Megpróbálnak átverni...avagy 8 napos Nílusi hajóút nyeremény a Beck Reisen-től (beszélgetés)
Sziasztok!
Ma kaptam egy levelet a Beck Reisen-től(még soha sem hallottam róluk),amelyben örömmel értesítenek,hogy mivel vonalas telefon előfizető vagyok-sok minden más mellett-részt vettem egy sorsoláson és nyertem egy 35.000 Ft értékű ingyebnes tagságot és egy 8 napos szintén ingyenes Nílusi hajóutat teljes ellátással.
Már majdnem oda is került a levél ahová való(kuka)de gondoltam adok neki egy esélyt és megnézem mi ez.
Rákerestem a neten a cégre és ez első 10 találatban csak az szerepelt,hogy átverés,kamu,lehúzás,a hajóút valóban ingyenes de a repülőjegyet dupla áron számolják fel,nincs semmilyen program vagy belépő,neked kell fizetned mindent.Így kb annyiba vagy még többe kerül mintha befizetnél egy ilyen útra.
Előtte egy bemutató keretében átveheted a jegyedet ami arról szól,hogy nagy pénzekért vásárolj bóvlit!
Ennyit írnék le abból,amit az imént megtudtam,aki kap ilyen levelet javaslom nézzen utána,hogy mibe ugrik bele!
Gondoltam jó ha tudjátok...