Hiszel a szellemekben? (beszélgetős fórum)
Na ez nem az én világom! :D
Roswell Jézus szerint: :DDDDD
[link]
Igen erről a filmeről beszéltem én is. 14 évvel ezelőtt láttam,de már akkor is hihetetlennek tűnt a sztori.
JOSEPH A. BAUER
Hogyan ne boncoljunk földönkívülit?
Én a szellemekben hiszek valamilyen szinten,de az ufókban kicsit sem.
Ez telibe talált! :)
Egyszer nagyon régen láttam egy filmet, biztos tudjátok melyikről van szó, ahol elvileg egy lezuhant azonosítatlan repülő tárgyat találtak és a benne lévő két "lényt" boncolták fel. Eredetileg dokumentum film volt, amiről szépen leírták, hogy eddig titkosak voltak a felvételek stb.
A boncolás közben elmondta a hapsi, hogy mi az ami különbözik az emberek testfelépítésétől. Például azért nincs hajuk, mert nincs funkciója meg hasonló dolgok.
Aztán persze erről a filmről is kiderült, hogy kamu.
Ez szép megfogalmazás volt.
A halál utáni élettel az a bajom, ha a halál eltörli az életet, hogy lehet utána élet? Ha van utána valami akkor az már nem élet, hanem a létezés egy másik, számunkra felfoghatatlan formája. :)
Szerintem nem is a földönkívüliek létezése a kérdés, hiszen hatalmas a világegyetem kizárt, hogy egyedül legyünk. Szerintem sok milliárdnyi bolygón van a földöz hasonló vagy nagyon eltérő élet. Inkább az a kérdés, hogy amiket UFO-nak észlelnek az mennyire földönkívüli eredetű? A második világháború alatt a németek is gyártottak UFO szerű repülőket. Íme:
[link]
[link]
Hatalmas a világegyetem ahhoz, hogy csak mi éljünk benne.
De ha megkérdezik, elhiszem-e hogy léteznek UFÓK elbizonytalanok.
Ezt a szellemekre értettem, nagyon sokan hisznek benne, bizonyítani senki sem tudja, szerintem ez a helyzet az UFO-kal is.
A halál után,hogy van-e élet,ezt már csak az tudja aki nem él.Szóval találgatni lehet,de nem érdemes.
Az UFO-k létezése szerintem ugyanannyira hihetetlen, mint az, hogy van a halál után élet. Egyiket sem tudta még senki sem bebizonyítani,de naívság lenne azt hinni, hogy egyedül mi vagyunk a világegyetemben és máshol nincs élet.
Én az ufókban viszont nem hiszek.Nekem az már túl..valótlan.
hat igen. egyebkent egy ufos dolog is tortent draga anyukammal de nem meselem el mert hihetetlen es hulyenek nezne mindenki.na mindegy ez igy van azt hiszik igen h amit ok nem latnak nem letezik. de ha latjak sem hiszik el!
sztem ezt nem is kell tudományosan bebizonyítani.attól száll el még az agyam amikor mindenre magyarázatot keresnek.
Igen, hiszek, teljes mértékben.
nekünk is meghalt a dédi.utána tűntek el dolgok és kerültek elő.
Az ilyenektöl mindenki frászt kap :)
Na,az ilyen dolgoktól én nagyon félek,frászt kapok !
bizt vannak par eve bnommel londonb voltunk egyik reggel aztm h latott ejjel egy ferfit agya mellett ult es egy vastag barna melleny volt rajta.. apam meghalt akkor hivtak fol... o sosem latta apamat megis a barna melleny....
Régen volt/ak már itt, már nem félek, csak leírtam, régebben hogy tapasztaltam őket.
Juca 78:te pedig próbálj meg ne gondolni ezekre a jelenségekre,mert ha eddig nem bántottak,akkor ezekután sem fognak :) és hát mindig búj valakihez ha mégis félsz.
További ajánlott fórumok: