Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2005. nyári babák fórum

2005. nyári babák (beszélgetős fórum)


❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
1270. mtt80
2009. dec. 23. 17:13

Sziasztok lányok!


Látom nagyon el van veszve mindenki!


Nagyon boldog, békés ünnepeket kívánok nektek és családotoknak! :)

Puszi

1269. mtt80
2009. dec. 7. 17:15

Sziasztok lányok!


Hogy van mindenki? Nagyon el vagytok veszve! Remélem nem vagytok betegek és a gyerkőcök sem!

Robika most sajnos beteg. :( Szombaton 40 fokos láza volt. Tegnap voltunk ügyeleten, azt mondta a doki valami vírus. Nagyon remélem, hogy nem a H1N1, de gondolom azt azért mondta volna, ha arra gyanakszik. Holnap elviszem a saját dokinkhoz is, hátha okosabb leszek. Ma azért már jobban volt egy kicsit, nem volt olyan magas láza sem.

Persze nem is kapott semmi gyógyszert. Csak lázcsillapító, és c-vitamin. Ja, és a köhögésére Prospan szirup. Na és a rekedtségére meg calciumot kell adnom. Hallottatok már ilyenről? Mert én még nem. Szegénykém annyira be van rekedve, hogy csak suttogva tud beszélni. Mondjuk ma már mintha ez is javult volna egy picikét.


Remélem mindenkinél jól telt a Mikulás!! Nálunk emiatt a betegség miatt nem igazán, de hát ez van! Robika nem is nagyon evett a sok csomagból semmit, én viszont annál inkább. :)

1268. mtt80 (válaszként erre: 1267. - B59d693a46)
2009. nov. 29. 15:41

Sziasztok!


Igazából pont emiatt hezitálok még én is az oltással kapcsolatban. Mi van, ha az oltástól is úgy belázasodok, hogy amiatt lesz valami baja a babónak. Vagy akár később is előjöhet a babánál valami, amit esetleg az oltás okozhatott. Szóval én sem merem igazán beadatni.

Robikán én is nagyon sokat gondolkodtam, de most hogy megkapta, egyelőre nem bántam meg, mert ő nem lázasodott be tőle. Sőt éppen tegnap kerestem volna a helyét, de nem találtam. Már meg sem látszik. Igaz már szerdán sem igen látszott, amikor megkapta. :) Remélem nem lesz semmi gond emiatt később sem.


Tudod, én csak kiskönyvvel dolgozom, szóval addig, ameddig akarok. Még szerettem volna egy pár hónapig, mert ez a heti pár nap egyáltalán nem megerőltető és a pénz is jól jön, de a járvány miatt én is gondolkodóba estem. Úgy gondoltam, hogy februárig dolgoznék és csak márciusban és áprilisban nem. (Áprilisban úgy is meglesz valamikor szerintem.) Most viszont nem tudom mit csináljak. Január-február környékén meg ráadásul a sima influenza szezon is meg szokott érkezni.

Egyelőre még a városunkban nincs járvány, úgy hogy most még oké. Ha járvány lesz, biztosan itthon maradok.

2009. nov. 29. 13:22

Sziasztok!


Nem Annáék oviját zárták be szerencsére.


Most már jól van, de egy egész hétig itthon volt. Múlt héten megkapta az oltást. Igazi kis hős volt, egy könnycsepp sem volt, pedig fájt. Én is megkaptam előtte, nekem még 2 nap múlva is fájt a helye.


Gondold meg, Tündi, hogy beadatod-e. Egy kismama kolléganőm végül hosszas hezitálás után csak beadatta magnak, egy hétig beteg volt utána. Lázas lett, náthás...én terhesen nem hiszem, hogy bevállalnám. Még magamon és Annán is rengeteget hezitáltam.


Meddig dolgozol? Ha járvány van, inkább írasd ki magad.

1266. mtt80
2009. nov. 27. 18:24

Sziasztok!


Remélem már nem betegeskedik senki!

Robika most egy kicsit igen. :( Na nem vészes, csak egy kicsit náthás lett. Az is lehet, hogy a védőoltástól van ez is. Bár a dokinéni azt mondta, hogy nem, mert hogy egy kicsit piros is a torka, de atttól szerintem még lehet. Ugyanis kicsit gyanús, hogy szerdán még nem volt semmi baja, megkapta az oltást, és csütörtök reggelre meg náthás lett. Ja, és köhögött is. Érdekes ma már nem köhögött, viszont az orra még mindig folyik. Hőemelkedése is volt, úgy hogy elvittük a dokihoz, de nem vészes. Ha nem lesz lázas, hétfőn mehet is oviba. Igazából, ha nem most kapta volna meg az oltást, el sem vittem volna, mert tudtam, hogy úgy sem kap semmilyen gyógyszert. Nem is kapott. Adjam neki, ha kell a Nurofent és a Nasivint. Ennyi. Hát ezt én is tudtam. Ja, és az óvónénink is azt mondta, hogy amikor ő is megkapta az oltást, akkor másnapra neki is elkezdett folyni az orra. Ebből gondoltuk, hogy lehet, hogy Robikának is az oltás okozhatta. Szerencsére más problémánk nem lett az oltástól. Remélem nem is lesz!

1265. mtt80
2009. nov. 25. 18:23

Sziasztok!


Köszi szépen a gratulációkat! :)


Sajnálom, hogy Anna beteg lett! Még jó, hogy nem ezt az influenza vírust kapta el! Hallottam ma, hogy valamelyik óvodát is bezárták nálatok! Nem az Annáét?

Szerencsére nálunk még nincs járvány, legalábbis még nem hallottam egy suliban sem vagy oviban, hogy lennének betegek. Remélem nem is lesz járvány! Jó lenne, ha minket kikerülne, bár tudom, ez nem így működik.


Képzeljétek ma beadattuk Robikának a védőoltást. Egy kicsit sírt, de nem volt vészes az apja szerint. Ugyanis ő vitte el, mert ugye nekem most dolgoznom kell egész héten. Egyelőre nincs semmi baja tőle, nem is látszik még a helye sem. Remélem nem is lesz később sem. Most izgulhatok egy pár napig, hogy ne hogy előjöjjön valami nála.

Magamnak egyelőre még mindig nem merem beadatni a babó miatt. Nem tudom, hogy döntenék helyesen!


Krisztiről nem tudok semmit én sem. Gondolom ti sem, hogy mi lett vele?

1264. malacka33
2009. nov. 25. 13:48

Sziasztok!


Tündi gratula a vizsgádhoz, ügyi vagy.


Remélem mindenki jólvan és nem beteg senki.

1263. b59d693a46 (válaszként erre: 1261. - Mtt80)
2009. nov. 23. 22:47

Gratulálok, nagyon ügyes vagy!


Sajnos nem úsztuk meg. A mi sulinkat nem zárták be, de Anna beteg lett, itthon volt a múlt héten végig. Megint a torka. Antibiotikumot is kapott szokás szerint. :(


Nem tudom, miért tűnt el Kriszti. Mi lehet vele vajon?


Ti jól vagytok?

1262. pesmár (válaszként erre: 1261. - Mtt80)
2009. nov. 23. 10:45

Tündi gratulálok a vizsgádhoz,ügyes vagy!

Szerencsére jól bírjuk még,kopp,kopp,de Dávidka reggel köhögött,remélem nem lesz beteg.

Voltam ma is fogászaton,most valami gyógyszeres kezelést kaptam,olyan rossz íze volt.Nemsoká mehetek dolgozni.

Vigyázz magatokra!Puszi!

1261. mtt80
2009. nov. 22. 19:57

Sziasztok lányok!


Nagyon eltűnt mindenki! Remélem jól vagytok és senki nem beteg!


Dari, nálatok ha jól hallottam bezártak 2 iskolát is? Remélem ti még megúsztátok a betegséget.

Ja, egyébként Robika a múltkor szerencsére nem lett beteg. Lehet, hogy mégis ér valamit ez a sok vitamin?


Jaj, képzeljétek levizsgáztam a logisztikai ügyintéző tanfolyamból, és szerencsére sikerült! 5-öst kaptam. :) Pedig elég nehéz volt, na de azért az írásbelinél jól is tudtam helyezkedni. :) Végre vége van az egésznek! Ezt vártam már nagyon régóta!


Láttátok, hogy Kriszti már nem tagja a hoxának? Miért? Senki nem tud róla semmit?

Kriszti, ha olvasod jelentkezz! Remélem nincs semmi gond veletek!

1260. mtt80 (válaszként erre: 1259. - Malacka33)
2009. nov. 13. 16:49
Én nem tudom sajnos. Talán fújd le őket rovarírtóval. Olyan sok van?
1259. malacka33
2009. nov. 12. 18:16
sziasztok tudtok segíteni, hogyan lehet kiírtani a muslincákat???????,
1258. mtt80 (válaszként erre: 1257. - Malacka33)
2009. nov. 6. 16:19

Sziasztok!

Remélem jól vagytok, és nem beteg senki!


Nálunk Robika lehet, hogy beteg lesz, mert tegnap már volt egy kis hőemelkedése és ma már köhögött is egy picit, de még nem vészes annyira. Reméljük nem is megy bele jobban! Pedig kapja a vitaminokat, de hát úgy látszik ezt a fránya megfázást nem lehet kivédeni. Na majd meglátjuk!


Rózsa, még jó, hogy meg tudjátok oldani valahogy. Nálunk nem nagyon menne. Hát igen, a nagyfiadra is lehet ilyet már bízni, ez nagyon nagy segítség.

A nővérem lánya sem biztos, hogy megy majd főiskolára vagy egyetemre, mert annyira ő nem jó tanuló. Viszont valami ötöd évet (technikumot), vagy valami tanfolyamot majd csak elvégez a középsuli után. Én is mondtam neki, hogy inkább végezzen el több ilyen 1-2 éves sulit, mint egy főiskolát. Többre megy vele manapság, ha több végzettsége van.

1257. malacka33
2009. nov. 4. 16:31

sziasztok

hát szükség törvényt bont.

most a párom jár érte, ha ő nem tud akkor a nagyfiam és ha ő sem akkor két barátnőm közül valamelyik csak ráér, legalábbis ez a terv


mindenképpen szeretnénk egy két tanítási nyelvű sulit, jelenleg a Hunfalvy külker és közgaz. középiskolába jár felvételi előkészítőre, ez a cél de majd meglátjuk, hogy mi fog sikerülni

gimit nem akartam ,mert nemakar sem ügyvéd, sem orvos lenni, így azért még a tovább tanulás is kérdéses


hál istennek nem beteg ma van a 7. alkalom úszás, még egy lesz, ha azt is megússzuk akkor már csak kibírjuk valahogy, védőoltást mi sem adjuk be, ő innotabs kidet szed meg c vitamint


remélem, hogy veletek is minden rendben lesz és hogy nem kapsz el semilyen nyavaját.


most megyek vissza dolgozni mindenkinek szép napot

1256. mtt80 (válaszként erre: 1255. - Malacka33)
2009. nov. 3. 19:38

Sziasztok!


Örülök, hogy megvagy!! :)

Csak olyan ritkán írsz, hogy már azt hittem teljesen eltűntél!

Az tényleg jó hír, hogy van munkád, a beosztás viszont tényleg nem túl jó. Hogy bírjátok megoldani a gyerekfelügyeletet? Én ilyet nem is tudnék vállalni, mert nálunk pl. most sincs még itthon a férjem.

Anyukádnak jobbulást kívánok!


Tényleg a nagyfiad már 8.-os! Milyen területen gondolkodtok? Hova szeretne menni tovább? A nővérem lánya is most végzős, de még ő sem tudja igazán. Talán gimi lesz belőle.

Örülök, hogy a kicsi nem beteg nálatok sem! Egyelőre még mi is bírjuk, remélem jó sokáig! :) Adok neki vitamint, meg külön még C-vitamint is. Persze magamnak is, úgy hogy hátha kihúzzuk valahogy. Próbáljuk a védőoltást is ezzel helyettesíteni, mert egyelőre senkinek nem akarom beadatni.

1255. malacka33
2009. okt. 31. 20:35

Sziasztok!


Nem tüntem el, szoktalak olvasni titeket, csak általában fáradt vagyok írni.

1. Jó hír, van munkám.

2. Csak a beosztás nem túl jó, reggel 9-19-ig kell dolgozni, pénteken meg 9-13-ig. Így mikor ide kerülök a géphez, már csak bámoluk ki a fejemből.

3. Anyukám most a szemérem csontját törte el, így nem tud lábra állni, így nekik is nekem kell megfőzni, bevásárolni stb.

4. A nagyfiammal mikor tudunk megyünk nyílt napokra a középiskolákban.

5. Hál istennek a kicsivel semmi baj, még nem beteg. Fényképeszkedés nálunk is volt. Öszi szünetben mi jártunk, mivel én dologztam már.


Röviden ennyi, de ezenkivül minden happy, már várjuk a karácsonyt.


Örülök, hogy veletek minden rendben. További szép hétvégét mindenkinek.

1254. mtt80 (válaszként erre: 1253. - B59d693a46)
2009. okt. 31. 16:05

Sziasztok!

Én is úgy vagyok vele, hogy jó lenne még egy kis szünet, legalább nem kellett korán kelni. :) Robika nem tudom, hogy fogja megszokni újra az ovit! Hétfőn lesz nagy nyavajgás!


Nálunk is még a múlt héten volt a fényképezkedés, és mi is előtte való nap tudtuk meg! Nagyon örültem neki! Mármint, hogy nem szóltak hamarabb. Na mindegy! Kíváncsi leszek mikor lesznek készen a képek!


Örülök, hogy Annával minden rendben van!

Mi jól vagyunk egyébként, szerencsére eddig még Robika sem betegedett le. Reméljük nem is fog egyelőre!

2009. okt. 30. 16:04

Sziasztok!


Nálunk most nem volt fényképezkedés, igaz, Anna nem volt a héten. De nem szóltak előre. Sajnos lassan vége az őszi szünetnek...jó lenne még pár hét. :)


Voltunk tanácsadáson, minden rendben van. Lát, hall rendesen, kicsit telitalpas, de az sem vészes. Papírja van róla, hogy jó a füle, azóta mondom is neki, amikor süketet játszik. :)


Ti jól vagytok?

1252. mtt80
2009. okt. 27. 19:29

Kriszti!


Nagyon boldog szülinapot kívánok neked!!! :)))

1251. mtt80 (válaszként erre: 1250. - Pesmár)
2009. okt. 26. 15:28

Sziasztok!

Most én sem rendeltem annyi képet, mint tavaly, de azért egy keveset igen. Azt hiszem majd beszkennelem és majd nyomtatok legfeljebb, ha kevés lesz.


Hogy telik az őszi szünet? Lehetne kicsit jobb időnk is. Bár ennél már csak hidegebb lesz sajnos. :(


Kriszti remélem jobban van Ádám! Olvastam a naplódban, hogy a fülével szenvedtek! Jó lenne megúszni a mandulaműtétet, de ha muszáj, akkor muszáj sajnos.


Rózsa már nagyon régen írt ide! Remélem minden rendben van vele is!

1250. pesmár (válaszként erre: 1249. - Mtt80)
2009. okt. 21. 18:50

Sziasztok!

Nálunk is volt fényképeszkedés az oviban és iskolában,2 hete,de így hogy délelőttös voltam,és nem tudtam volna ott lenni Dávidkával,meg jobb lett volna közös kép,így nem lett most róluk,csak csoport és osztálykép,amit egyáltalán nem bánok,mert azon a pénzen most előhívatok majd sok képet,amit a digitálison csináltunk,már ideje lenne,mert csak gyűlik,de nem hívatunk elő.

Tündi,örülök,hogy minden rendben van,remélem így is marad.

Kellemes hosszú hétvégét kívánok mindenkinek!

1249. mtt80
2009. okt. 21. 12:06

Sziasztok!


Örülök, hogy jól vagytok!

Megvolt tegnap az uh.! Minden oké szerencsére. A CRL 50,8 mm, és a méretei alapján 12 hetes és 1 napos voltam tegnap. A vérvételnek majd csak a jövő hét végefelé lesz meg az eredménye, remélem az is rendben lesz!


Képzeljétek Robikáéknál ma fényképezés volt. Tegnap tudtuk meg. Jó mi? Na mindegy, ott kellett maradnom vele, és egész ügyes volt. Majd meglátjuk milyen képek lesznek!

Nálatok lesz mostanában?

2009. okt. 20. 20:11

Sziasztok!


Mi is megvagyunk, köszönjük. Annának folyamatosan folyik kicsit az orra, de nem vészes, jár oviba.


Csütörtökön állatsimogatóba mennek kirándulni egy közeli helyre. Jövő héten meg szünet. Örülök neki, nagyon rossz a reggeli rohanás. Amikor nekem 8-ra be kell érnem, elég kapkodós a reggel. Jó lesz kicsit lazítani.


Remélem, mindenki jól van.

1247. pesmár (válaszként erre: 1246. - Mtt80)
2009. okt. 19. 19:34

Sziasztok!

Szia Tündi!Remélem minden rendben lesz holnap az ultrahangon!Mi se vagyunk szerencsére betegek,Dávidka is jól bírja az ovit.Reggelente nem akar menni,utána meg hazajönni se.Nálunk is a jövő héten lesz szünet,örülök is neki,mert délutános leszek,és alhatok tovább!

Én is alig vagyok számítógép közelben,mióta dolgozok,ez van.

Kellemes hetet mindenkinek!

1246. mtt80
2009. okt. 19. 11:37

Sziasztok lányok!


Látom nagyon el van veszve mindenki!

Én is visszább szorítottam egy kicsit a hoxázást, meg a netezést, mert már egy kicsit túl sok volt. Most meg lehet, hogy szolgáltatót váltunk, akkor pedig nem lesz egy ideig netünk. Na de majd azért nővéreméktől be tudok nézni néha.


Remélem jól vagytok mindannyian!

Nálunk Robika még bírja betegség nélkül, de kíváncsi leszek meddig!

Én meg holnap megyek uh-ra és vérvételre.


Nálatok is jövő héten lesz az őszi szünet? Robika már nagyon várja, mostanában egyáltalán nem akar menni oviba reggelente.


Szép hetet mindenkinek!

1245. mtt80 (válaszként erre: 1244. - B59d693a46)
2009. okt. 14. 12:36

Sziasztok!


Remélem jobban van Anna! Robika még nem beteg egyelőre! :)

Igen mi is voltunk 4 éves tanácsadáson, és nálunk is ezek voltak. Szerencsére minden rendben van!


Egyébként köszi jól vagyunk! Jövő héten megyek a 12 hetes vizsgálatokra. A rosszullétek még megvannak, de remélem már nem sokáig!

1244. b59d693a46 (válaszként erre: 1243. - Mtt80)
2009. okt. 11. 17:55

Sziasztok!


Annának megint folyik az orra kicsit. :( Remélem, nem lesz komolyabb baja. Torna után - amikor jól megizzadnak -, kiviszik őket az udvarra. Így volt pénteken is. Meg is lett az eredménye.


Én rágótablettaként adom neki a C-vitamint. Az Eurovit 100 mg tablettát kapja, reggel egyet. Béres cseppből napi 2X5 cseppet kap.


Találkoztunk a védőnővel, említette, hogy nem voltunk 4 éves tanácsadáson. Mondtam neki, hogy a doktornő azt mondta, nem kell menni. Csodálkozott, mert elég komoly vizsgálatok vannak, megyünk is az őszi szünetben. Látás- és hallásvizsgálat lesz, rajzolnia kell, megnézik tud-e állni egy lábon stb. Örülök neki, furcsa is volt, hogy nem kellett semmire mennünk.


Jól vagytok?

1243. mtt80
2009. okt. 11. 10:20

Sziasztok!

Hogy vagytok? Mostanában nagyon ritkán ír mindenki! Remélem azért nem vagytok betegek!


Én sem oltatom be Robikát sem szerintem! A nőgyógyászom meg azt mondta, hogy nem ajánlja terheseknek. Ha terhes lenne a lánya, biztos nem oltatná be.


Dari, te a Béres csepp mellé adsz C-vitamint is Annának? Ugye eddig, amíg kisebb volt a Cebion cseppet mondták, hogy adjam mellé. Most viszont már, hogy el bírja rágni, gondolom ugyanúgy jó a sima C-vitamin rágótabletta is, ugye? Vagy maradjak a Cebion cseppnél?

1242. b59d693a46 (válaszként erre: 1241. - Mtt80)
2009. okt. 2. 16:25
Nem, semmiképp.
1241. mtt80 (válaszként erre: 1240. - B59d693a46)
2009. okt. 1. 21:28

Sziasztok!


Köszi szépen! Ezt én is megkaptam. :) Pont ezért is gondolkodtam el ezen az egészen nagyon.

Na mindegy, most még egyelőre mindig ott tartok, hogy nem oltatom be magunkat.

Ti hogy döntötök? Beoltatjátok a gyerekeket?

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook