Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Kagylós garnéla, tartármártásos salátával recept

Kagylós garnéla, tartármártásos salátával recept

Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény

A Kagylós garnéla, tartármártásos salátával hozzávalói:
1 zacskó fagyasztott apró garnéla
1 zacskó fagyasztott kagyló
1 zacskó fagyasztott garnélafarok
1 zacskó salátamix
1 tubus tartármártás
4-5 nagyobb fokhagyma gerezd
1-2 teáskanál ételízesítő
1 dl olivaolaj


A Kagylós garnéla, tartármártásos salátával elkészítési módja:
A felforrósított olajba beleöntjük a rákot és a kagylót, és fedő nélkül hagyjuk, hogy elfőjje a levet amit ereszt. Utána beledobáljuk az apró kockára vágott fokhagymát és megszórjuk ételízesítővel. Keverünk még rajta párat és kész is van. A salátát tálba öntjük és rálocsoljuk a tartárt.

A saláta legyen hideg, a kagylós garnéla meleg a tálalásnál.
Kétszersülttel az igazi.


Kategória: Halas ételek receptjei


A kagylós garnéla, tartármártásos salátával elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook