Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Szűz teát és/vagy kapszulát alkalmazta már valaki? Ha igen, mire? Hashajtásra vagy fogyásra?Tapasztalatok, vélemények érdekelnek fórum

Szűz teát és/vagy kapszulát alkalmazta már valaki? Ha igen, mire? Hashajtásra vagy fogyásra?Tapasztalatok, vélemények érdekelnek (beszélgetés)

Figyelem! Ez a fórum összevonásra került, így ezen a linken folytatódik:

2011. máj. 22. 22:22

Csak úgy érdekel mások tapasztalata. :) Nekem wc-zési problémáim vannak és itt a fórumon javasolták, eddig bevált. Nem minden nap szedem, nehogy hozzászokjak, néha az nélkül is megy a dolog. Ha kenyérféléket eszem vagy jól bekajálok, egyből veszem is be, mert akkor nem tudok "alkotni". A műszakozás miatt is problémás a wc-re menetel, de gyerekkoromban is bajom volt már. Ma befaltam egy másnak nagynak tűnő pizzát (tudtam volna még enni ugyanekkorát, 32 cm-es volt), be is vettem a bogyót. Van teám is, akciósan vettem és az is jó hatással volt. Sokan fogyásra használják. Szerintem ezzel csak úgy lehet fogyni, hogy folyton hasmenése van az illetőnek, de ez nem egészséges, tönkre teszi a beleket. Én ezt a szűz teás dolgot azért választottam, mert természetes anyagból van, nem mesterséges gyógyszerrel mérgezem magam. Egy barátnőm mindennap szedi, általában napi kettőt és rendeset nem is tud már székelni tőle. Ha elfogy neki és nincs pénze venni, akkor székrekedése lesz és szenved. Ő már hozzászokott. Ezt el szeretném kerülni, vigyázok is.

Ti hogy vagytok ezzel a készítménnyel? Próbáltátok valamire? Tapasztalatotokra vagyok kíváncsi. :)

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook