Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Győrben szállásért, zsebpénzért gyermekfelügyelet fórum

Győrben szállásért, zsebpénzért gyermekfelügyelet (beszélgetés)

Figyelem! Ez a fórum összevonásra került, így ezen a linken folytatódik:
Munkát keresel/kínálsz? (Nem MLM!)

2010. máj. 16. 19:53

Sziasztok!

Győrben élek és nevelem egyedül a 3 éves kisfiamat. Olyan munkát találtam, ami hétfőtől péntekig este nyolcig tart. Szükségem lenne segítségre. Valakire, aki elmenne a kicsiért 16 óra körül a bölcsibe, hazahozná és este fél kilencig vigyázna rá.

Sajnos a fizetésem nem olyan nagy, hogy rendes órabért ki tudjak fizetni egész hónapra, de van egy üres nagyszobánk. Így gondoltam olyan segítséget keresnék, aki be is költözhetne hozzánk. Így a szállásért és kisebb összegért cserébe tudná vállalni a gyermekfelügyeletet.

Nincs semmilyen feltételem, azon kívűl, hogy felelősségteljes és szeretetteli legyen, akire a gyermekem rábízom.

Nyugodtan lehet férfi, nő, fiatal, idős, kisgyerekes, határon túli, külföldi.

Ha bárki közületek ismer valakit, akit ajánlani tud, akkor kérlek jelezzetek nekem.

Júniusban már költözhetne is és június 15-től kellene átvenni a gyermekfelügyeletet, addig is csak ismerkedhetnénk egymással. Hosszú távra gondoltam.

Ezen a napi négy és fél órán kívűl teljesen szabad lenne, így nyugodtan lehet tanulni vagy munkát vállalni emellett a feladat mellett.

Várom a jelentkezéseket!

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook