A színház varázslata (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A színház varázslata
Kedves 3.hozzászóló ma már a színházak modernebbek és valamikor még elég sok témában, vagy a régi színdarabok szerzőinek műveit játszották nagy sikerrel ezt én a Hogy volt című műsorban hallottam, de főleg a régi időkbe kalauzolt vissza volt az egy jól megírt dráma, vigjáték, tragikomédia, ahogy mondod operett, kabaréműfaj és nehéz ma már megtalálni az ízlésünknek megfelelőt. Remélem jól összehoztad és remekült sikerült a dolgozatod. Egyetértek veled. Abban az időszakban olcsóbbak voltak a jegyek a közönség is megtudta fizetni. A szép díszletek engemet is lenyügőztek, mert aki tervezte az jól melyik előadáshoz milyen kell.
Szívélyes üdv.Ágnes
Nahát, én az "alapgondolatról" írtam még anno egy terjedelmesebb dolgozatot középiskolában. :D
Egyébként én is nagyon szeretek színházba járni, de ahogy az előttem szóló említette, úgy én is találkoztam már borzalmas előadással.
Én egyébként a kortárs darabokat és a drámákat preferálom, a "tinglitangli" musicaleket és operetteket már jóval kevésbé. Ma már annyira szinte csak ez a két műfaj az "eladható", hogy csömöröm lett tőle.
Azt elismerem, hogy nehéz műfaj mindkettő, mert amilyen könnyednek tűnik, annyira qrvanehéz volt megvalósítani a színpadon, de ma már tényleg többre tudok értékelni valami jó drámát vagy kortárs előadást, szatírát, ésatöbbi.
Ugrás a teljes írásra: A színház varázslata