Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Klubok » Boszorkánytanya2 klub

Boszorkánytanya2 (nyílt klub)


Ezt a klubot mindenki olvashatja, de csak a klubtagok írhatnak bele.

Szeretnék csatlakozni ehhez a klubhoz!

tegnapelőtt 11:30
Hát megjöttem meghitt tanyámra, Ali az oroszlánom őrzi, míg távol vagyok. Nem sok őrizni való van itt , a sátram, amiben télen nyáron alszom. a nagy üst a tanya közepén. Ahol a bűvös keverékeket csinálom.Na meg a seprűk, a tanya sarkában. Régen voltak segítőim , vagy épp segítségre szoruló társaim, de most idehagytak engem, de én nem adom fel, Maradok, amíg lehet.
aug. 16. 12:26

Csak emlékeztetőül:unokáim

Sára 1997.dec.27

Zsolt 1999.jul.04.

Dóra 2001.ápr.20.

Zsófia2004.01.25.

LIlla 2004.08.26.

Flóra 2008.11.26.

Hanna 2009.05.14.

Emma 2010.11.07.

aug. 16. 12:20

Üdvözlet NEKEM!!!


Hát sajnos maradtam újból egyedül.De jól megértem magam magammal.Szóval képzeld "boszorka" a fiatalabbik éned vett mára ill , kettő koncert jegyet a Balázs Fecó koncertre a Siófoki szabadtéri színpadra.Most erősen drukkolunk, hogy ne szakadjon az eső.Remélem megússzuk nagy zivatar nélkül.Bár van eső nap , de olyan régen várom már, hogy jó lenne most menni.

Amúgy meg van még program a héten jönnek a Zsolti fiamék pár napra, és születés nap is lesz.

Tamáskó Hanna a lányom lánya lesz 15éves. Akkor összejövünk egy kis kajálásra, tortázásra.

aug. 6. 15:49

Hello Hanka, helló magamnak!!!


Ma se történt semmi különösebb, azon kívül, ami szokott.még a seprűmet se volt kedvem elővenni. Elvii az ember a háziorvoshoz, felírattuk amindennapi Gyógyszereinket.

Szombaton és varárnap itt volt az orvos fiam és a neje, jó volt lementünk fürdeni a hullámzó Balatonra.

Van egy sötét kis falusi vizes házunk, nagyon nem szeretem, de nagy úr A NINCS. Amúgy igaziból nem is a miénk, alányunk nevén van.MI írattuk rá, amikor a nagy házat eladtuk.

3. Hanka101 (válaszként erre: 2. - Hanka101)
júl. 30. 12:30

Ne tartson tőlem senki , mert nem az apénzért jósolós "kitanult" boszorka vagyok. Mondhatni saját kútfőből jön minden jókívánságom, és ha kell az átkom is.

Átkozottul utálom , akik tönkre tették a szép Magyarországunkat.Őseink se megtagadnának minket ma már.

júl. 24. 11:42
Élem csendes magányos napjaimat itt a tanyán, már , amikor be nem po.....k a drága uram. A beszélgetni vágyó boszorkákat azóta is csak várom, de sajnos ugy látszik nem vagyok népszerű. Márpedig vannak modernkori boszorkák, mint pl .én is, akik sok mindent megérzenek előre.Nem csak magukkal kapcsolatban, de más távoli személyekkel is .Persze bizonyos dolgokat tudni kell , hogy épp milyen élethelyzetben van, vagy legalább a korát.Én hiszek a reinkarnációban. hogy azélet haállal nem ér véget.
júl. 21. 13:43

Ünnepélyesen megnyitom a Boszorkánytanyámat, amelyet hűtlenül bezártam. Elsősorban régi ismerősöket várok, akik tudják már a titkos ösvényt, és valamikor az Akácközben laktak.

Én ugyanolyan vagyok "öreganyám" , de meg ne próbálj így szólítani .Azóta is a tigris védi a tanyát, itt biztonságban leszel. Ingyen adok minden varázsitalt, és minden jó tanácsot, ha elveszni látszol


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook