Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetős fórum)
Nem turmixolta, hanem lereszelte, és megpárolta. Én azért fogom nyomkodni, mert darabos zöldséekből csinálom. Ja, és végre kipróbálom, hogy savanyú káposztát teszek bele, amit már régen írtam itt a fórumon, de eddig nem csináltam ilyet. Na majd most. Most veszem elő a párolóedényt:)
nem kerek, mert téglalap alakú tepsibe sütöm
nekem egyébként a pizza nem a tésztától ízlik, hanem a fűszerezéstől
A házisütis oldalon nézd meg a Rigó János krémjét. Az szép magas, biztosan megáll.
És ez mitől pizza? Hogy kerek?
Osszeturmixolta pépesre a zoldségeket?
Szia!
Én mindig ilyet csinálok, és nagyon fini. Az egészséges táplálkozás ellenes családom is imádja. Mondjuk én megszoktam szórni pizzafűszer-keverékkel, és a darálthúsos masszára kenek paradicsompürét.
Olyan kajás vagyok már, hogy ma szerintem a gőzös sütiből készült kókuszgolyót is kipróbálom! :) Csak lennék már otthon.
Update 1-es kell :) Kevesebb tejjel csinálom és akkor sűrűbb is lesz.
Tudok egy nagyon finomat, de az Update Sok (sok vajjal, cukorral)
Szerintem a csokipuding jó, ha van formád, és nem folyik le a piskóta szélén, csak tegyél bele jópár kanál kakaóport, hogy csokisabb legyen.
Csajok, mondjatok nekem valami jó csokis krémet, amit piskótára tudok tenni. Egyszerű puding? Olyat szeretnék, ami nem folyik szét, hanem széped rádermed, és magas lesz.
Nem, de igyekszem kreatív lenni:)
Megpárolom-lereszelem. Már ha ilyet csinálok nagy ritkán. Pedig isteni, csak én vok lusta. Amúgy ez az egyetlen recept, amit feltettem :-D
Te is megpárolod, összepasszírozod?
Én ugyanezt zöldséges tojáslepénynek hívom és pici oliván serpenyőben sütöm :-)
Egyetértek! A pizza nem attól lesz pizza, hogy valami kerek valamin feltét van... Ezért is nem jött be nekem az itt oly sokak által az egekbe dícsért túrós-zabkorpás pizzatészta :o(
Ilyet én is szoktam csinálni. Egy ideje zabkorpával. Finom és laktató:)
Én meg valami darált húsos kaján agyalok. Valami fasírt féleséget (persze olaszosan, sajttal :) ) lehet, hogy bevállalok a hús egy részéből próbának :) A többiből meg csinálok valami tésztát.
Oké, feltétlenül:)
Viszont azt hiszem, nincs otthon se répa, se karalábé, úgyhogy mexikói keverékből fogom csinálni. Végülis ugyanaz lehet, mint a zöldségpuffancs, csak nem kisütve olajban, hanem megsütve egyben. Már volt egy ilyen próbálkozásom muffinként, de az nem lett jó.
Na majd most.
Azt hiszem nem megfőzöm a zöldségeket, hanem berakom a párolóedénybe.
Erre kíváncsi vagyok, tessék beszámolni holnap! :)
Tegnap az egyik főzőműsorból ellestem egy jó kis kaját, ma meg is csinálom.
Répa és karalábé lereszelve, bele kis zöldborsó, tojás, fűszerek, összeturmixol, ja és kis zabkorpa (a műsorban persze zsemlemorzsa volt), és be a sütőbe. Isteni lehet, igaz, a vendégek fejét nem láttam, mikor ették:)
Ez aranyos :)
Sok sikert a régi-új munkádhoz és maradj velünk, ha tudsz!
Ja, és jó főzőcskézést, az mindig bejön a csajoknak, ha egy fiú meglepi egy sk. vacsorával!
Ugye? Én is így vagyok vele. :) Gondolkoztam valami göngyölt húson is, de azt hiszem maradok a tésztánál :) Bolognai v. kukoricás-tejfölös.
Laposfasírt pizzafeltéttel? Soha nem próbáltam, annyira taszítónak tűnik. A pizza nagyszerűségét a tészta és a feltét aromáinak harmonikus összhangja adja meg. Ezt nem szentségteleníteném meg. :-)
Próbálta már valaki a Norbi darálthúsos pizzáját? (ami csak húsból van, nincs tésztája) Kíváncsi lennék rá, hogy milyen, ugyanis van egy csomag darált húsom, amit ma vagy holnap el kell használnom, ugyanis nyitva maradt a fagyasztó...
Szia!
Nem érek rá minden nap csak korán kelek :)
Nagyon keveset alszom nem tudom miért...
Dolgozom egy supermarketben vagyok vezetö még kb 1,5honapig aztán visszamegyek oda ahonnan jöttem :)
:-) fizetésemelést kaptal? :-)
Hát, végülis Pesten is van egy mexikói, ahova járunk, és nem is rossz. A többi kedvenc éttermekről már nem is beszélve :o)
Ez azt jelenti, hogy úgy 1-2 évente. :-(
Mi megyünk, amikor csak tudunk, mert nagyon szeretjük a várost. Egyébként még messzebb lakunk onnan, mint te. :-)
További ajánlott fórumok: