Bomba anyuci akció! (beszélgetős fórum)
A futás szuper. De a pizza? :)
És dolgozni miben jársz?
Sziasztok!Én ma pizzát csináltam,hát valami isteni lett!Este rávettük magunkat barátnömmel és elmentünk futni!Azt hiszem befogjuk vezetni!Jo volt egyet kikapcsolodni!
Én se találok magamra normális ruhát,egy farmert vettem,de aztán ennyi!Melegitökbe járok mert azt lehet nagyobb méretbe kapni:(
Örülj neki, sokak örömére tettél vele. És a magadéra is, mert volt pár nagyon finom falatod. :) Amilyen pörgős családi életet élsz, minden elismerésem, hogy ilyen szuper csinosra lefogytál. Én is imádok főzni, ennél csak enni imádok jobban!!! :)
Sajna a házi sütik azok, amik bármikor el tudnak csábítani. Bár ma ellenálltam a saját sütésű kismackóknak, viszont a lányom barátnője szülinapján az anyuka sütötte csodaguszta torta ellen nem menekültem meg. :((
Akarod mondani nagyon finom :)
Jövő héten letornázod. :)
nem ettem :)
de a csigákból abból igen 3db az isteni lett :)))
Nagyon szuper kis torta, aranyos, nagyon ügyes vagy!!! Ezek szerint nem is ettél belőle?
Én picit elügyetlenkedtem a vacsit, elmentünk a lányomért egy szülinapi partira, és megkínáltak tortával. :(((
sziasztok
hát én sem láttam olyan kövérnek úgy gondoltam na jó van rajtam de annyira nem találtam vészesnek:)))de most a képek horror:(
a torta nem olyan csodálatos de azért elmegy teszek képet a naplómba
Ne is mondd!!Nekem most 46-os.És mikor a 3.,3. boltban is mutattak hogy arra találok méretet én meg előtte nézelődtem a divatosabb részen....
a nagy méretből nincs is a stílusomban!
Bár az utóbbi időben találtam,de ez sem jó mert így meg hajlamos vagyok azt gondolni hogy óóó hiszen csinos vagyok én!!!!Pedig nem!
Meg nálam még az van hogy az énképem magamban nem változott!Én úgy érzem magam ahogy jövök megyek mint lánykoromban(nagyjából,mert hajolásnál azért ott a has)aztán fényképen meglátom magam és elszörnyedek!De még a saját tükrömben sem látom magam akkorának mint képen,mért van ez????????Útálom!
Sziasztok, jó reggelt!!!
Ez a muffintorta istenien hangzik!!! A kisült muffinokat leöntöd valami krémmel, vagy hogy kell ezt elképzelni?
Én bablevest főzök, a családnak pedig paprikáskrumplit is. Én főleg levest fogok enni, az telít, laktató és fincsike is. Én kalóriában sem durva. Holnapra pedig székelykáposztát terveztem, ahhoz nem kell se liszt, se cukor, sok-sok fincsi káposzta, sovány husit teszek bele, így szeretik a gyerekek is. :)
igen,csak az a baj,h ezt elötte senki nem mondja..legalabbis nekem nem mondtak.
AMugy pont igy ereztem,most rohan..
jó,nem állítom hogy nem voltam kiborulva,mikor óránként szopott...de volt hogy 3hósan is...aztán lelassult. De én a fejéses időszaktól borultam ki igazán,csak szopi-fejés-büfiztetés-altatás és fürödni nem volt időm,egyáltalán nem éreztem nőnek magam,de embernek sem,csak mint egy gép...
Aztán jobb lett sokkal,mikor 3órára ráálltunk,nem fájt a bimbim sosem annyira,így az nem volt nekem kellemetlen élmény.
Nekem 5-10p alatt kiszívott 130akat pár naposan már :) de volt hogy csak 60at evett :))
Szerintem ritka,ahol egyszerűen mennek ezek a dolgok :) Szóval az anyáknak sosem egyszerű :))
nálunk ugy indult,h csak cici kellett,születesetöl fogva. Nem 5perceket szopizott,hanem 20-akat. Mondta a dokineni,h nem jo ez igy,de en annyira akartam szoptatni es ufejtem meg fejtem,m egy örült. Meg azt olvastam minel többször mellre tenni a babat,annal jobb...kicsit odaig fajult h en mar neha a pokolba kivantam ezt a csodas dolgot.Volt,h vagy 20x mellre kellett tenni,m egyebkent üvöltött. Cumit hiaba probaltam,merth sokszor es sok felet,dragabbnal dragabbakat is..de nem kellett. Aztan 1evesen probiztam tapit, majdnem hanyt töle, aztan 1honapra ra ujra megprobaltame s lehuzta,volt am öröm!!!
:-))
Szoval furi volt,mert szepen nött a sulya,nem kelett kiegeszites,de engem meg total leszivott energiailag.Ebböl következette,h csak cici aludt el sokaig.Mostmar nem igy van.
Neked sem volt könnyü hallod-e!Talan egy anukanak sem az!!!
Amúgy mikor indult a fórum olyan jó érzés volt olvasni :) Bomba jó :D na de komolyan, tetszettem magamnak leánykoromban,szerintem szép alakom volt,úgy minden egyben volt...persze mikor még nem szültem,mindenáron formálni akartam még magamon...így visszanézve nem tudom mit :D
Aztán most mikor tükörbe nézek,néha nagyon elszomorodok. Béna bőröm van,persze terhesség alatt sem kellett volna zabálnom...szétrepedtem mindehol. A hasam,a combom a vádlim is,de még a szeméremajkaknál is ..már bocs...de még ott is csíkos vagyok :D:D:D:D Anyatigris :D így hívom magam :D ha nem lenne örült ötlet széttetováltatnám magam ahol megrepedtem :D
NA mindegy....fogyni fogok biztosan,de ezeket eltűntetni...jó lenne. Ruhában Bombának érzem magam,de anélkül...hm :) úgy lenne az igazi :D
nálunk a cumi érdekesen zajlott...4hónapos koráig kiköpte a cumit,aztán egy este bent maradt a szájában. Na nem mindig dugdostam,de sírós baba volt (most is az) és örültem,mikor egyszer csak fürdés után csend lett,nem pedig 20percen át tartós bőgés amíg a cicire nem kerül. Aztán megijedtem,mi van ha majd KH-ba kerülök mondjuk és nem fog cumisüvegből inni...ezért próbálkoztam,de egyetlen fejet fogadott el a MAM-osat. Azt nem hinném,hogy emiatt ment volna el a tejem,mert nekem spriccelt rendesen,gyorsabban jött a ciciből a tej mint a cumisüvegből...védőnőm szerint fordítva van,de hát láttam hogy nem.
Aztán 4hósan volt egy ingadozásom (bevezettem a gyümiket)...akkor sikerült visszahoznom a tejmennyiséget,utána 5hósan elkezdett megint ingadozni....egyik nap több volt,másik nap kevesebb. A sok fagyasztott tejet is használtam plusz,amikor 4db maradt lementem feliratni tápszert....sajnos. Persze a simát kihányta,aztán a HA-s jött be.
Nálatok hogy indult? 13hósig csak cici volt? közte főzelékek?gyümi?
Jó reggelt Bomba anyucik :)))
Szép hétvégét,jó tornázásokat mindenkinek :D
Hát igen... ez a sz*r idő....
Nagyon nem hiányzik!