Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Rozsos-teljes kiörlésű keksz recept

Rozsos-teljes kiörlésű keksz recept

A Rozsos-teljes kiörlésű keksz hozzávalói:
12 dkg RAMA
10 dkg tk búzaliszt
8 dkg tk. rozsliszt,
8 dkg nádcukor
1 ek méz
1 tojás
pár evőkanál lefőtt/erős kávé
2 tk sütőpor
8-10 dkg vágott/pirított dió és étcsoki


A Rozsos-teljes kiörlésű keksz elkészítési módja:
A Ramat és a cukrot kikeverjük, hozzáadjuk a tojást, majd a többi hozzávalót. Utoljára a diót és a csokit. Sütőpapírra adagoljuk evőkanállal, formázzuk. Előmelegített sütőben sütjük 180 fokon.

Nekem több, mint 30 darab lett belőle, nem fért bele egyszerre a két gáztepsibe, amit egyszerre tettem be a sütőbe.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A rozsos-teljes kiörlésű keksz elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook