80 kg körül vagyok, 65 szeretnék lenni. Ha te is így vagy vele, csatlakozz! (beszélgetős fórum)
Milyen az 5 napos expressz diéta?
Én egyszer régen káposztalevesezni kezdtem, amit nem tudtam befejezni, vagy 3-4 nap után feladtam, mert nem volt erőm semmire, szédültem, stb.
Ezek a videók is jók megnéztem.
A Norbi Duci tréninget már sokszor csináltam.
Ez jó😁
Kipróbáltam, majdnem végig csináltam, csak a kicsim nem hagyta..
Jól esett a derekamnak. Sajnos már egy jó ideje fáj a derekam. Reggel mint akit agyonvertek úgy kelek fel. Van, hogy a gyereket nem bírom megemelni:( aztán valahogy bejáratódik.
Sajnos már 27 éves koromban kinder ült, hogy meszesedik a derekam. Ki tudja milyen most..
Jó agyunk van, kényelmes 7 zónás matraccal,de azt hiszem a kanapén kellene aludnom, ami keményebb.
KB 4-4,5 hónap alatt. Most az utolsó hónapban nem sok. Beteg is voltam, meg most is az vagyok. Sétálni nem tudok most menni ilyen időben.
Itthon kell elkezdenem a mozgást..
Itt vannak az Orange edzések, Tiffanyval, inkább a fiatalabbaknak:
Guruljka!
Ez a videó nagyon nagy! Este ki is próbálom, kedvet kaptam egy kis mozgáshoz :)
Ha van még ilyen jóravaló videód nyugodtan megoszthatod.
Szia!
A króm biztos jó, régebben szedtem. Még most is szedek vitamint amiben van.
Próbáld ki az IF et, időszakos böjtölést :)
Én is csináltam, csinálom..
21 kiló fogyásnál tartok.
Reggelire vacsorára ripsz ropszot eszek kenyér, zsömle helyett.
Ebédre általában olyat főzök ami nekem is jó :)
Kerülöm a tésztát, krumplit, de ha eszek az se baj.
Egész nyáron sokat sétáltam, órákat a kicsimmel. Játszótér, labdázás...
Ganoderma gomba kapszulát is szedek.
Ezt a gyors választ... köszönöm...😊 Kedves Guruljka... megnéztem! Ez még nekem is fog menni. Bár -mivel én fiúsítva vagyok (legalább 3 van itthon+ 1 máshol) - halálra fogják röhögni magukat...De hát vidáman szép az élet...😂
Kedves Unom! Jól rémlik, hogy Te a vékonykák táborát erősíted? Mi volt, ami segített leginkább Neked?
A mozgás fontos.
Keress olyat, amit szívesen csinálsz, keress hozzá társakat(ha akarsz) és hajrá.
Ne vacakolj már... :D
A sport az kell. De nem mindjárt edzőterem meg befizetés, rengeteg minden van a neten otthon végezhető.
Pl. őt nagyon szeretem, és ne mondd, hogy nem jópofa!
Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy Rátok találtam... 😊
Próbálom visszanyerni régi súlyomat. 10+-os a problémám és másfél éve ragaszkodunk egymáshoz... 😂 Azelőtt nem volt ilyen gondom. Éjszaka is kirámolhattam a Túró Rudi készletet a hűtőből... Próbálkoztam már több mindennel, de eddig sikertelenül. Valaki közületek szedett már krómot vagy valami ehhez hasonlót, amivel megtámogathatnék egy diétát? Ma reggel 73,4 volt a súlyom. Magasságom: 165 cm. Éveim száma:48. Az esti vacsorát el tudom hagyni, ez nem gond... a sport viszont nem erősségem.... Ebben kérném a segítségeteket .... köszönöm előre is...
És most mennyi?
Ez egyébként teljesen hihető méret egy felnőtt nő esetében:D
További ajánlott fórumok:
- Egyedűl vagyok itthon és félek. Normális ez? Más is van igy? Én félek egyedűl lenni.
- Középiskolás vagyok, de rossz szakot választottam és katona szeretnék lenni!
- Mostanában egész nap ásitozom és állandóan álmos vagyok.Reggel 8-fél9 körül is nagyon nehezemre esik felkelni az ágyból. Mitől lehet?
- Vajon miért van az, hogy képtelen vagyok szerelmes lenni?
- Ma tudtam meg, hogy állapotos vagyok ez már biztos, mindenki az abortuszt emlegeti körülöttem, mit tegyek?
- Van itt valaki 20 év körüli Győr környékéről, aki jelentős súlyfeleslegtől szeretne megszabadulni és csatlakozna hozzám?