Hiszel a szellemekben? (beszélgetős fórum)
Én már nem félek.
Tudom, hogy valaki vigyáz rám, és nem engedi, hogy bántsanak!!
Na, megyek is innen mert már teljesen kikészültem!
Olyan hülye vagyok, de mindig benézek ide is, pedig nagyon félős vagyok.
A másik dolog, hogy kopogást hallott az egyik szekrényből. Amikor kinyitotta megszűnt, és 1 másikból jött a hang. Így nyitogatta a szekrényajtókat, mire elkiáltotta magát, hogy elég volt. Akkor megszűnt a kopogás.
Amikor még az én szobám volt, egyik reggelre tönkrement a lámpa burkolata.
Műanyag volt, és valaki vagy valami ollóval kivágott belőle 1 kisebb darabot. Azért gondolom az ollót, mert más eszközzel képtelenség olyan lyukat vágni rajt. Hogy ezt valamelyik családtag csinálta volna kizártnak tartom, és az évek múlásával ez kiderült volna.
Néha, néha benézek ide, de mindig a hideg futkos a hátamon.
Én is hiszek bennük, sokszor már ha fényt látok a sötétben, megijedek, hogy nem e egy szellem.
Kihalt a fórum??
Eszembe jutott 2 régebbi esemény,
Ez abba a bizonyos szobába történt, amit már többször emlegettem itt. Akkoriban még a húgom szobája volt, ma már csak fűtetlen tároló lett belőle.
A húgom mesélte amikor éjszaka aludt arra riadt fel, hogy leesett az akvárium a polcról, és hallotta kiömleni a vizet is. Erre anyu is átszaladt, mert Ő is hallotta, de amikor felkapcsolták a villanyt az akvárium a helyén volt.
Álmodni nem álmodhatta, mert anyu is felriadt rá.
Az elhagyott szoba ment valamelyik nap a tévében?
Elkezdtem, de megint egyedül voltam, a gyerekek már aludtak, gondoltam jobb,ha nem nézem meg. Nemtudtam mire számítsak. Jó volt?
Caffi! Ez elég durva. A szőr feláll a hátamon!
Gretaa! Még nem néztem meg. Nem mertem!!! De megírattam, a párom azt mondta megnézi velem. Bár szerintem, ha arra várok, hogy ő leüljön velem a tv elé, akkor sosem fogom látni ezt a filmet.
Szomorú...de egyben borzongató érzés!
Sósavat ivott,megmentették,aztán kiugrott a kórház ablakán....olyan mintha még most is dühös lenne....
Sziasztok!
A lányom most jött egy fiatal srác temetéséről(öngyilkos lett)
A szertartás alatt egyszer csak eldőlt a fiú képe,és lelökte a mellette lévő üveget,amiben vízbe tett virág volt.....
Azt mondta a lányom,borzongató érzés volt...
Nem hiszem el, hogy ezt valaki " megeszi " !!!
Nagyon durva! :D
További ajánlott fórumok:
- Léteznek szellemek?
- A gyerekek látják a szellemeket?
- A kisfiam látja a szellemeket! Illetve, nekem is olyan furcsa érzéseim vannak! Várom, akiknek volt hasonló tapasztalata, vagy hisz ebben
- Miért ciki Istenben hinni, és miért menő szellemekben, horoszkópokban és minden egyéb, hasonlóan bizonyíthatatlan valamiben hinni?
- Kislányom szellemeket lát
- Kell félni a szellemektől?