13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés (beszélgetős fórum)
Én is orulni fogok minden kilonak ami eltunik..
jaj a fejem igen faj,ehes nem vagyok csak en nagyon fejfajos vagyok es most elojott.De ha ennek is fajna szoval ez van.
Én is örülnék már 5-nek is, de 7-nek meg még jobban!:D
Szerintem pár nap múlva meg fogom magam mérni, mert 13 napot nem fogok kibírni mérleg nélkül, mert kíííííváncsi vagyok!:D
Mondjuk a hét kiló 13 nap alatt nekem kicsit soknak tűnik. Elhiszem, hogy van akinek sikerül, nekem biztosan nem fog, én már 2-3-nak is örülnék.
Eddigi tapasztalataim szerint inkább egy öt kg az, ami reálisan megvalósítható ennyi idő alatt, ez is talán úgy elosztva, hogy 3-4 kg az első héten, amikor a szervezet kitisztul, illetve valamennyi vizet is veszítünk és 1-2 kg a második héten, amikor már kezd a test hozzászokni ehhez a bevitt energiamennyiséghez.
De szerintem már öt kiló is durván szép eredmény 13 nap alatt és szerintem sokan elégedettek lennénk azzal is, szóval mindenképpen meg kell próbálni.
Én is nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy ki hogy halad majd!
Akkor jó, remélem, hogy ez nálam is igaz lesz.
Ugyanis szülés után nekem nem hogy lelassult, hanem szinte megállt és szenvedtem vele sokat, az eddig folytatott diétával sikerült elérnem, hogy úgy produkálok, mint az átlagember.
Úgyhogy erre majd oda kell figyelnem asszem...
Én az első naptól kezdve sokat iszom, nem csak azért mert kell, meg mert alapvetően is sokat ittam mindig, hanem ez egyfajta pótcselekvés. Átlag sztem 4-5l van meg egy nap abból kb.2-2,5l víz a többi tea, ezen kívül még zöld tea meg grapefruitmag olaj
egyébként a napi 2l a lényeg,én mindig is sokat ittam
Most eszembe jutott valami!
Ti nem féltek attól, hogy az anyagcserétek be fog lassulni?
a_diana: Emlékszel még arra, hogy amikor régebben csináltad, akkor volt-e problémád ilyen téren?
Esetleg ti valamilyen anyagcsere gyorsítót isztok? Mályvatea, szűztea, ilyesmi?
Errol most eszembe jutott egy mokas dolog. Regebben, ha barki azt mondta ram, hogy vekony vagyok, akkor a ferjem mindig elmondta, hogy "Nem is vekony, boven normal sulyu, van itt popsi, meg comb, stb." Nem bantani akart, mert pont tetszett ugy neki, csak eppen allitotta, hogy az en magassagomhoz valahol 55 kg-nal kezdodne a vekonysag. Mondjuk szerintem 55 kg-nal 178 centihez mar valami mas kezdodik, meghozza az is a korhazban, legalabbis en ugy katasztrofalisan neznek ki.
Amikor terhesen elkezdtem gombolyodni es szules elotti mar kozelebb voltam a 90hez, mint a 80hoz, akkor valahogy elokerultek a regi kepeim es megszolal: "Azta, te milyen vekony voltal, ez akkor fel sem tunt, rajtad tenyleg nem volt felesleg."
Nah, akkor egy jot vigyorogtam es azota mondom en meginkabb azt, hogy minden relativ.
Hogy elhigyjetek van nekem is mit ledobnom raktam fel ket regebbi fotomat, a 65 kg-os idokbol. Nah, osszehasonlitva a most es a multat mar ti is lathatjatok, hogy nekem is van meg mit alakitani.
De sebaj, menni fog!
Ugyesek leszunk! :-D
A dicseretet koszonom szepen, tenyleg nincs mar rajtam sok, negy kg valaszt el a versenysulyomtol, pontosabban a "lanykori" sulyomtol.
De azt mondom sok fogyassal a hatam mogott, hogy epp ez a par kilo ragaszkodik hozzam a leginkabb es ezzel kell a legtobbet kuzdeni. Epp emiatt jo most nekem ez a gyors es drasztikusnak tuno kura, hogy meglenditsen, mert az altalanos dieta es a napi egy ora mozgas meg sem mozditja mar a merlegemet.
További ajánlott fórumok:
- 10 napos fogyókúra
- 90 napos fogyókúrát kezdtem, ki tart velem?
- 30 napos fogyókúra fehérjeturmixszal az életmódváltásért
- Virtuális fogyókúrás társat/kat keresek 90 napos fogyókúrára!
- Könnyített 90 napos fogyókúrám
- Kalóriaszámlálással fogyók, 90 naposozók, és minden más fogyókúrával (életmódváltással) harcolók...tavaszi kezdéssel