Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Csokoládés eper tejszínhabbal recept

Csokoládés eper tejszínhabbal recept

Elkészítési idő 30 perc

A Csokoládés eper tejszínhabbal hozzávalói:
50 dkg eper
20 dkg étcsokoládé
5 dkg porcukor
1 dl tejszín
3 dkg vaj
1/2 zacskó vaníliás cukor


A Csokoládés eper tejszínhabbal elkészítési módja:
Kemény, ép epreket válasszunk, jól mossuk meg és szárítsuk le jól. Közben a csokoládét olvasszuk fel lassú tűzön a margarinnal, a tejszínt verjük félkemény habbá a porcukorral. Az epreket mártsuk hústűvel a csokoládéba, csöpögtessük le, és alufóliára szedjük, itt hagyjuk megdermedni. Tejszínbe mártogatva fogyasszuk.

Cukorbetegek édesítőszerrel készíthetik el.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A csokoládés eper tejszínhabbal elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook