Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Csokibonbon házilag recept

Csokibonbon házilag recept

A Csokibonbon házilag hozzávalói:
megmaradt csokimikulás vagy csokinyuszi
5 evőkanál étolaj
fehér puffasztott rizs
jégkockatartó


A Csokibonbon házilag elkészítési módja:
Az összetört csokikat gőz fölött 5 evőkanál olajjal simára keverjük (kb. 3-4 nagy mikuláshoz számítom az 5 evőkanál étolajat). A jégkockatartó minden kis rekeszébe pár szem puffasztott rizst szórunk, ráöntjük a forró csokit, majd még nyomkodunk bele egy kis rizst. Ezután először hideg helyen megvárjuk, hogy megdermedjen, majd a fagyasztóba tesszük. Ha megfagyott, egyszerűen kiütjük a formából! Érdemes hűtőben tartani, mert fennáll a veszélye, hogy egyébként elolvad (főleg nyáron)!


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A csokibonbon házilag elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook