Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Klubok » Én sem vagyok százas klub

Én sem vagyok százas (nyílt klub)

Ezt a klubot mindenki olvashatja, de csak a klubtagok írhatnak bele.

Szeretnék csatlakozni ehhez a klubhoz!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
8285. Százas Evelin (válaszként erre: 8284. - Tumbo)
ma 15:48

Hamarjában kiszámoltam, hogy a 33. évében jár. :-)

Ott, ahol őt még babakocsiban tologattam, ott éppenséggel hogy sok turi volt. Újonnan épült az a lakótelep, szinte mindenki fiatal, és szinte mindenki kisgyerekes volt. Nem azonnal, de egy fél éven belül már ott voltak a turik, sőt gombamód szaporodtak. Biztos megérte nekik ott gyerekruhás üzletecskéket nyitni.

8284. tumbo (válaszként erre: 8283. - Százas Evelin)
ma 15:02
akkor biztos fiatalabb a gyereked,mert akkor turi még nem volt.piac volt,meg butik,mikor már nagyobb volt.
8283. Százas Evelin (válaszként erre: 8282. - Tumbo)
ma 13:46

Nekem a turizás régebben kissé hobby volt. Akkor szoktam rá, amikor a gyermek úgy nőtt, mint a bolondgomba, hiába vettem neki valamivel nagyobb téli orkánpufi kezeslábast, következő szezonban mindig minden kicsi volt.

Cipőt azt mindig a legjobbat, legújabbat, ráadásul neki "Siesta" kellett, problematikus volt a tappancsa. Na persze azokból is képes volt hónapok alatt kinőni. :-)

Úgyhogy amit lehetett, meg amit nem tudtam magam megvarrni, azt nézegettem mindig neki a turciban, sokmindent találtam.

De akkor már magamnak is... :-)

Aztán a gyes után is, ha volt napközben egy szabad órám (volt, ha csináltam magamnak) akkor lelkesen turkáltam. :-) Nemcsak ruhaneműt, mindenféle textileket is, nagyon szeretem ezeket a helyeket. Úgy kikapcsol, hogy elfelejtek mindent, elvesztem az időérzékem... :-) Aztán volt pár év, amikor nem volt kedvem hozzá, de az már elmúlt. :-)

8282. tumbo (válaszként erre: 8281. - Százas Evelin)
ma 12:54
egyszer voltam csak egy turiban,a barátnőm túrt nekem egy pulcsit.én meg álltam ott,mint a bálám szamara.hiába mondja,hogy annyi kilók vagyunk,nekem széles a vállam,utálom is,neki keskenyebb a dereka,nagyobb a melle.a lányom azóta is hordja azt a pulcsit szereti is.meg,hogy használt cipőt,a rozoga lábamra.pedig ő megtehetné,hogy újat vesz,jó a nyugdíjuk.viszont túrt nekem egy csipkés fekete felsőt,ha 40 évvel fiatalabb lennék,még hordanám is egy fekete gatyával.de most csak trikónak.
8281. Százas Evelin (válaszként erre: 8280. - Tumbo)
ma 12:37

Még a kötelező kéményseprés időszakában is sok volt a rossz kémények miatti probléma, na ezután is sok lesz.

Kiöregedett... :-) Nemúgyvanaz. Új pasi, új gyerek. :-) Esetleg azt gondolja, hogy ő már kiöregedett (a gyerekszülésből legalábbis, mert a pasikból ugyebár nem), és olyankor szokott jönni a kis meglepi, még ötvenen felül is. :-)

Na jól kicsavarogtam magam. Tényleg szép idő van, a sétáló utcában napoznak a padokon a nyöddíjasok. :-) Én inkább járkáltam, vettem ezt-azt, csupa létfontosságú dolgot, mint pl. macska kaja, narancs, rozspehely...

Nameg turciztam. Éreztem én, hogy oda mindenképpen be kell mennem. Nahát, mióta nem voltam ott, átalakították, feltuningolták, és a készlet is sokkal jobb. Vannak nagyon különleges holmik. Persze jórészük inkább különlegesen car. :-) De találtam egy kifogástalan, nagyon vadiújnak tűnő, szép kis pamut felsőt, igaz, nem próbáltam meg, pedig mostmár próbafülkék is lettek ott. Ezt már a tavasz jegyében vettem, hatszáz pénzért, a bolondnak is megéri. :-)

8280. tumbo (válaszként erre: 8278. - Százas Evelin)
ma 08:54
ez a legnagyobb baj.mikor még kötelező kéményseprés volt,a seprő megtiltotta a tüzelést,amíg nem nem javítják az életveszélyes kéményt.akkor fagyjanak meg vagy fulladjanak meg? de hát nincs olyan,hogy sehogy se lenne.a nő összeállt egy pacákkal,aki az önkormányzatnál felügyelte a közmunkát,kaptak egy házat.gondolom lakbér van.meg heppi end,csak újabb gyerek ne legyen,mert három pacáktól van már három,bár lehet,hogy kiöregedett.
ma 08:51

Azért én mégis kióvakodom. :-) Lehet hogy levegőtlenség van, de nem tűnik nekem túl drámainak. Egyáltalán, fel sem tűnik. Voltam már kinn, igaz csak a kertben.

Elmegyek egyet tekeregni, szépen süt a nap. Az is valami. :-)

8278. Százas Evelin (válaszként erre: 8277. - Tumbo)
ma 08:25

Valóban elég borzasztó a helyzet. Itt mellettünk épp költözés van (különös szerencse folytán épp a roma szomszéd megy el), konténerekbe pakolják napok óta a lakás lomjait. Hihetetlen, mi lehetett ott, szinte mint egy raktár. És azokra a festett, lakkozott, stb. bútorokra úgy járnak rá a környékbeli nem túl elegánsan öltözöttek, mint a vadak a hűs forrásra. Viszik tüzifának.

Azt mondják, azért ilyen szennyezett a levegő, mert a lakosság mindent eltüzel.

Úgy is lehetne mondani, hogy a lakosságnak nincs pénze rendes tüzelőre.

Hát ez van. Vegyük fel a maszkot. Vagy várjuk meg a következő hidegfrontot, mielőtt kinn levegőt vennénk.

8277. tumbo (válaszként erre: 8276. - Százas Evelin)
ma 08:15
reggel hallgattam a retrót.mondták szinte érezni lehet a port a levegőben,majd jönnek a drónok megnézni,ki mivel tüzel.aztán fizetheti a büntetést.arra biztos lesz pénze,ha fára nem is.
8276. Százas Evelin (válaszként erre: 8275. - Guruljka)
ma 06:42

Jaj, pechesnek tűnik mostanában ez a gyermek.

Még jó, hogy léteznek ilyen kis ügyi gyógyszerek is. Nem is hallottam még ilyenről, most egyébként már szinte minden magyar honpolgárnak jól jönne.

Most mondták a híradóban, hogy a szabadban dolgozóknak az északi országrészekben ajánlatos lenne maszkot viselniük, akkora a szálló por koncentráció. Szép.

Igen jól haladtál a munkával. A függelék fordítás az aztán "szupi" lehet. :-)

8275. Guruljka (válaszként erre: 8274. - Guruljka)
ma 04:25

Aztán korán kelés nincs. A fiam pénteken ráesett a fotel karfára, ma a főnöke elküldte orvoshoz. Megzúzódott kicsit a mellkasa alul, majd szerdán menjen vissza. Kapott fájdalomcsillapító és légzéskönnyítő receptet, ezek jól jönnek tartalékba, mondtam, váltsa ki. (De jó lett volna egy ilyen légzéskönnyítő nemrég, amikor köhögtem...)


[link]

8274. Guruljka
ma 03:25
Bepótoltam a munkámban a hétvégi lógást. Jövő hétfőn kell leadnom, és már csak a függelék van hátra, meg a végső átnézés. Hurráááá!
8273. tumbo (válaszként erre: 8272. - Százas Evelin)
tegnap 19:10
választék volt,a tanárnők voltak többen.tanár egy-kettő,az is öregecske.
8272. Százas Evelin (válaszként erre: 8270. - Tumbo)
tegnap 18:01

A szakterületén okos, tanárnak egész biztos kiváló volt. A magánélet az egy egész más tészta. Négy tantónéni, egy helyről? :-) Nem ment túl nagy távolságokra, ha váltani akart. :-) Talán csak racionális. :-)))

Minek menjen odébb, van helyben elég. :-)

8271. Százas Evelin (válaszként erre: 8269. - Guruljka)
tegnap 17:36

Neked is volt egy filoszod... :-)

De téged legalább hurcolt a tied taxin, az enyém az csak összeszedette velem a röpdogákat. Vigyem be utána a tanáriba. :-)

Mi egy évig tanultuk ezt a tündérien hasznavehetetlen tárgyat. Tetszett is nekem, szeretem az ilyesmit, és komoly energiákat fektettem bele (a tanerő miatt)… de amit nem használ az ember, azt szerintem előbb-utóbb mindenképp elfelejti.

Nade legalább a tanárra emlékszem. :-) Olyasfajta árnyalatú szeme volt, mint egy tigrisnek. Mondhatnék macskát is, nade ő: tigris. Annyira világos barna, hogy már majdnem sárga. Na és ezekkel a tigris szemekkel nemegyszer viszonozta órán az én pillantásomat, fiatalság, bolondság. :-)

Még alkalmat is adott valami személyesebb kontaktra, azzal a röpdoga összeszedetéssel.

De ott valaki valamit elbénázott, nekem mindenesetre túlontúl a torkomban dobogott a szivem. Vagy mindenki mindent elbénázott. Pár szó, de nem került sor meghívásra vagy bármire, semmire.

Az sem segített semmit sem a dolgon, hogy még aznap láthatta, hogy az iskola kapuban ott vár rám a vőlegényem. Pont akkor jött ki a tanerő is. Franc azt a jeggyűrűt. :-)

Hát ez ennyi volt. :-)

8270. tumbo
tegnap 17:30
a történelem tanár szerintem nagyon jó fej volt,humoros,okos.bár az utóbbit megkérdőjelezném.négyszer nősült,négy tanárnőt vett el ugyanabból a suliból.talán az vitte a sírba.
8269. Guruljka (válaszként erre: 8268. - Százas Evelin)
tegnap 17:00

Mi az egyetemen "kaptunk" kötelező filozófiát.


Egyetlen előadás volt. Bele a közepibe. Engem még elszórakoztatott, de a többiek nemigen vették fel a fonalat.

Aztán úgy alakult, hogy az óra után a tanár (aki sport okokból akkor sérült volt) taxival ment a pályaudvarra, és elvitt engem is. Közben beszélgettünk, azt hiszem, kölcsönös volt valami szimpátia, de csak filozofikusan. :D Azért vitt el, gondolom, mert az óra elején megkérdeztem, meddig fog tartani az óra, mert necces elérni a csatlakozó buszomat. Tudta, hogy jó sok időt spórol meg nekem azzal, ha eltaxiztat a pályaudvarig.

Mit ad Isten, a kiírt (csoportos írásbeli) vizsga előtt megint összefutottunk a pályaudvari aluljáróban, és megint elvitt taxival. Nem beszélgettünk az anyagról, sem a vizsgáról, de azért érintőlegesen szóba került például az, hogy olvastam és ismerem Arisztotelész Poétika című munkáját.


Ezek után a vizsgán nem meregetett sas szemeket, sőt egy időre ki is ment a teremből. Akinek volt olyan célirányos jegyzete, mint nekem - mert legalább a leadott anyagból igyekeztem a lényeget kiszűrni itthon - az remekül tudta használni, pláne hogy leghátul ültünk mi németesek, és én meg plusz egy széles vállú fiú takarásába vettem be magamat.

A többi csoporttársam nem sokra ment sem azzal, hogy próbáltak könyveket elolvasni a vizsga előtt, sem azzal, hogy szidták a tanár elmeállapotát, Én átmentem hármasra.

8268. Százas Evelin (válaszként erre: 8264. - Guruljka)
tegnap 16:02

Azt én is már csak a főiskolán. Az az a tárgy, amiből kb. semmire sem emlékszem. :-)

Pedig a tanerő az nagyon emlékezetes. Tanársegéd volt, hát valahogy el kell kezdeni. Egyébként hatalmas koponya, és laza, humoros, minden, és hát korban meg egy fiatal srác.

Én akkor ippeg gyűrűs menyasszony voltam, nade azt vettem észre magamon (talán pont a tanársegéd iránt érzett, rém gyanús "szimpátia" okán) hogy engem az a jegyesség érzelmileg talán nem köt le eléggé. :-)

Később aztán fel is bontottam.

8267. Százas Evelin (válaszként erre: 8265. - Tumbo)
tegnap 15:54

Nem ízlett nekik? Hálátlanok. :-) Nekem meg most, hogy beszéltünk róla, megint kedvem támadt arra az ananászos kajára. Úgy emlékszem, az ráadásul pulykamell szelet alapú volt, hát hiszen az tök ász. :-)

Elraktározom az ötlettárba. A kizárólag saját kaja listán. :-)

8266. tumbo (válaszként erre: 8264. - Guruljka)
tegnap 15:02
én a Telekibe jártam,ott volt,na utána nem mondom,hogy hova,ott is volt.
8265. tumbo (válaszként erre: 8263. - Százas Evelin)
tegnap 14:59
mint én.régen próbálkoztam én is ananásszal,a lányom azt mondta soha többé.a cseresznyésből az anyámnak vittem,szerintem a kutya ette meg.
8264. Guruljka (válaszként erre: 8257. - Tumbo)
tegnap 14:58
Filozófiát mi nem tanultunk. Az irodalmat nem az ostoba és korlátolt tanárnőtől tanultam, igazán nehéz volt kibírni az óráit. A biosszal nem volt bajom.
8263. Százas Evelin (válaszként erre: 8262. - Tumbo)
tegnap 12:31

Az nekem még nem jutott eszembe. :-)

Alma már igen, na az plötty lett. A birsalma meg valahogy tré, bár azt recept szerint csináltam, nem saját kútfejből.

Az ananász viszont remek, bár azt még nem göngyöltem, csak ilyen szelet sütött húsra raktam, arra sonka, sajt. Na azt a kosztos meg nem szereti. Csak semmi gyümi-hús párosítás... :-) Maradi ízlésű. :-)

8262. tumbo (válaszként erre: 8261. - Százas Evelin)
tegnap 12:08
én egyszer cseresznyét tettem bele,hát inkább megeszem anélkül.
8261. Százas Evelin (válaszként erre: 8260. - Tumbo)
tegnap 11:17

Én is rendszerint kirántom. Mert másféle kajákhoz az egy kicsit száraz.

Nade arra való a bacon... Kosztosnak kicsit puhább füstölt kalbászt (azt is vettem most) meg egy kis hasáb füstölt szlanyit göngyölök bele, nehogymán sovány legyen az a cucc. :-)

Hát magamnak nem találtam igazán megfelelő belevalót, olyan hosszú, zöld ceruzababra gondoltam, de rosszul gondoltam, hogy a hétfői részleges piacon lehet is olyat találni. Az ilyentájt inkább szupermarketes valami. Zeller hasáb lesz benne, haladjunk. :-) Göngyöltem én már mindenfélét húsba, a legtöbb dolog "plötty" lesz. A zeller biztosan nem, és szeretem is az ízét. Azért cirkuszolok, mert a rántott husi minden, csak nem fogyis, nem akarom elrontani azt a szép szokás-rendszert, amire már sikerült ráállnom.

Fura dolog ez, ezt a karajt a kosztos hozta, amikor megláttam, szinte máris elfintorodtam, hogy jó ég, majd mennyit panírozhatok, pedig nekem most igazán nem is smakkol az a kaja. :-)

Nemrég sütöttem fánkot, mindenki jóllakott abból, én meg se kóstoltam. Legyen ez cca. erre a hónapra a részemről elég a nemes cselekedetekből. :-)

8260. tumbo (válaszként erre: 8258. - Százas Evelin)
tegnap 09:32
na én a karajt kirántanám.rendes magyar ember vagyok,ugye,aki a rántott húst is az Etelközből hozta.legfeljebb kirántotta más alól.
8259. Százas Evelin (válaszként erre: 8258. - Százas Evelin)
tegnap 09:23

Na, megvan, kitaláltam. Pedig még ki se értem a piacra.

Csináljon csak egy nap kétféle kaját a Buday chef. :-) Csak göngyölt husit csinálok, esetleg kétféle betétet göngyölgetve bele. Az enyémben legbelül valamilyen növényke lesz, sonkaszeletbe tekerve, aztán kiklopfolt karajba tekerve, az meg bacon szalonnába. Nna. Ez eléggé univerzális. :-)

tegnap 08:48

Jó reggelt!

Ahogy elnézem, ma is hétágra süt a nap. :-) Meg kell csinálnom a fából vaskarikát, egy nagy, egész karaj segédletével rántott husi is legyen, meg valami light husi is, nekem.

Ehhez most csak a karaj van meg, meg az ötlet, hogy megnézem a piacon, mit göngyölhetnék a light részbe, hátha ott támad valami ötletem erre vonatkozólag, mert így most fejből semmi. Meg legalább sétálok egyet a napsütésben. :-)

8257. tumbo (válaszként erre: 8253. - Guruljka)
tegnap 08:08
én meg szerettem a történelmet,irodalmat,biológiát,filozófiát,a többivel ki lehetett volna kergetni a világból.
8256. Százas Evelin (válaszként erre: 8255. - Guruljka)
tegnapelőtt 18:29
Naugye. :-) Persze hogy le lesz küzdve. :-)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook