Új vagyok itt a hoxa-n.Beszélgessünk, bármiről! (beszélgetés)
Áááááá mindenkinek vannak csontvázak a szekrényében!
Foglalkozzunk a jelennel!
Uncsi napom van!Majdnem elalszom.Már a kávé sem tart életben.3-kor feküdtem le és fél 8-kor keltem.Csak hát napok óta dolgozom éjjel nappal és megint kezdek kipurcanni!
De azért jól vagyok!:D És pozitív!
na látod,az kellene nekem most! egy reiki mester,vagy legalább néhány társ! de itt senki nincs a közelben.
é tiszalökön lettem az és még csak egyes vagyok!:)
nem is nyitottam volna!!!!
párom tette meg és az orrom alá dugta!:)
nos akkor reikizz.volt ismerősöm aki mester volt.
arról meg nem tehetnek,hogy pénteken kézbesítette a posta a levelet!:D legközelebb ne nyisd ki,csak hétfőn!addig dugd el!és ne foglalkozz vele!
Bizony bizony!De ahogy a szavaid olvasom,drága,Te nem vagy öregasszony!
A lelked nagyon fiatal!:)
Azzal tisztában vagyok,hogy rengeteg dolgot kibírunk és muszáj is,mert fel kell nevelnem a két csemetét:)
De az én lelkem,amennyi mindent meg kellett már tapasztalnom,legalább 100 éves:)
Talán olvastad,valahol az elején leírtam a kálváriámat,amiből még ki maradt 10 év a volt férjemmel.Az volt csak rázós,de erre nem is gondolok vissza sem !
És veletek mizu ma?
Meséljetek valamit!
Igaza van qui76-nak! Egyáltalán nincs szükséged a stresszre.Holnap ugy is megnyugszol majd meglátod,ma pedig nem érdemes ilyesmiken törni a fejed.
Volt egy olyan mütétem amikor az orvosok azt hitték h elöre haladott rákos vagyok,énakkor is azt mondtam h semmi bajom.
Tudom,és küzdök is ez ellen,tudod,lassan 2 éve végeztem egy természet gyógyász kurzust,talán hallottál már róla :Reiki.
Próbálom alkalmazni,terhes is ennek segítségével lettem!
De most mondd meg milyenek,postán küldik ki az eredményt,és péntek délután,hogy legyen az embernek ideje gondolkodni hétvégén.Párom is dolgozik,lányom is el van különítve,mert elkapott valami megfázás félét a suliban...
na ilyen amikor laikusok próbálnak diagnosztizálni valamit.:S
a L-nak volt egy gyulladt ideg az agyában,mely sclerosis multiplexhez hasonló tüneteket produkált.Kapott brutál gyulladás csökkentőt,meg gondolom szteroidot.Azóta tünetmentes.Nem mehet napra,nem erőltetheti meg magát,nem stresszelhet.Ő szerencsés.De gondolom ismeritek a Pécsi Ildikó menyét a Csillát ,aki nagyon komoly autoimmun betegségben szenved.Ennek is több fajtája van és nem kell egyből a legrosszabbat leszűrni.Majd az orvos megmondja a tutit!
Szal!Örülj a családodnak és ne stresszeld magad előre,mert az nem jó!Az az összes betegség forrása!Meditálj vagy jógázz,vagy menj csak sétálni,de kapcsolj ki!mert megbetegíted saját magad tényleg!
Már beütöttem mindent,és amennyire tudtam,ki is igazodtam rajta.Csak nem akarom,hogy igazam legyen.
Ez egy autoimmun betegség,ami nem gyógyítható,csak tünetileg kezelhető.Okozhat vetélést,magzatelhalást,vérrögöt,kiütést, izületi fájdalmat,sok mindent.Ha valóban ilyenem van,akkor Martin valóban egy csoda,mert a beültetett lombikbébi sem marad meg egy ilyen betegnél.
A kumarin egy fának a héja,véralvadás gátol,az acetilszalicilsav pedig pl.aszpirin,fájdalom és lázcsillapíó,de kis dózisban a kettő együttes adásával,azt akarják elérni,hogy a vérem,ne alvadjon viszont ne is legyek túl vérzékeny.Ez folyamatoslabor ellenörzést kíván,viszont hosszú távon gyomorfekélyt okoz.A lupus idővel más servkre is rámegy,blokkolja a működést,szív ,máj,tüdő,stb.A kérdés az,hogy értem ,hogy nem gyógyítható,de a tovább terjedést meg tudják vajon előzni?És ezek után is kell még szuriznom a hasam?Meg ilyenek! Egy kicsit asszem megijedtem:(
Martin ma nyűgös,de jól van köszi!
Azért kérdeztem a dr.House-t,mert ha szoktad nézni,akkor ismerős lesz,hogy mi a bajom: lupus.
Gyermeked apjának mitől kekk tartózkodnia?
Nekem biztos,hogy kell gyógyszert szednem,ezt is ki tudtam silabizálni belőle: kumarin és acetilszalicilsav.
Sajnos nem tudok latinul.Az elképzelhető,hogy van egy autoimmun betegséged.Sajnos mostanában nálunk is előfordult.A gyerek apjánál jött ki.De még a szerencsésebb fajtája,mert nem kell gyógyszeren élnie,csak kerülni pár dolgot.de reméljük a legjobbakat!
Imádom a dokis filmeket!mindet!vészhelyzet,House,dr Madison,Grace klinika,mind jöhet!:DD
Gyerkőc jól van?
Hali hölgyeim!
Én meg már napok óta elvagyok itt a gondolataimmal.
Megjött az immunológiai eredményem,persze a legtöbb szó latinul,de amit le tudtam fordítani a net segítségével,az semmi jóra nem hsgy következtetni.
Alig várom,hogy holnap rendeljen a doktornénim,hogy megérdeklődjem mi van!
Nem tudtok latinul?
Szoktátok nézni a tv-ben a dr.House -t?
Hello-belo!
Ma itt vagyok!
És ti?
Aki teheti,menjen ki,mert még szép az idő.
Sziasztok!
Egyébbként sonkát ettem csipöspaprikával meg egy kis levárosat is(diabetikus,de nagyon finom).
na jól van!beszélünk itt a jó kis kajákról!
vérvételi eredményekkel minden rendben?
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- Csajok! Pasik! Beszélgessünk! Bármiről!
- Zavaro-e szamodra, hogy Ukran-magyar letemre a Hoxa-n vagyok? Idegesito-e szamodra a helyes irasi hibaim?
- Egy fagyi mellett beszélgessünk .... bármiről.. ilyen nagy melegben
- Clostis babára vágyók/várók! Gyertek, beszélgessünk!