Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Cikkek » Lélek & Szerelem témák » Mégsem vagyok egyedül! cikk

Mégsem vagyok egyedül!


Soha nem hittem volna, hogy egy nap teljesen megváltozik az életem. Egész idáig a titkolózásban és túlféltésben éltem. Ezeknek meglett az ára, viszont olyat kaptam a sorstól, ami a világ kincsénél többet ér!
Mégsem vagyok egyedül!
Kép: Pixabay

Ez a történet már lassan 4 éve kezdődött.

Álltam a konyhában, főztem, anyu az asztalnál ült. Nem nagyon szóltunk egymáshoz, ő olvasott, én is csináltam a dolgom. Aztán végül is kipattant valami a fejemből, mivel azzal már tisztában voltam, hogy örökbefogadott vagyok, de vajon vannak testvéreim?


Ahogy ezt kimondtam, már csak a tücsök hiányzott a csendben, ahogy a filmekben szokott lenni. Aztán végül is elmondta, hogy mikor hoztak haza, az egyik nővérke megjegyezte, mennyire hasonlít a bátyjára. Miután megtudtam a születési nevem, rákerestem az állítólagos testvéremre.


Találtam is egy profilt, ráírtam és elkezdtünk beszélgetni. Láttam, a lakhelye ugyanaz, ahol én is születtem. Elkezdtem kérdezgetni, hogy meséljen magáról. Kiderült, hogy a születési helyünk, a nevünk ugyanaz.


Akkor jött a mindent eldöntő kérdés: - Hogy hívják anyukád?


Amint leírta, egyezett a név a fejemben lévővel és jött a felismerés! MEGVAN A BÁTYÁM! Aztán addig beszélgettünk, hogy kiderült, van egy nővérem is. Mindhárman örökbe lettünk adva. Most már 4 éve megvannak a testvéreim. Én vagyok a legkisebb a 26 évemmel.

Boldog vagyok, hogy vannak nekem és tudom. hogy még se vagyok egyedül.
Írta: Flower94, 2020. március 6. 09:54
Fórumozz a témáról: Mégsem vagyok egyedül! fórum (eddig 7 hozzászólás)

Ha ez a cikk tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook