13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés (beszélgetős fórum)
Annyit írtok a mérlegelésről, hogy legszívesebben én is rálépnék. Csak úgy véletlenül... :-D
De valahogy ki kell bírnom, nem akarok csalódni.
Basszuskulcs. Jól el pletykáltam az időmet. Közben a fiamat már bealtattam, de a tornát még mindig nem kezdtem el. Most határozottan felállok és elindítom a dvd-t!
Jó itt lenni, általában szeretek. Néha nem annyira... Igazából Londonért nem vagyok annyira oda, egy ideig nagyon izgalmas volt, most már babával kevésbé az. Nagyon zsúfolt, rengeteg kultúra keveredik, hatalmas forgalom van, a közlekedés egyedül babakocsival nehézkes. A férjem sokat dolgozik, így csak a környéken sétálgatunk, még szerencse, hogy jó sok park van, de amíg oda eljutok általában öt autó akar elütni és néha gyomorideggel jövök haza a nyugtató sétából. Messzebbre és szebb környékre csak akkor mehetek kirándulni, ha a párom jön velünk és együtt megbirkózunk a forgalmi akadályokkal, lépcsőkkel, átszállásokkal, vagy ha beülünk a kocsiba és vidékre megyünk.
Mi nagyon szeretnénk vidékre költözni tenger parti városkába, az lenne a legjobb, csak éppen a jelenlegi gazdasági helyzetben nem merünk lépni, mert itt legalább a férjemnek biztosak a munkahelyei és nekem is van hova visszamennem dolgozni, ha nagyobb lesz a fiam.
Ami nagyon nem tetszik Londonban az az, hogy egy kis lakást annyiért bérelünk, mint amennyibe vidéken egy három szobás hodály kerülne...
A férjem is magyar, együtt jöttünk ki és itt ragadtunk. Kettőnk közül ő volt oda Londonért, én már akkor is szívesebben mente volna valamilyen egzotikusabb országba, mondjuk a spanyolokhoz, vagy a franciákhoz, bár elég nehéz lett volna, tekintve, hogy mindketten csak angolul beszélünk a magyaron kívül. :-)
Olyat meg soha ne mondj, hogy soha, fiatal vagy, még bármi megtörténhet! Lehet, hogy a párod is meggondolja magát. De tény, hogy jobb, ha nem mostanában jöttök, mert itt is elég ramaty a helyzet a munkahelyeket illetően, nagyon nehéz jó munkát találni, sokan mennek most haza a magyarok és a lengyelek közül is, mert munka nélkül ebben a városban egy hónapig is rettenetesen nehéz megélni, a szállás és a közlekedés nagyon-nagyon drága. Így ha munka nincs, semmi sincs.
Szia Ancika!
Köszi a drukkot a magam és a többiek nevében is!:D
Nagyon jó kis csapat van itt!:DDD
én azon mosolyogtam, mikor reggel összepakoltam a mai egész napi kaját, hogy máskor egy kajálásra eszem ennyit, így nyilvánvaló mitől lettem víziló...:S
nem vagyok éhes, de úgy ennék... de hát mindjárt 10... én naturan eszem a túrót... nem tudom, mit tehetnék bele... máskor sós tejföllel imádom... vagy joghurttal, de jó lesz ez így is...:)
én is mértem magam reggel 80.3 kg, de most próbálok egy darabig nem mérlegelni... ahogy láttam, ez sajnos csak víz (kiírja a mérleg a víz%-ot és zsír%-ot is), de hát mi más is lehetne???
Sziasztok lányok!
Nekem eddig minden tuti.A mérlegre rá se nézek legalább vasárnapig.A kezdő súlyom tudom,úgyhogy addig ki kell bírnom(hogy aztán nagy legyen az öröm!-remélem)
A reggli joghurtom megvolt,várom a 10 órát.Ezért jó ez a fogyi,mert ha tudom,h mit mikor,akkor azt be is tartom,máskor viszont ilyenkor már bújni szoktam a hűtőt,h mit lehetne enni.
Szóval 10 órakor egy kis fincsi túró.Ízesítitek valahogy?
En megmertem magam,68,9 tegnap 70 volt :))))))juj de orulok:)biztos mindenki kevesebb.Nekem a hasam az sokkal laposabb,igaz tegnap hullahoppoztam is.
Magadnak koszond,mert kitarto vagy:)Olvadnak a franya kilok....
Én most tele vagyok pozitív dolgokkal és nagyon jó kedvem van! Kristóf baba jókedvűen ébredt, a kutyánk éjjel nem rosszalkodott, a férjem végre nem dolgozik ma este, úgyhogy nem kell a 8kor bealvó gyerek mellett egyedül kuksolnom, kihatott két rózsatő és úgy néz ki, hogy ma nagyon szép napos idő lesz itt.
Ott milyen az idő?
Jah és még annak is elkezdtem örülni, hogy jövőhét szombaton utazunk haza, amit eddig traumaként fogtam fel, ugyanis nagyon nem szeretek málhás szamár módjára utazni, csont ideg vagyok mindig már két héttel előtte, ráadásul ez a nyaralás nem is lesz gondtalan, mivel a férjem csak öt napig tud velünk lenni, utána jönnie kell vissza dolgozni.
Nah, most megyek tornázom egyet a fiam előtt, vigyorogjon egyet, legalábbis minden reggel az ugrálásom első felét végig kacarássza, a másik felét végigalussza. :-)
amúgy szép napot mindenkinek!!
nagyon szorítok ám nektek!!!!!
ügyes vagy!!!!
hajrá drága!!!!
Sziasztok itt vagyok,jol vagyok.Tegnap igen vegem volt de ma mar jobb.
2.NAP – 7:00 termix-joghurt
10:00 15dkg túró
13:00 15dkg filé/csibe/pulyka
16:00 10 dkg zöldség
19:00 2 tojás (főtt)+2 dcl tea
Szép jó reggelt mindenkinek!:D
Én tegnap 100%-os voltam, becsülettel lenyomtam a 2,5 liter tejet, szinte másodperc pontosan betartva az időket. Mellette csak ásványvizet ittam, de mondjuk azt nem valami sokat, mert a tej mellett nem voltam szomjas.
Ma reggel viszont a mérlegen kezdtem a napot, mert nem bírtam megállni és lökött rajtam egy nagyot a folytatáshoz, az biztos!:DDD 90 dkg-mal voltam kevesebb, mint tegnap reggel!:DDD (65,7 -> 64,8!) Persze tudom, hogy azért minden nap nem lesz ennyi, de erőt adott ahhoz, hogy ne adjam föl!:D Viszont most nagyon nem ok a fejem, pedig már túl vagyok a joghurton. (Danone Limonádés) Tegnap totál jól voltam, de most kicsit szédelgek, meg fáj a fejem, de remélem ez csak átmeneti. Remélem mindjárt 10 óra lesz és akkor jön a túró, meg lesz husi is ma..... Szóval kitartok remélem!
hát semmiképpen ne erőltesd! én sem tudtam sokáig reggelizni, de tényleg úgy gondolom, hogy az egészséges táplálkozás a reggelivel kezdődik... így kb egy év alatt szép fokozatosan rászoktam...:) én már túl vagyok a reggelin...
kíváncsi vagyok, hogy bírom majd a mai napot? én ugyanis inkább nem eszem semmit, mint keveset... nem mintha éhes lennék, csak pszichésen...:S
Jó reggelt!
Én teljesen készen vagyok. Itt még csak hat óra van. Nem tudom, hogy ti hogy vagytok ezzel a hét órai evéssel, de én teljes mértékben kizártnak tartom, hogy egy óra múlva bárit is le tudjak küldeni anélkül, hogy visszajönne...
Lehet, hogy kihagyom és csak tízkor eszem először. Soha nem reggelizek, mert nem megy, nem esik jól semmi, úgyhogy alapban nálam 12-2 óra között szokott lenni az első étkezés, előtte max egy pohár gyümölcslé megy le. De ma a tízeshez tartom magam, a hét órai inkább hagyom.
hát szóval a 19-es tej nálam is kimaradt, de mint írtam, nem bírnám... bár kicsit éhes vagyok.. lenyomtam egy 40 perces duci tréninget... hát nem biztos, hogy a legjobb ötlet volt, de túléltem...:S
Még torna előtt mértem magam, sajna 81.4 kg... ez van, majd a végén :D
Hat ezt a napot is tuleltuk igy egyutt. Tudom, hattal nem kezdunk mondatot.
Az a furcsa, hogy a tej annyira eltelit engem meg most is, hogy szo szerint lelkiismeret-furdalasom van amiatt, hogy nem ehezek, marpedig aki szigoru dietat folytat, annak eheznie kellene. Gyagya vagyok.
Ti mikor alltok eloszor merlegre? En majd mindennap merem magam hetek ota, nem birom reggel kikerulni a merleget. Holnap reggel viszont turtoztetem majd magam. Jo lenne kibirni szombatig.
További ajánlott fórumok:
- 10 napos fogyókúra
- 90 napos fogyókúrát kezdtem, ki tart velem?
- 30 napos fogyókúra fehérjeturmixszal az életmódváltásért
- Virtuális fogyókúrás társat/kat keresek 90 napos fogyókúrára!
- Könnyített 90 napos fogyókúrám
- Kalóriaszámlálással fogyók, 90 naposozók, és minden más fogyókúrával (életmódváltással) harcolók...tavaszi kezdéssel