis volt, de hogy lehet azt a számot vigyorogva szamba zenére előadni, erre mint mond a zsűri fantasztikus volt, mert végre nem olyan letargikusan énekelte a számot, ahogy szokták, mert úgy nem tetszett nekik. Könyörgöm az egy szomoú dal, nem lehet vigyorogva elénekelni.
Az első kettő és az utolsó mondatoddal maximálisan egyetértek.
Nálam Árpi a négyből negyedik volt, de elfogadom a döntést, nem ágálok ellene.
De van benne tehetség,de még kölyök, egy csiszolatlan gyémánt :)
Remélen nem fogja elrontani a pénz és a hírnév.
Ettől függetlenül,nem ő volt a legjobb a csapatba.
én nem néztem, de tesóm amúgyan faglalata össze, hogy árpi azért nyert, mert gyerek, sírt és mert szegény.
a tehetségéhez ennek nem volt köze.
Egyetértek! A Black Time volt a legjobb csapat! Ez a 4 for Dance nekem egyátalán nem jött be.
Akármennyire is jó helyre került a pénz, akkor sem tartom igazságosnak az eredményt. Ez végülis egy tehetségkutató verseny és a legtehetségesebb szerintem nem az Árpika volt.
Még nem tértem magamhoz a döntésen.
A 4 for dance-es fiúk egyszerűen szuperek voltak, VÉGIG!!!
Mindenesetre az Ádok Zoltánra tettem volna még le a voksomat. Ő volt az a fiú, aki énekelt+ táncolt és igenis gyönyörű hangon! Előtte elment hajóra dolgozni, hogy csiszolgassa az angoltudását.:))
További ajánlott fórumok:
- 2009 májusában új élet születik
- Csillag születik 2012
- Csillag születik 2011!
- Ki jelentkezik a csillag születikbe?
- Csillag születiket, neten lehet élőben nézni, vagy csak később nézhető vissza? Ha igen, hol és hogyan?
- A Csillag születikben (nem tudom melyik évadban) volt egy fiúcsapat de nem tudom a nevüket... Segítenétek?