Főoldal » Írások » Babák & Mamák témák » Túlzott gyógyszerbevitel és teherbeesésem

Túlzott gyógyszerbevitel és teherbeesésem


Sajnos magamban már letettem arról hogy én is anyuka lehetek. Nagyrészt most belátom, ezért én lettem volna a hibás. Kitartás kell az embernek és egy igazi társ, aki mindig mellette van, akármi is történik. Úgy érzem, az én párom megmutatta, hogy ő tényleg egy igazi társ.
Túlzott gyógyszerbevitel és teherbeesésem

Egy 26 éves, várandós kismama vagyok. 18 hetes terhes. Sokáig úgy gondoltam, hogy nem lesz babám. Pár évvel ezelőtt lelki okok miatt híztam 30 kilót, amit később egy drasztikus fogyókúrával sikerült leadnom.

Majd ismét rám talált a szerelem és ismét jöttek a kilók.


Párom úgy fogadott el, ahogy vagyok, és nem is volt gond. Sajnos a gyomrom teljesen tönkrement. Irritálibis bélszindrómám lett. Megtanultam együttélni vele, de nem volt sose jó. Összeházasodtunk, és vártuk hogy jön a baba. De nem.

A munkába temetkeztem, és sikereket értem el, ami ösztönző volt. Valahogy talán belenyugodtam hogy a baba várat magára.

Ehhez azt tudni kell, hogy a gyomrom miatt évekig gyógyszereken éltem. Talán már akkor is bevettem valamit, ha nem kellett. Mikor viszont megbeszéltük a párommal a picurt, letettem mindent. Először furcsa volt, hogy nem nyúlok minden apró kis fájdalom miatt gyógyszerhez.


1 év 2 hónap próbálkozás után itt a Manó a pocakomban (egészségesen). Lelkileg nagyon nehéz volt feldolgoznom magamban, hisz úgy gondoltam, hogy azért nem sikerül, mert tönkretettem a szervezetem. És mellesleg az én gyomrom is helyre jött nagyjából.

Nagyon boldog vagyok, és várom hogy novemberben ez a boldogság még fokozódjon. Ezzel a cikkel csak azt akartam elmondani, hogy mi emberek nagyon könnyen veszünk be bármit. Pedig csak akarat kell és lelki erő hogy ne legyünk betegek.
Írta: 3cedbfea65, 2008. június 15. 11:03
Fórumozz a témáról: Túlzott gyógyszerbevitel és teherbeesésem fórum (eddig 4 hozzászólás)

Ha tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook