Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Klubok » Én sem vagyok százas klub

Én sem vagyok százas (nyílt klub)

Ezt a klubot mindenki olvashatja, de csak a klubtagok írhatnak bele.

Szeretnék csatlakozni ehhez a klubhoz!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
5734. Százas Evelin (válaszként erre: 5733. - Guruljka)
tegnap 20:05

Énnálam már mindenféle dolog hiányzik itthonról, na persze mindig akkor van többnapos ünnep, ha valami kifogy.

A fiam feljött kenyeret kérencsélni, nála kifogyott. Ő fehérkenyér-evő, úgyhogy a kosztoséból kapott, na estére ezért az övé is kifogyott, reggelire már nem lesz.

Az én tk. kenyerem (hálisten) nem érdekel senkit. :-)

Én elfelejtettem, hogy kifogyott a visszeres gyogyim, úgyhogy kétnapos szünetet tartottam vele. Az nem egy vészes dolog, nade miért ne ilyenkor felejtsem el?

Ezen kívül nem volt itthon megfelelő festék. Na ez súlyos dolog volt. Kosztos felrakott hátulra egy csak felülről fedett akármilyen tároló alkalmatosságra egy hullámtetőt, olyan szögben, hogy kinézve a hátsó konyhaablakon, az ott órákon keresztül úgy vakít a napsütésben, hogy napközben többször is vak maradtam. :-) Mondtam neki, hogy csináljon azzal ott valamit, hát napsütéses időben egész délelőtt nem nézhetek ki? Különben is elég randa az a sárga izé. Le kéne festeni. Jó, de nincs festék...

Nem szeretem a többnapos ünnepeket.

5733. Guruljka (válaszként erre: 5732. - Tumbo)
tegnap 15:09

Hétfőn itt a két nagyobb élelmiszerbolt kinyitott.

Ma meg jött a zenélő kocsi, vettem 3 kiló vegyes zöldséget kétezerért. Azt a szépet, amiben brokkoli és kelbimbó is van.

5732. tumbo (válaszként erre: 5728. - Guruljka)
tegnap 09:06
alszik?az lenne a legjobb,aztán tavasszal fölébredni.megúsznánk a fűtésszámla nagyját.hát volt is olyan boltos,aki kinyitott.sorjáztak a biciklik.kérdezte is,ma mindenki szalámit vesz?
5731. Százas Evelin (válaszként erre: 5730. - Guruljka)
tegnap 08:21
Azt hiszem, ez Hofi. :-)
5730. Guruljka (válaszként erre: 5729. - Százas Evelin)
tegnap 00:00

van erre más szó is:

sam-sem állapot (nincs egy va SAM SEM)...

5729. Százas Evelin (válaszként erre: 5726. - Mágus54)
tegnapelőtt 20:02

Csakhogy látni téged, Mackó!

Érdekes szót találtál a pénz-szűkére. Azt, hogy "érdekes". Valóban az lehet, ha még némi depit is bír okozni.

Nem lehetne valami apanázst kérni a gyerektől? Csak egy kicsit, hogy ne kelljen annyira centizni, ami már bűvészmutatványnak is elmegy.

Hát aludj, lassan tényleg itt a medve-téliálom ideje. Azért néha brummanthatnál is itt egyet-kettőt. :-) Már megvonási tüneteink voltak a brummogás után. :-)

5728. Guruljka (válaszként erre: 5726. - Mágus54)
tegnapelőtt 18:29

Ó te Medvék Mágusa... :D

Hagyd azt a pénzköltést, ha kajád van, mire akarnál költeni? Jön a tél úgyis..

5727. tumbo (válaszként erre: 5726. - Mágus54)
tegnapelőtt 18:29
holnap nincs bót,nem kell pénzt költeni.
5726. mágus54 (válaszként erre: 5698. - Guruljka)
tegnapelőtt 18:21

Itt vagyok.Ragyogok. Most a nagykanál utáni depimet,gyógyítom.Mindent kifizettem,mindent befizettem és megint annyi pénzem maradt,mint múltkor-érdekes ez a tengődés.

Újra sokat alszom és a problémák addig nincsenek. Éléskamra feltöltve.Kajám van.De ez a pénzszűke.Már 3.-napig bírom hogy ne menjek ki az utcára.

Semmi bajom,minden rendben,jól vagyok.

5725. Százas Evelin (válaszként erre: 5724. - Tumbo)
tegnapelőtt 12:19

Nem volt az sima menet egyik oldalról sem.

Papa sem ideológiai szempontból tekintett a dolgokra, sőt mondhatni az addigi hírekből, eseményekből semmit nem is hallhatott, láthatott, mint katona, eléggé szeparált helyzetben volt. Mégis hipp-hopp belekerült a gépfegyver ropogásba.

Azután sem akart ő szándékosan katonaszökevény lenni, mégis hajszál híján annak minősült. Azzal a szívélyes felszólítással mentek érte haza, hogy azonnal kapja magát, mert különben...

Kisember a nagy történelem viharában. :-)

5724. tumbo (válaszként erre: 5722. - Százas Evelin)
tegnapelőtt 10:53
mint az apám ő is Pesten volt akkor ,de mint rendőr.összegyűlt a sok ember,követelték az anyámtól,hogy vegye le az őrsről a csillagot.vegye le,akinek nem tetszik.az apám sosem beszélt róla.igaz ő is egy szótlan ember volt,mint én.
5723. tumbo
tegnapelőtt 10:45
a lányom apja akkor volt 11 éves,mikor az igazgató meglátott valami puskát náluk,akkora pofont kaptak,hogy szaladtak haza.
5722. Százas Evelin (válaszként erre: 5719. - Tumbo)
tegnapelőtt 10:30

A csülök az mindig jó ötlet, a sütit meg majd kifundálja tényleg a lányod. :-)

Papa az 56-os forradalom alatt volt sorkatona, valami egész sajátságos szemszögből látta a történteket.

Vácott a börtönnél komoly lövöldözés volt, egy bajtársát meghalni is látnia kellett. Szerencsétlen sebesülten kinnmaradt a téren, és a pergő tűzben nem lehetett érte menni, hiába kiabált segítségért, ott vérzett el. Ott simán szétzilálódott az alakulat, a szakaszvezető eltűnt. Papa gyalog ment haza Vácról Üllőre, a géppisztolyt otthon beállította a sarokba. Még jó hogy nem dobta el, mert később értejöttek, hogy vége van a harcoknak, vissza kell menni a laktanyába. Határő is volt, már az események után, az osztrák határnál. Ott meg állandóan átsétáltak a beosztott katonák az éjszakai őrségből a határon, puskát, őrbundát hátrahagyva disszidáltak.

Na ő nem, mert akkor már nős ember volt, sőt az első kisgyerek is megvolt már. Anyám meg pont 56-ban szülte az első kisfiát, aki aztán pár hónaposan meghalt.

Apámat a leszerelése után behívták a BM-be, hogy lépjen hivatásos szolgálatba, igen megbízható valakinek tűnt, mivel akkor, ott, abból a pozícióból ő nem disszidált.

De papa erre nem volt hajlandó, valahogy elege volt az egyenruhából. Ki tudja, mit mulasztott el... :-)

Mindenesetre nagyon tele voltunk mindig az 56-os történetekkel. :-) Számtalan sztorija volt arról. Meg általában a katonaságról. Meg minden egyébről is. :-) Tudtuk már mindet kívülről. Azért mégiscsak kár, hogy már nem mondogatja.

5721. Százas Evelin (válaszként erre: 5718. - Tumbo)
tegnapelőtt 10:09

Én a barátnőm kedvéért elég sok meccsen voltam. Jegyszedő volt mellékállásban hétvégente, de valamiért ott kellett maradnia meccs alatt is, már nem emlékszem, hogy miért.

Ezt annyira unta, hogy társaságot keresett magának hozzá, na az voltam időnként én. Jó móka volt. Na olyannyira érdekelt minket a meccs, hogy vittük magunkkal a kötéseinket is. :-)

És akkor úgy néztük a meccset, hogy: egy sima, egy fordított, aztán némi kiabálás: hajrá MTK!!!! :-)

5720. Guruljka (válaszként erre: 5719. - Tumbo)
tegnapelőtt 10:00
A miskolci egyetem kollégiumai ma is az egyetemi park szélén vannak. Nem tudom, melyik napon, de belőttek, három fiatal halt meg.
5719. tumbo (válaszként erre: 5718. - Tumbo)
tegnapelőtt 09:26
jaj a csülök,lehet,hogy magamnak veszek,elvégre egyeseknek ünnep van.nekem nem,mert csak arra emlékszik az anyám,hogy a köztörvényeseket kiengedték a börtönből,aztán csináltak egy-két dolgot.de hát aki tartja,egészségére.sajnos az az agyonvert kiskatonákra,meg más dolgokra senki nem akar emlékezni,legfeljebb a családjuk.igaz minden forradalomnak,felkelésnek voltak "járulékos"veszteségei.
5718. tumbo (válaszként erre: 5697. - Százas Evelin)
tegnapelőtt 09:20
régen egy fiú kedvéért voltam meccsen.akkor megfogadtam soha többet.most a spárba járunk,havonta,kéthavonta,meg persze a lidlibe,hátha kapunk halászlét.nyakunkon a négynapos munkaszünet,gőzöm nincs,mit főzzek.a mamát kell hurcolászni a temetőkbe,sütni is kéne,majd a lányom töri a fejét,én már nem tudom.
tegnapelőtt 07:53

Jó reggelt mindenkinek!

Gond van. Nézegettem az imént a kávéspohárral a kezemben a kertben játszadozó Beiglit, hurcolgatott, tépegetett egy ágasbogas, nagyobb fadarabot, aranyos volt. Aztán nagyhirtelen félig eltűnt a kutya valami frissen keletkezett gödröcskében, már csak deréktól felfelé látszott ki, a farka, mint egy antenna. Ajvé. Ott van a gödröcske mellett egy frissen beültetett kis magnólia is, az is cserépben volt tavasztól mostanáig, de az nem szivemcsücske fa, olyan nagyon nem figyeltem oda rá. Azt a kosztos vette, én kb. megmutattam a helyet hogy hova lehetne tenni, aztán úgyszólván meg is feledkeztem róla, nem raktam körbe téglával.

Van egy másik hasonló méretű magnóliabokor is, az most virágzott először három év után, de valami eszméletlen szép volt, mélybordó virágtömeggel.

Ez a frissen beültetett magnólia valami rózsaszínes árnyalat lesz, ha igaz.

Mármintha Beigli életben hagyja.

Nem azt a bokrocskát "támadta" a kutyus, csak pont annak a közvetlen közelében létesített egy remek elvermelő helyet, talán a kedvenc csülökcsontját szeretné egy eddiginél is ravaszabb rejtekhelyen elhelyezni. :-)

Na azt hiszem most én fogok ásni, meg megint téglákat rakni. :-)

5716. Százas Evelin (válaszként erre: 5715. - Guruljka)
tegnapelőtt 07:15
Az jó. Láttam kinn kosztos lomjai között vastagabb, leszeletelt eternitcső darabokat. Az már kész van, csak burkolni kell. :-)
5715. Guruljka (válaszként erre: 5714. - Százas Evelin)
tegnapelőtt 00:56
Egy erősebb kartonhenger játéknak is remek. (Vagy ha műanyag, borítsd be papírral kívül, ne csússzon.)
5714. Százas Evelin (válaszként erre: 5712. - Guruljka)
okt. 21. 23:18
Nem bizony. Holnap berendezek egy kartondobozt. Aztán majd valami komolyabbat is kitalálok. :-)
5713. Százas Evelin (válaszként erre: 5711. - Guruljka)
okt. 21. 23:15

Na igen. Én is tettem ezirányú kísérleteket, addig amíg a közelemben volt. :-)

De azzal köszöntem el tőle, hogy ne kerülj többet a szemem elé. Nem kerül, de így nem tudok csapkodni. :-) Csak távolról kellemetlenkedik.

5712. Guruljka (válaszként erre: 5710. - Százas Evelin)
okt. 21. 23:12
Látod, ötletnek se rossz. :D
5711. Guruljka (válaszként erre: 5709. - Százas Evelin)
okt. 21. 23:06
Tudom. Én már agyoncsaptam volna.
5710. Százas Evelin (válaszként erre: 5708. - Guruljka)
okt. 21. 23:03

Szerintem is megéri, valami 63 % árengedmény van rajta. Csak ez nagy. Nem is tudom, azért mégse szeretném macska-terráriumnak látni a nappalit. :-) Az amit kinéztem, csak kb. 1,20 magas.

Mondjuk mióta az igazán nagy játszókán azokat a kis bebújós odukat láttam, rájöttem egy nagy hiányosságra. Nincs a lakásban rendes "odu".

Tüncike mindig felfordítja a fürdőszobában tartott felmosó vödröt, és úgy oldalt fekve beleszuszakolja magát. Nem könnyű dolog, mert a vödör ovális része az ugye fedve van a felmosó textil kinyomkodó rácsával. De addig dolgozik rendszeresen a felborítással meg belebújással is, hogy rájöttem, ő olyan kis bebújós lyukat szeretne állandóra magának. Ha nincs meg sehol Tünci, akkor ott van. :-)

Na olyat azért nem nehéz házilag gyártani, az oducskák miatt nem kell megvenni a drága akármiket.

Az általad mutatott mászókán is van felül egy kosárka, egy macska alvóhely. Kell olyan nekik. :-)

Tudom, te már felfektettél erre a célra fenntre tett lábasokat, nahát valami ide is kell. :-)

5709. Százas Evelin (válaszként erre: 5707. - Guruljka)
okt. 21. 22:54
Eh, letiltom megint, csak ért már egyszer belőle ez a randa kullancs. Tudod, ez az aki a kéretlen sms-eket is küldözgeti. Balfék.
5708. Guruljka (válaszként erre: 5706. - Guruljka)
okt. 21. 22:01
Rákattintasz a kis képre, megjelenik teljesen és nagyban! Szerintem megéri.
5707. Guruljka (válaszként erre: 5705. - Százas Evelin)
okt. 21. 22:00
Én ezt bizony nem tudom, talán a face segítségkérésén lehetne infót kérni.
5706. Guruljka (válaszként erre: 5705. - Százas Evelin)
okt. 21. 21:59

Nidda, mit találtam:

[link]

5705. Százas Evelin (válaszként erre: 5703. - Guruljka)
okt. 21. 21:35

Mamisan is tud az ember olyan helyre tapintani, ami érzékeny. :-) Remélem, nem ez a gond, tudom hogy nagyon jóindulatú, és nekem is hiányzik.

Nem minden face ismerős tudna megtalálni máshol. Viszont megint ismerősnek jelölt az a kripli előző élettársam, épp az előbb láttam. Egyszer már letiltottam a jelölést. Most mi a franc van? Meg tudja tenni akkor is újra?

Tényleg undi néha ez a face.

Ettől függetlenül én néha úgy érzem, nyitottabbnak kéne lennem. és akkor szöszmötölök ott egy darabig.

Aztán meg - ez a jellemzőbb - az az érzésem, hogy a világon semmi szükségem nincs ilyesmire. :-)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook