Cibere leves recept

Elkészítési idő 15 perc

Kalória 80 kcal

A Cibere leves hozzávalói:
4-5 gerezd fokhagyma
1 dl tejföl
1 dl tej
fél citrom
liszt.


A Cibere leves elkészítési módja:
Tegyél fel kb. 1,5 liter vizet főni, adj hozzá 4-5 gerezd apróra vágott, vagy zúzott fokhagymát, forrald fel, majd egy evőkanál liszttel elkevert tejjel és tejföllel habard be. Fél citrom levével ízesítsd savanykásra, majd – gyenge tűzön – melegítsd át.

Tálald pirított kenyérkockákkal


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A cibere leves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook