Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetős fórum)
Igazán nem szeretnék vitatkozni, mert majd úgyis megoldod, mint mindenki más, de szerintem egyik banknál sem kell a központba menni, bármelyik fiók megteszi, hisz kapcsolatban vannak egymással ... Meg hát .. a legtöbb ember utazik, mire egy bankfiókhoz ér, nincs mindenkinek a sarkon egy ... Az meg mindenkinek pénzbe kerül.
Jó, hogy vannak egyéb lehetőségek, találd meg a legmegfelelőbbet.
A távolabbi városban üzemel. Ahová nem is feltétlenül tud átszállás nélkül közlekedni.
Nem a nemszeretemról van szó, hanem az elvről. Ha kötelező, küldjenek taxit, mert költésre és fáradságra nem kötelezhetnek.
Mi van, aki teszem azt a déli határon egy kis tanyán él, és online nyitott számlát olyan banknál, amelyiknek csak budapesti központja van? Utazzon?
Ha neki nem kell, nekem se kell. Ez az egyenlőség.
Itt ülök falun, a bank a városban. Köteles vagyok én utazni?
Ez egy.
A kettő az, hogy az elektronikus ügyintézés lehetősége állampolgári jog.
Az nem tudom mi, hogy honos. Gondolom, ahol a számláját nyitotta? Gondolom, a bank bármelyik másik fiókja illetékes, ami üzemel.
Hát sajnos vannak az életben "nemszeretem dolgok", amiket mégis meg kell oldani.
Az én bankomnál online kell.
A fiam bankja megadott mail-címet, de a fiam viszont vagy nem hagyott mail-címet a banknál, vagy nem tudja, hogy melyiket.
Én már tegnap se értettem, minek kell ezen annyit rugózni.
Azon mulattam, hányféle megoldást keresel bankbamenés helyett, szegény Bözsi meg magára kapta az inget és szemetezett 😳 meg villamosozott 😂.
De te legalább értetted a tréfát
De minek ezen annyit rugózni?
Eddig akit megkerestek, azt telefonon hívták fel.
Mi ennél vagyunk, a többit nem ismerem.
A honlapon olvasható.
Erste:
Az elmúlt hónapok során megkerestük azon ügyfeleinket, akik számára kötelező az adategyeztetést elvégezni.
Nincs teendőjük azon ügyfeleinknek, akik nem kaptak tőlünk tájékoztatót kötelező adategyezetésre vonatkozóan!
Ehhez is kell szkenner, Bözsi néni megint mérges lesz.
Hacsak nem tudjátok jó minőségben befotózni és azt konvertálni PDF-be.
Éppen ma néztem megint, online is lehet, az én bankomnál is, a fiaménál is.
Kamera, mikrofon kell hozzá és 10-15 perc. Szóval átlag okostelefonnal is megoldható.
A bank honlapján eleve ott a felhívás, keresni sem kell.
Megkérdezni semmit nem sikerült, még a bankfiókban sem veszik fel a telefont.
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)