Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » 2006. október 23.-tól harc a kilókkal fórum

2006. október 23.-tól harc a kilókkal (beszélgetős fórum)


❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
5800. schybie
2011. aug. 29. 18:57

Jaj Újlány, boldog is lennék ha 2 számjegyű lennék:( Nem tudom pontosan mennyi vagyok, de azt hiszem nem is akarom tudni:(

Úgyhogy van mit a tejbe aprítanom.


Andi, köszi a levelet, továbbítottam. Állítólag felvett Facebook-on, erősíts meg, hogy Téged talált meg, mert azt mondja jó fiatal vagy:)))


Jó magyar szokás szerint ma sáskajárás volt nálunk így iskolakezdés előtt, úgyhogy hulla vagyok, ez a hét ilyen lesz, aminek megvan az előnye is, legalább pörög a nap.


Jó éjt lányok

5799. ujlany (válaszként erre: 5798. - Schybie)
2011. aug. 28. 22:59

fel ev alatt neked menni fog, Schybie, regen is nagyon elszant voltal. Es mellesleg nem semmi volt amit leadtal.


Ha nem akarod, ne valaszolj... meg ketszamjegyu a sulyod? Mert akkor a 20 kilo minusszal vegulis vissza is jutsz majdnem oda ahol voltal.

5798. schybie
2011. aug. 28. 12:00

Fél év, és addig egy 20ast:(

Ha minden jól megy, az idén már nem jönnek haza.


Befőztem keddre is, ez jó mert így pénzt is spórolok ha nem az étterembe veszem az ebédet (a bolt mellett az van)

5797. ujlany
2011. aug. 28. 10:29

jaj, Schybie, koszi... de, igen, mar latom, hogy ejszaka remalmaim lesznek.


Mikor megy majd eloszor haza a hugod, Schybie, es mennyit akarsz addig fogyni?

5796. schybie
2011. aug. 28. 09:52

Én benne vagyok:)


Ép most megyek a konyhába hogy főzzek egy kicsit, mert elterveztem, mire húgom először hazajön ismét karcsúbb szeretnék lenni:)


Csinálok barnarizst, meg hagymakarikákat sütök, ez lesz holnap a menüm, ma halászlét eszek az teljesen jó. Robinak csinálok: babfőzeléket, vagdaltot, meg túrós tésztát.


Kösz Andi a segítséget, nem is bánnám ha tudnám hogy számíthat ott kint még valakire húgom. Barátjának a nővére az úgye ott él, ő már felkészítette az interjúra, na meg itthon is kapott egy kis gyorstalpallót, én nyomtattam az interjú kérdéseket és válaszokat:)

Én nem vagyok facebook-on, de megírom neki hogy keressen meg Téged. KÖSZÖNÖM!


Újlány nem 76-ot szerettél volna írni?!?!

5795. ujlany
2011. aug. 28. 09:19

Fontos a jo cipo, Andi, en is csak az utobbi idoben figyelek ra sajnos.

Es meg az elonyeit elvezve is nehez hozzajuk ragaszkodnom, mar alig varom, hogy osz legyen es hordhassam a magassarku csizmaimat.

Iden nem sok ilyen dolgot vasaroltam, elment a penz felujitasra. Majd jovore....



Ha mar egyut lottozunk, fogyokurazhatnank is egyutt, en meg mindig 86-on toporgok. Tegnap mar volt 80 perc gyaloglas es kettlebell edzes is. Nem adom fel!!! :-)


szep napot mindenkinek!

2011. aug. 28. 00:55

Schybie, hugod jelöljön be nyugodtan facebookon, ha van kérdése, vagy valami, akármikor tudunk segíteni. Honap reggel megírom a részleteket, hogyan kell jelentkezni melóra. Nem kell hozzá egy nagy angol, de vegyen pár órát magánanártól vagy valami, hogy átmenjen egy inerjún. Nem nagy dologra kell gondolni, csak pár kérdés. :)) Csak ha jobb az angolja, könnyebben tud előrelépni, de anélkül is lehet.


Lottóötöst ide! vettem egy drága egészséges shape-up cipőt olyan mint az MBT, csak annyira nem drága. De kigondoltam, hogy kell az nekem, egész nap talpalok, ennyit megérdemel a lábam. Kaptam hozzá egy DVD-t is, biztos h megnézhetem mennyire egészséges. :)


Ma szerencsére elengedtek előbb a melóból, és a téren, ami mellett dolgozom,és nagyon szeretem, a kedvenc utcazenészem játszott. Úgyhogy leültem egy kicsit hallagatni :) ami jó, mert úgy volt, hogy meló éjszakáig, éjszakai buszozás haza, alvás, kelés, újra munka. :)

5793. ujlany
2011. aug. 27. 22:36

na ezt mutogatni fogom a kollegaknak, Schybie, mert szerintuk allandoan csk panaszkodom meg kritizalom a dolgokat. (pedig nem is ;-))

Nem tudom mennyi egy lotto, meg milyet erdemes jatszani, de ha ket het mulva megyek haza, szivesen utalok valakinek penzt, aztan havonta egyszer tenyleg szerencset probalhatnank.

Ki kellene talalni a szamokat. Gondolom oktober 23-nak muszaj benne lennie. :-)


Majd irj hogy van a hugod...

5792. schybie
2011. aug. 27. 20:38

Én benne vagyok, ez jó ötlet:)

Hátha összejönne egy lottóötös:)


Jó is lenne egyszer meglátogatni Téged, mert mióta ismerlek,egyre jobban tetszik ez az ország, annyi szépet mondtál már róla.


Most megyek, írok húgomnak, és alvás. Jön a vihar!

5791. ujlany
2011. aug. 27. 18:41

naaaa, pedig mar valaszoltam reggel, de valahogy eltunt.


Andi, a kovetkezo ket hetvege nem jo, de utana majdnem barmikor.

Schybie, ez rad is vonatkozik, eljossz idaig, innen Andival aztan mehettek Londonba.

Magdi, teged mar sokat csabitgattalak, de most is megteszem.

Kellene vennunk egy lotto szelvenyt, vagy valamit, aztan ha nyerunk azt utazasra koltjuk. :-)

5790. schybie
2011. aug. 27. 17:16

Szeret főzni de egyenlőre a nyelvet ahogy írtam nem beszélni, de minden infó érdekel. Küld priviben, vagy e-mailben meg azt is hogy miről lenne szó.


Én Hollandiába mennék:) biztos gyönyörű lehet. Párizsba már jártam, de Zsuzska amúgyis nagyobb vonzerő mint az Eiffel-torony:)

2011. aug. 27. 02:34

Sziasztok!


Schybie, hugod is Londonban van? Mert a régi munkahelyemre fel tudná vetetni magát, ha szeret főzni :) ha ebbena városban él, elküldöm a részleteket.


Zsuzsi, mikor induljak Hollandiába? :) Tényleg gondolkodom, hogy elmegyek valahová, Párizs van még fejemben, de LEHET egyedül az nem akkora buli. :) Állandóan dolgozom (3 hete:)), kell valami kikapcsolódás.

5788. schybie
2011. aug. 27. 00:32

Hugom barátja egy arab étterembe dolgozott és oda hívták vissza, hugomnak meg megpróbálnak valamit találni. Egyenlőre nagy hátrányba van, mert mi németet tanultuk (márcsak a származásunk miatt is), de beiratják egy suliba, aztán majdcsak boldogul valahogy, szerencsére hogy a pasija, már a 2 év alatt elég jól megtanulta a nyelvet. Egyébként húgomnak is vendéglátós végzettsége van, és nem is akárhogy főz, meg süt:)


Tegnap írta első e-mailjét, reggelire rántotta, arab kenyér, caffé, így lehet élni:) Egyenlőre a fordított közlekedéssel küszködik, de Ő nagyon rugalmas, ezért nem féltem az ottani léttől, Ő még élvezi is az apróbb "problémákat"


Robi délutános volt, nemrég ért haza, én aludtam már pár órát, de akkora szél van, hogy nekiriadtam. remélem azért holnap/ma jó idő lesz, mert 1-ig dolgozom, de utána el szeretnénk menni pancsolni.


Majd még jövök:)

5787. ujlany
2011. aug. 26. 09:54

ja, amugy most szabin vagyok, hetfon jonnek noverem gyerekei, elo kell keszitenem minden haloszobat.

Egyelore meg csak ott tartok, hogy felkeltem, ittam egy kavet es netezek. Vegulis szabadsagon vagyok, hetfoig meg az utca osszes hazat kitakarithatom. :-)

5786. ujlany (válaszként erre: 5785. - Magdi.kresz)
2011. aug. 26. 09:52

Magdi, ezt nem is tudtam... Valoszinu, hogy ezt meg nagyon az elejen emlitetted.

LE A KALAPPAL!


Papanak uzenem, hogy en is nagyon varom, johetne erre fele, vannak itt mindenfele madarak. Ja, es nagyon fontos, HOZZON TEGED IS :-)

5785. magdi.kresz (válaszként erre: 5783. - Ujlany)
2011. aug. 26. 09:45

Nem kellene dolgoznom. Most volt augusztusban 5 éve, hogy megállapíttattam a nyugdíjamat, amit folyósítanak is. Mellette folyamatosan dolgozom, mintha semmi nem történt volna. (ezt a mai törvények szerint már nem tehetném meg)Az egyedüli hátrány, hogy nem mehetek táppénzre, de ez soha nem volt rám jellemző.

A házunkon a felújítások nem lehettek volna, ha csak "szimplán" keresek.

Úgy tervezem, hogy januárban még befejezem a decemberi gyűjtés munkáit, és vége.

A Papám mindenesetre már nagyon várja.

5784. ujlany
2011. aug. 26. 09:37
Ja, es Andi, mielott hazacuccolsz, gyere mar at Hollandiaba ;-)
5783. ujlany (válaszként erre: 5782. - Magdi.kresz)
2011. aug. 26. 09:21

Magdi, ez tok igazsagtalan, hogy meg dolgoznod kell. Most mar semmi korkedvezmeny nincs es 65 eves korodig dolgoznod kell?

Megmondom oszinten en iden komolyan elgondolkodtam rajta, hogy 50 evesen abbahagyom a munkat. Addig sporolok amennyit tudok, eladok mindent es hazacuccolok.

Vegulis "csak" 50 es 65 eves korom kozott kellene megoldani az eletemet, 65 eves koromtol mar utaljak amit a magannyugdijba gyujtogettem. Ha az elet kozbe nem szol, akkor ezt jo lenne kivitelezni, ugy hogy most ez a cel.


Schybie, hugodek par nap alatt "aklimatizalodnak" es tok jol fogjak erezni magukat.

Milyen munkat talaltak?

Reggeli sulyom kerekem 76. Nem megy lejjebb, bekemenyitettem az edzesekkel. Nagyon szeretnem hetfoig meglatni a 75-ot.

5782. magdi.kresz (válaszként erre: 5781. - Schybie)
2011. aug. 26. 07:56

...hát nálunk is meleg van, és most vagyok úgy, hogy már semmi sem jó.

A tetőtérben van a hálószobánk, és ott van egy ablakklíma. Az éjjel valamivel hidegebbre lett állítva...reggel tarkófájás, torokfájás. Átmentem egy másik szobába, ott pedig a tömény meleg. Szóval nem sokat aludtam.

A hét elején kétnapos kiképzésen voltunk az őszi munka miatt. Emiatt is napi drukk az életem. Kellett nekem a kihívás, amikor már évek óta a lábomat lógathatnám otthon.

5781. schybie
2011. aug. 26. 05:17

Németország nekem is a kedvenceim közé tartozik, gondolom a gyökerek miatt;)

Csak az a fehér kolbászuk ne lenne, mert attól kiráz a víz.


Magdi, nagyon csendben vagy. Mi a helyzet felétek?! Tegnap hallom nálatok volt reggel a legmelegebb cirka 24 fok, de napközben mi nyertünk, mert Baján 39,2 van.


Hugom már kiért Londonba, mondta hogy a belgáknál már isteni idő volt, de az angoloké jelenleg verhetetlen, mert nálunk tényleg rettenet a hőség.


Anyósom jövő pénteken jön németből haza, addig esténként két fele kommunikálok:) de majdcsak megszokom. Már megnyugodott a lelkem, tudom, hogy így lesz a legjobb, ezekkel a feltételekkel én is így döntöttem volna.


Iskola kezdés előtti utolsó roham van a boltban, de én inkább számlázgatok, megrendeléseket intézem illetve árajánlatokat készítek, ilyenkor érzem csak igazán milyen jó hogy 10 ujjal vakon gépelek, és nem is akárhogy.


A héten a hőségriadóra való tekintettel lemondtuk a Zumbát, hiányzik, de biztos nem bírnám végigcsinálni az órát, főleg úgy, hogy elég ha ül vagy fekszik az ember, meg se mozdul, mégis ömlik róla a víz.


holnap is dolgozok délelőtt, de délután illetve vasárnap elmegyünk pancsolni.


Legyen szép napotok!

2011. aug. 25. 01:52

Huhh, ez durva.

Mármint egy szinten meg érdekes, hogy valaki ENNYIRE ellenállhatatlannak érzi magát?? Hogy!? Egyáltalán hogy bírod, ez zaklatás.


Nem, mi nem állunk így. Én is szívesen mennék most haza, hiányzik a családi/kulturális életem nagyon. Ha nem jönnek össze a dolgaink (mindig van ilyen opció is) akkor visszajövök, és elkezdek itt tanulni, dolgozni újra. Cseppet sem vagyok kétségbeesve, pont ahogy a kijövetelnél sem. Most már tapasztaltabb is vagyok, meg magabiztosabb.


Még mindig azon gondolkodom amit írtál, te jóó ég!

5779. ujlany (válaszként erre: 5778. - Andi-bandi)
2011. aug. 24. 19:49

Hat Andi azt kell tenned, ami helyesnek erzel.

Nekem az idei ev elso feleben volt ilyen sztorim. Csak nem ugy szolt, hogy hazamennek-e (ferjhez, gyerek projectbe vagva, es meg kedvenc automat is megkaptam volna), hanem, hogy ha nem megyek akkor annyi. Nagyon veszelyes mikor valaki (akivel egyebkent el tudtam volna kepzelni az eletet hosszutavon) ellenallhatatlannak hiszi magat. Hat en meg mondtam, hogy Nem, ciao...

Azota is vannak napok amikor 4-5 telefonhivast kapok (mit persze fel sem veszek). Mar az egyik kollegamnak mondtam, hogy ha majd nagyon megunom, eljatszana-e a telefonba, hogy o a baratom. Belement, de meg nem jatszottuk el. Bizom Csernus doktor tanacsaban, hogy a nem valaszolas a legjobb, akkor majd leszokik a dologrol.

En ugy gondolom, ha valaki annyira nem ismer, hogy tudja, en nem vagyok az a tipus aki azt teszi az eletben amit mondanak neki, azzal csak az idomet pazarolom.

na jo, ezt most leirtam, remelem erre jarsz hamarosan, mert szolni fogok Hoxanak, hogy torolje majd ezt. Regen is azert nem irtam le, mert nem igazan akartam ezt igy kiteregetni. De most hirtelen aktualitasa lett.

2011. aug. 23. 01:57

Jó sörök, mármint németországban. :)


Igen, hazamegyek előb-utóbb. Mielőtt kimentem megismerkedtem egy fiúval (valójában évek óta ismertem), de az a tény, hoogy eljövök beindított egy olyan gyors és őszinte folyamatot kettőnk között, hogy nem szakítottuk meg a kapcsolatot azzal, hogy eljöttem. Kipróbáltuk, hátha. Hátha tudjuk tartani a kapcsolatot mint egy pár, és azt kell mondjam, hogy nehéz, de amiken már túl vagyunk abból nagyon sok jó tulajdonságára jöttem rá.

Ez valójában hülyén is hangozhat, hogy egy pasi miatt hazamennék, DE az elmúlt 4 évben senkivel nem találkoztam akinek számítottam volna, még úgy sem, hogy egy városban éltünk, neki meg fontos vagyok úgy is hogy itt vagyok, és nehéz velem kapcsolatot tartani mert dolgozom állandóan, meg ő is. Szeretnék most egy kicsit boldog is lenni, mert persze talpraesett vagyok, meg megállom a helyem itt is, de olyan jó lenne kicsit megnyugodni valakivel.

HA hazamegyek, és nekünk nem alakulnak jól a dolgaink, nem maradok egy perccel sem tovább, abban biztos vagyok!

5777. ujlany
2011. aug. 22. 07:41

Jo reggelt! Megjartam Nemetorszagot, nagyon jo hetvege volt. :-)Imadom ezt az orszagot. Jo kaja, jo autok, jo foci :-)


Most egy par nap tengerpart, nemsokara indulok is.


Andi, en nem tudtam, hogy "csak" egy evre mesz. Ez komoly, hogy haza akarsz menni?


szep hetet nektek!

5776. schybie
2011. aug. 22. 04:56

Londonba megy Ő is. Tegnap este elbúcsúztunk egymástól, én sírtam, Ő meg vigasztalt. Imádom benne hogy olyan könnyen tudja venni az életet!

Ő nem egy évre megy, lehet ezért is ilyen nehéz. De majd meglátjuk, ember tervez, Isten végez.


Siófokon voltunk tegnap, aj, nagyon jó volt. Jobb mint múltkor főszezonba, mert most nem kellett sehol annyit várnunk.


A héten kezdődik az iskolakezdési mizéria,így lehet csak hétvégén jövök hosszan.


Kellemes hetet, lányok! 4-en maradtunk:(

2011. aug. 22. 01:17

Sőt, valójában szeretném is tudni mi lesz Csibike családjával, hallatlanul erősek, nem csak most, de az egészet végigcsinálták együtt.


Schybie, fontos infók: igen, tudtam angolul, de megerősíteni jöttem a nyelvtudásomat, kb 1 évre. tehát haza fogok menni, az év vége felé. Az jó, ha tudja, hogy szerető családja van, az elején nehéz pszichésen, mert minden más. Én Londonban élek, az nagyon drága, pluszban 2 havonta otthon vagyok, tehát az utazásra meg az éltre sokat költök, továbbá nagyon jó környéken bérelünk lakást, mert éjjel mászkálok az utcán, a beosztásom miatt, de inkább mint hogy valami történjen. Tehát bátran kijelenthetem, hogy anyagilag nem annyira éri meg nekem. :) Mert amit félreteszek abból hazautazgatok illetve nyelvsuliba járok, de hát nekem ez a cél. Meg költekezek, kicsit utazgatok vonattal vidékre stb. De az otthonihoz képest sokkal jobban lehet boldogulni, ha két ember együtt lakik, és mindketten dolgoznak, akkor lehet úgymond "valamire menni" Mindenképp megéri, és hogy nem lesz egyedül, az meg még jobb. Hová is jönnek, úgyértem melyik városba?

Egyáltalán nem nehéz munkát találni,és ha dolgozol, akkor meg is becsülnek, élhető ország! :)

5774. magdi.kresz (válaszként erre: 5773. - Cumma1)
2011. aug. 21. 15:57

Nyugodtan írhatsz, sőt megköszönjük. Azt hiszem a többiek is így gondolják.

Minden tiszteletem Csibike párjának.

5773. cumma1
2011. aug. 20. 21:54

Nem akarok zavarni ezen a fórumon, még egy valamit szeretnék veletek megosztani. Zsuzska férje ma írt a naplóba, idézem:


"Megpróbálom Zsuzska helyett tovább írni a naplót. Pénteken eltemettük őt. Sajnos a papunk nem tudott jönni, ezért egy idegen papbácsi csinálta a szertartást. Hannababa végigaludta az egészet. Sikerült úgy intézni, hogy ne aludjon el korábban:). Szeptembertől bölcsis lessz. Nem szerettük volna bölcsődébe adni, de sajnos nem tudom másképp megoldani. Ennek van előnye és hátránya is.. A két nagyobb gyerek is velem marad hisz itt van az életük és ezt az édesapjuk is belátja."


Nagyon erős ember, minden tiszteletem az övé. Mostantól már nem írok ide, hátha nem nézitek jó szemmel, ha esetleg valakit érdekel mi van a családdal akkor szívesen írok priviben.. :)

5772. schybie
2011. aug. 20. 17:45

Szörnyű, még mindig nem térek napirendre.


Magdi, vigyázz a papára, ne enged ugrándozni!


Andi, Te tudtál angolul amikor kimentél?! Pénztben gondolom megéri az ott lét?! Ú, annyi kérdésem lenne, mert hugomék hétfőn mennek Pestre, ott a barátja is összecsomagol, szerdán pedig indulnak "hozzá". Féltem, de szorítok neki hogy minden úgy jöjjön össze, ahogy szeretné! Azt tudja, hogy erős, szerető család áll mögötte, bármi is történjen. Eszembe jutottál minap, amikor a teszveszen árulta a cuccait, pont úgy mint Te, mielőtt kimentél. Te tervezed hogy egyszer majd hazajössz?!


Újlány, furdalja az oldalam a kíváncsiság, de tiszteletben tartom, hogy csak egy bizonyos idő után szeretnél nekünk írni a titkos hódolóról:)


Este tűzijátékra megyek, mert nálunk is lesz állami (nem hogy értelmesebb dologra költenék), ha már lesz, megcsodálom, foglaltattam haveromnál asztalt, így a folyóparton, koktéltszürcsölgetve fogok a látványba gyönyörködni:)


Holnap Siófokra megyünk, ránk fér egy kis kikapcsolódás, apránként ejtjük meg a nászutat.


Csibike, ahhh, az e-mail névlistámat néztem és megláttam a nevét....

5771. cumma1
2011. aug. 19. 15:06
Ma 14-kor eltemették Zsuzskát.
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook