80 kg körül vagyok, 65 szeretnék lenni. Ha te is így vagy vele, csatlakozz! (beszélgetős fórum)
Ez nekem is mindig annyira hihetetlen.
Én elég karcsú voltam, de 54 cm-es a derekam alsóban lehetett, úgy 7-8 évesen. Bár ha a csípőmből indulok ki, ami 90 cm volt és ha valakinek nem csak 20 cm van a dereka és csípője között, akkor talán el tudom képzelni, bár nehezen...
Rég volt...
2 éve a combom volt 52.
Köszönöm!
A háziorvos-váltásig még nem jutottam el, de jó, hogy most beugrott. A kiszemelt doktornőt kellene előbb megkérdeznem.
Remélem, ő beutal a szükséges vizsgálatokra. A jelen háziorvos csináltatott egy terheléses vércukor-vizsgálatot, az is határérték lett. Az IR miből derül ki?
Én IR-es vagyok. Úgy derült ki, hogy rövid idő alatt sokat híztam. A gyógyszer és diéta segített a fogyásba, illetve megműtöttek epével és azóta nincs puffadás, ritkább a vizesedés és könnyen fogyok, sőt! figyelnem kell a kajálásra, mert 1-2 hét alatt túlfogyom magam....
Ezt csak azért írtam le, hogy tudjátok, érdemes ezekkel foglalkozni!
Mennyire mások vagyunk tényleg!
Nekem se nagy a csípőm, és mindig azt hittem, hogy nekem van a legkevesebb különbség a derekam és a csípőm között:)
Lány koromban 90-70-90 voltam, most pedig 95-75-95, a vállam se kicsi.:D
A méreteimet csak azért tudom, mert varrok magamnak:)
Tényleg!?
Milyen magas vagy?
Én 165 cm és régen 70 cm volt a derekam, A terhesség óta 5 cm-t nőttem szélességben mindenhol, azaz derékba, csípőbe és mellbe is...
Hűűűűű, hát mint egy nádszál, a 172 cm-hez!
Annyi nekem sose volt, a 155 centihez a 48 kilóval is volt vagy 67 cm.
Mennyire mások vagyunk.
Nekem snno 54 centi volt a derekam :)
Engem is ez aggaszt magamon a legjobban, pláne hogy így 60 fölött még inkább rizikófaktor is, mint fiatalabb korban.
És bizony igazad van, nem utáljuk magunkat, hanem az egészségünk érdekében szeretnénk mozgékonyak maradni,és nem zsírban szuttyogók... :D
Nincs helyi fogyás, de derékbőség tapasztalatom szerint az oldalra hajlításos gyakorlatokkal megsegítve indul el lefelé.
Minden nap tornáztam, egész nyáron. És igen, ez zsigeri zsír, ami ha nem aggasztana, nem lennék rajta a témán, hogy csökkentsem.
Én voltam az első a topikban, aki jelezte, hogy csatlakozik, és engedjétek meg, hogy ne utáljam magam, hanem reálisan lássam,milyen vagyok, és hova szeretnék eljutni. Konkrétan 80 cm derékbőség alá, a többi most is ok. Nem 36-os épp a ruhaméretem, de pl 94 cm a legnagyobb fenékkörfogatom.
Hát nem azért mondom, ezt némi tornával ki lehet mozgatni.
Meg persze jogos a fogyás, mert ezt az "almásodást" a zsigeri zsírok felszaporodása okozza.
Mivel tényleg inspiráló kis csapat kezd itt összejönni, én is összekapom magam.
Megint elnézést!
Én is alma alkat vagyok és 51 éves.
Elégedett vagyok az alakommal én is, de jó lenne a 75 cm-es derekamból 2-3 cm-et lefaragni, de sajnos nem sikerül, mert ahhoz fogynom kell, de az meg már nem áll jól...
88 cm-es deréknál a hasamat látnám elsőre én nem a cicimet, azaz engem ez már nem töltene el elégedettséggel...:S
További ajánlott fórumok:
- Egyedűl vagyok itthon és félek. Normális ez? Más is van igy? Én félek egyedűl lenni.
- Középiskolás vagyok, de rossz szakot választottam és katona szeretnék lenni!
- Mostanában egész nap ásitozom és állandóan álmos vagyok.Reggel 8-fél9 körül is nagyon nehezemre esik felkelni az ágyból. Mitől lehet?
- Vajon miért van az, hogy képtelen vagyok szerelmes lenni?
- Ma tudtam meg, hogy állapotos vagyok ez már biztos, mindenki az abortuszt emlegeti körülöttem, mit tegyek?
- Van itt valaki 20 év körüli Győr környékéről, aki jelentős súlyfeleslegtől szeretne megszabadulni és csatlakozna hozzám?