Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Mitől barna a kenyér és honnan tudjuk, hogy az tényleg egészséges? fórum

Mitől barna a kenyér és honnan tudjuk, hogy az tényleg egészséges? (tudásbázis kérdés)


1 2 3 4
2009. márc. 22. 11:32
bocs, nem volt időm ismét
81. 4b6a2525df (válaszként erre: 75. - Eperlevél)
2009. márc. 21. 21:00
Az jó lenne:)
2009. márc. 21. 12:06

írok ma receptet


eddig nem volt időm, de megpróbálok többet is

2009. márc. 21. 12:05
megvan már a kenyérsütő gép?
78. coline (válaszként erre: 75. - Eperlevél)
2009. márc. 19. 09:16
Jöhet.:DD
77. dragon77 (válaszként erre: 76. - Monizsofi1982)
2009. márc. 18. 20:21
Nem a kakaótól, hanem a malátától.
2009. márc. 18. 19:14
állítólag a legtöbb boltban kapható bolti kenyér csakis a kakaótól barna, amit beleraknak, nem a liszttől. én nem értek hozzá...
2009. márc. 18. 19:12
De ha gondolod, írok egy nagyon egyszerű receptet, kezdhetsz azzal!:)
74. eperlevél (válaszként erre: 73. - 4b6a2525df)
2009. márc. 18. 19:11
:)
73. 4b6a2525df (válaszként erre: 68. - Eperlevél)
2009. márc. 18. 17:29
Köszi. Akkor már csak lelkierőt kell gyűjtenem.:)
72. coline (válaszként erre: 71. - Eperlevél)
2009. márc. 18. 16:41
Hihii! Bocsi, hogy már előre vetítettem a cselekvésed!:))))))
71. eperlevél (válaszként erre: 70. - Coline)
2009. márc. 18. 16:23
Nem akartam privibe.:)
70. coline
2009. márc. 18. 16:09

Azt elfogadom!:)

Már olvastam tőled receptet és nagyon tetszett!:)

De ne priviben küld, lehet, hogy itt mást is érdekelne.:)Ebbe a topikba is írhatod, de nyithatsz is egyet!

Nagyon várom!:)

Köszönöm!:)

69. eperlevél (válaszként erre: 65. - Coline)
2009. márc. 18. 15:59
Érdemes hozzá könyvet is beszerezni. Ha nincs, szívesen küldök nálam bevált recepteket.
68. eperlevél (válaszként erre: 61. - 4b6a2525df)
2009. márc. 18. 15:58

Jobb ha kettéveszed a tésztát.


200-220 fokon, légkeverésesen szoktam és akkor kapcsolom be mikor beteszem a tésztát. pirosra kell sütni. Az időt nem tudom megmondani.

2009. márc. 18. 15:57

Már rendbejött.


Nem kell méregdrága gép. Nekünk hauser van. A célnak megfelel.

66. coline (válaszként erre: 63. - Eperlevél)
2009. márc. 18. 14:30
Ínye!:) És már rendbe jött a klavid?:)
65. coline
2009. márc. 18. 14:29

Kapok a páromtól egy kenyérsütő gépet!:)

Nektek milyen van? Kell, hogy márkás legyen, vagy jó az olcsó is?:)

64. dragon77 (válaszként erre: 62. - Eperlevél)
2009. márc. 17. 20:34
nincs mit!
2009. márc. 17. 20:32
a fiam racsapott a billentyuyetre azt sem tudom mi van, nehany betu nem a helyen van es nincs ekezet
62. eperlevél (válaszként erre: 60. - Dragon77)
2009. márc. 17. 20:31
koszi
61. 4b6a2525df (válaszként erre: 57. - Eperlevél)
2009. márc. 17. 18:58

szóval megdagasztom, formázok egy jó nagy cipó alakot, azt rárakom egy nagy tepsire és beteszem sülni.


Villanysütőm van, hány fokra kell tenni és meddig sütni?

2009. márc. 17. 08:22
privi megy!
59. eperlevél (válaszként erre: 58. - Dragon77)
2009. márc. 17. 08:09

Ezt nem is tudtam. Érdekelnének a címek!


Köszi

58. dragon77 (válaszként erre: 57. - Eperlevél)
2009. márc. 16. 21:51
Lehet kapni kész fémformákat is kenyérsütéshez. Ha érdekel adok pár net címet. Nem drága és jó. A kerámiát a sütőiparban is kitiltották, állítólag van benne vmi olyan anyag, ami mérgező és a sütés folyamán kioldódik.
2009. márc. 16. 16:33

Én ezt a kenyeret római tálban sütöttem meg, az aljában és a tetejében. Ketté vettem a tésztát. Amúgy, csak simán rá kell tenni a sütőlapra. Én lágynak ítéltem egy kissé és féltem, hogy nagyon szétterül a pihentetés alatt. Pihentetni már ott kell amiben sütöd. De meg fogom csinálni forma nélkül is, kicsit több lisztet dagasztok hozzá, h. ne legyen lágy. De amúgy ált. bagetteket vagy zsömléket sütöttem eddig.

De tervben van,h. a szomszéd falu keramikusával csináltatok egy formát, amiben kenyeret tudok sütni.:)

2009. márc. 16. 14:01

jaaaaaaaaaaaajjjjj és milyen formában sütitek a kenyeret?

Mármint milyen "tepsiben"

55. eperlevél (válaszként erre: 54. - 4b6a2525df)
2009. márc. 16. 11:09
Azzal is megpróbálhatod, én is szoktam vele, de utána mindig rádagasztok kézzel.
54. 4b6a2525df (válaszként erre: 53. - Eperlevél)
2009. márc. 15. 21:59

Azt már láttam, hogy az anyósom hogyan dagassza a kelt tésztát kézzel.

De nekem van olyan szerkentyűm, amire az van irva, hogy dagasztani lehet vele és elektromos.

Az jó?

53. eperlevél (válaszként erre: 52. - 4b6a2525df)
2009. márc. 15. 21:14
Hát ez most egy fogós kérdés. Holnapig gondolkodom rajta hogy is írjam le...:)
1 2 3 4

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook