Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2005. nyári babák fórum

2005. nyári babák (beszélgetős fórum)


❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
1000. pesmár (válaszként erre: 998. - Mtt80)
2009. febr. 4. 21:53

Köszi a fogadtatást,nagyon jól esett!Szeretnék már barátokra találni,egyébként egy másik fórumon is találkoztunk,a Bettibea fórumján,csak én még oda azért nemnagyon írok,mert mi még stagnálunk az ügyön,mert nem volna jó ha betegen lennék terhes.


Hát az én kicsim se volt még sokat oviban,pedig tetszik neki,csak az a baj,a beszédjét nehezen értik meg az ovónénik,meg szinte ő a legkisebb a csoportban,mert elég vegyes,sok 4-4,5 éves van köztük,és mondták,hogy ő még olyan baba.

Nálatok mikor lesz a farsang,és minek öltözteted be a kisfiadat?Hát nálunk jó sokára eltették,mert így március 21-én lesz.A te kisfiad is szép,és aranyosak vagytok hármasban!Akartam több képet is feltenni,de nem akart sikerülni,csak azt nem értem,akkor az a kettő hogyhogy sikerült.

Mielőbbi gyógyulást kívánok nektek!Szia!

999. malacka33 (válaszként erre: 997. - Pesmár)
2009. febr. 4. 20:15

Szia Márti!


Üdvözlünk a csapatban.

998. mtt80 (válaszként erre: 997. - Pesmár)
2009. febr. 4. 19:50

Szia!

Persze, hogy csatlakozhatsz! Örülünk neked!

A betegséggel most mi is így állunk. Idén még csak 1 hetet volt oviban a kisfiam. Pedig az elején még nagyon jól bírta, alig volt beteg, viszont ez az év nagyon nem jól kezdődött nekünk sem. Most én is beteg vagyok, arcüreggyulladás. :(


Az jó, hogy elhalasztották a farsangot, így legalább többen részt tudnak venni rajta.

Mi is tervezünk idén babát, de mi még csak a másodikat. :) Ja, és mi is kislányt szeretnénk már. Reméljük mindkettőnknek sikerülni fog!

Szépek a fiaid! Megnéztem a képüket! Nagyon édesek együtt!

997. pesmár
2009. febr. 4. 19:41
Sziasztok!Csatlakozhatok?Nekem is a kisebbik fiam,Dávidka augusztusban töltötte a hármat.Mióta elkezdte az ovit,szinte egyfolytában beteg.Most is az,meg én is,nagyon köhögünk,de alig vannak az oviban,és így nálunk a farsangot is elhalasztották márciusra.Idénre terveznénk a harmadik babát,nagyon szeretnénk ha az kislány lenne.Csak a hajam ne hullana ennyire!Sajna ezzel küszködök.Jobbulást kívánok mindenkinek!
996. mtt80 (válaszként erre: 995. - Borsi :-))
2009. febr. 4. 19:28

Sziasztok!

Voltál ma uh-on? Mit mondtak? Remélem minden rendben van!

Jobbulást kisfiadnak! Reméljük te megúszod! Már most előjött az émelygés?! Mi lesz még később! :)

Tényleg a kicsinek elmondtátok már, vagy még vártok vele?

995. Borsi :-) (válaszként erre: 994. - Mtt80)
2009. febr. 3. 16:49

Sziasztok!:o)

Mi is itthon vagyunk,ez már a amásodik hete.Folyik a kicsi orra és inkább nem vittem már az elején,nehogy megint antibiotikumnál kössünk ki...A csoportban a 20-ból 6 vannak,mindenki beteg.Én eddig megúsztam,csak félek az influenzától,alig mozdulunk ki,max sétálunk egy kicsit.Nem lenne jó terhesen összeszedni...Holnap megyek uh-ra,remélem minden ok lesz.Elvileg 7hét és 4 napnál járunk,állandóan aludnék és múlt héten egyfolytában émelyegtem.Ez mostmár alábbhagyott,de így esténként elő jön.

994. mtt80
2009. febr. 3. 13:35

Sziasztok!


Sajnálom, hogy Ádám sem úszta meg! Reméljük nem lesz neki is középfülgyulladása! Sára még jól van?

Tényleg jó sokáig eltartott a szülői! Én is jó sokára értem haza, mert leálltam beszélgetni az egyik anyukával és az óvónénikkel. :)

A nyuszi és a tini nindzsa teknőc tök jó jelmez!


Voltam ma dokinál, és helyesen tippeltem, tényleg arcüreggyulladásom van! :((( Nagyon fáj az arcom! Kaptam én is antibiotikumot, meg még egy-két gyógyszert.

Megmérte a vérnyomásomat és az is magas volt. :( Mondtam neki, hogy néha magas szokott lenni, erre most mérnem kell rendszeresen és vezetnem kell egy füzetkébe. Ha összegyűlik 15 mérés, akkor vinnem kell neki és kielemezzük. :) Nagyszerű! Még majd a végén arra is gyógyszert kell majd szednem! Mondjuk tényleg már régóta gondok vannak a vérnyomásommal, csak eddig nem nagyon törődtem vele.

Elküldött még a laborba is teljes vérképet csináltatni. Remélem ott nem lesz semmi gond. Persze oda majd csak akkor megyek, ha meggyógyultam.

Szóval ez van! Most egy kicsit tényleg nagyon rosszul vagyok, de hát majd csak kiheverem!


Borsi, te hogy vagy? Remélem nem estél bele semmilyen betegségbe ebben az időben! Minden rendben van veletek? Voltál mostanában orvosnál?


Malacka, Pédé, köszi szépen!

2009. febr. 2. 20:21

Húúú nálunk vasárnap nagy havazás volt,nagy pelyhekben esett a hó,szélcsendben.Végre tudtunk 1 jót szánkózni.Nagyon tetszett nekik a hó.

De most már csak latyak van a hónak lassan nyoma sem marad.

2009. febr. 2. 20:18

Sziasztok!


Minden kis és nagy betegnek jobbulástkívánok!

Sajnos nálam is beteg az Ádám fiam.Fülét fájlalta és belázasodott.A héten már nem megy oviba.A Sára még jól van,bárcsak ő megúszná.


1 hete volt szülői nálunk.2 órán kersztül tartott,ha nem telefonál 1 apuka az egyik anyukának akkor még tovább is elhúzódhatott volna.Nagyon jó volt,jót beszélgettünk mi anyukák-ovónők.


Farsang jövő hét pénteken lesz nálunk.Mi kölcsönözzük a jelmezeket.Nyúszi és tini-nindzsa teknőcök lesznek.Próbáltunk kényelmes jelmezt választani nekik.9-10 óráig lehetünk ott mi szülők és utána már nem.Sütit,üdítőt kell vinni nekünk is.

2009. febr. 2. 20:04
Tündi még mindig nagyon-nagyon jobbulást
990. mtt80
2009. febr. 2. 19:00

Sziasztok!

Ma voltunk dokinál Robikával és a héten még mindig nem megy oviba. :( Megnézte a torkát és azt mondta a dokinéni, hogy látja ahogy csurog lefelé a váladék, de mivel legutoljára olyan antibiotikumot kapott, ami 10 napig van a szervezetében, így várjuk még csüt.-ig. Akkor vigyem vissza, és ha még akkor is úgy látja, akkor elküldi röntgenre. Nehogy arcüreggyulladása legyen. Jó mi?

Közben meg lehet, hogy nekem is arcüreggyulladásom van, mert nagyon fáj az arcom. Lehet, hogy holnap én is megyek dokihoz. :(


Voltam szülőin is, febr. 20-án lesz a farsang, de zártkörű lesz és be sem kell öltözni a gyerekeknek. Csak álarcot, kalapot meg ilyeneket fognak készíteni, viszont sütit és üdítőt vinni kell. Előtte 19-én Papp Rita koncertre mennek. :) Ennyi!

Most megyek is, mert nagyon fáj az arcom.

Mindenkinek kellemes hetet!

2009. febr. 1. 21:28

Sziasztok!


Tündi, neked is jobbulást!


Itt is esett, de inkább havas eső, mint hó.


Nálunk mostanában nem lesz szülői, legalább is nem tudok róla, holnap kiderül, ha megyünk.

2009. febr. 1. 19:02

Sziasztok!


Jobbulást mindenkinek. Mi úgy látszik, hogy megúsztuk ennyivel.


Nálunk csütörtökön lesz szűlői értekezlet, de pénteken viszont nincs óvi, mert nevelés nélküli munkanap lesz.


Hó egy kicsit itt is esett, de szokás szerint nem maradt belöle semmi. Néha úgy érzem, hogy Budapestet kikerülik a hó felhők. (nekem nem nagyon hiányzik de Manó még nem nagyon látott, olyan igazi nagy havat)


Mindenkinek kellemes további hétvégét kívánok.

987. mtt80
2009. febr. 1. 10:18

Sziasztok!

Képzeljétek ma reggelre esett egy kis hó nálunk! Már nagyon vártuk! Csak sajnos nem valami sok, de azért Robika ennek is örült!


Én tegnap olyan beteg voltam, hogy csak feküdtem egész nap. Már amennyire Manó engedte. :) Ma már kicsit jobb, de azért még nem tökéletes. Robika is egyfolytában köhög, folyik az orra. Úgy döntöttem nem viszem oviba holnap. Kedden pedig lehet, hogy csak elviszem a fül-orr-gégészhez, mert mostanában a tv-t is hangosabbra veteti állandóan, és félek, ne hogy a hallásával is legyen valami gond. Hát ha ő tud valami jobb gyógyszert a köhögésére is. Ez már nem állapot, hogy 2 hete folyamatosan köhög és az orra is kb. azóta folyik. :(


Hétfőn meg szülői lesz az oviban. Úgy telefonált az óvónéni, mert hát ugye már több, mint 2 hete nem találkoztunk. SZMK-s szülői is lesz, meg sima is. Nálatok nem lesz mostanában?

986. mtt80
2009. jan. 30. 18:32

Sziasztok!

Örülök, hogy Anna jól van és ilyen könnyen átvészelte a dolgot!

Robikát is engedte a doki hétfőn már oviba, de lehet, hogy még sem viszem. Ugyanis még mindig köhög és folyik az orra. Majd meglátom, hogy mennyit javul a hétvégén, de ha így marad, akkor inkább nem viszem, mint hogy azután meg megint visszaessen pár nap után.


Ráadásul én is visszaestem, most megint fáj a torkom és folyik az orrom. :( Pedig már jobban voltam, de most megint ez van!

Remélem ti jobban vagytok!


Kellemes hétvégét mindenkinek!

2009. jan. 30. 17:36

Sziasztok!


Ki hogy van? Mi már jól, Anna hétfőn mehet is oviba. Szerencsére most is gyorsan lezajlott nála.


Jó hétvégét Mindenkinek!

984. mtt80 (válaszként erre: 982. - Malacka33)
2009. jan. 28. 15:10

Szia!

Ha csak ennyi lesz a baja, akkor még kevéssel megússzátok! Ennyitől még én is vinném oviba. Reméljük nem esik bele jobban!


Még jó, hogy nálatok lehet időpontot kérni az orvoshoz. Nálunk sajnos nincs ilyen. Ezért van az, hogy ilyenkor tele van a váró, le sem lehet ülni, annyian vannak. Én már kitapasztaltam, és rájöttem, hogy a rendelés végén érdemes menni (úgy az utolsó negyed órában), mert akkor már kevesebben vannak, meg akkor már gyorsabban halad. :)

983. mtt80 (válaszként erre: 981. - B59d693a46)
2009. jan. 28. 15:07

Sziasztok!


Szerencsére nálunk az orrspray-vel nincs gondunk, mi az orrszívást hanyagoljuk ugyanezen oknál fogva! :)

Robika is elég sokat nézi ilyenkor a Tv-t, mindig a Minimax megy. Én hagyom, persze nem egész nap! Szerencsére azért játszani is szokott főleg a kukásautójával! Na meg nagyon szeret festeni! Az oviban is sokat festenek, úgy hogy amióta itthon van szoktam neki nyomtatni kifesteni valót és azt festjük. Emellett még megmaradt a régi szerelem a gyurma is. :)

2009. jan. 28. 12:29

Sziasztok!


Probáltam levinni, de olyan sokan voltak, hogy nem mentem be. Óvodában járunk,mert nem tudok szabira menni és láza még nincs. Köhögni már nem köhög, csak az orra fújik. Letörve sincs, de holnapra kaptunk már időpontot. M


Remélem ennél jobban nem leszünk betegek.

981. b59d693a46 (válaszként erre: 980. - Mtt80)
2009. jan. 28. 10:31

Nekünk általában egy olyan orrcseppet szokott felírni, amit úgy kevernek ki a gyógyszertárban. Nasivin van itthon, de sajnos Anna nem engedi a cseppentést. Utálja az orrspray-t is, lefogni sem tudom, meg nem is akarok ennyire drasztikus lenni. :( Marad az orrszívás.


Alig akar játszani, egész nap csak nézné a tévét, de persze nem hagyom. Robika lefoglalja magát?

980. mtt80 (válaszként erre: 978. - B59d693a46)
2009. jan. 27. 21:24

Szia!

Még szerencse, hogy nincs magasabb láza! Ti milyen orrcseppet szoktatok ilyenkor kapni? Nekünk mindig csak a Nasivint ajánlja a dokinéni, vagy ha nem tud kiürülni rendesen, akkor a Sterimart vagy a Fluimart. E két utóbbi csak olyan tengervíz szerűség.

Akkor Anna is jól bírta az alvást!

Robika ma már csak 1,5 órát aludt!

979. mtt80 (válaszként erre: 977. - Malacka33)
2009. jan. 27. 21:22

Sziasztok!


Sajnálom, hogy ti is beleestetek ebbe a fránya betegségbe!

Ha csak egy kicsit folyik az orra, de más komolyabb baja nincs, akkor én lehet, hogy nem vinném el az orvosi rendelőbe, mert ott csak még több bacit kap el a sok betegtől! Próbáld meg otthon kúrálni! Persze ha még betegebb lesz, akkor már muszáj lesz! Reméljük erre nem kerül sor! Megy azért oviba?

2009. jan. 27. 19:43

Sziasztok!


Annának piros a torka, kapott antibiotikumot. A közérzete elég jó, szerencsére csak hőemelkedése van. Orrcseppet nem kapott, azt hittem azt is ír fel a doktornő, bár Anna utálja, nem nagyon engedi használni.


Természetes, hogy ilyenkor többet alszanak, ma Anna is 4 órát aludt, úgy keltettem fel fél 5-kor, hogy odaérjünk a dokihoz.

2009. jan. 27. 10:50

Sziasztok!


Jobbulást mindenkinek. Hát én is elkiabáltam a múltkor.


Bár nekünk csak egy kicsit folyik az orrunk és lázunk sinncs. Gondoltam délután leszaladunk a doktor nénihez, de már nincs nála időpont, csak találomra lehet menni. Ráadásul a mi doktor nénik elment nyugdíjba (még az én gyerekorvosom volt), így új lesz a doktor néni is.


Nem tudom, hogy így le vigyem -e vagy inkább próbáljam otthon kezelni. Majd még beszélek az óvo nénivel.

976. mtt80
2009. jan. 27. 10:42

Sziasztok!

Sajnálom, hogy Anna sem úszta meg! Hát sajnos most ennek van a szezonja. :(

Szerencsére Robikánál nincs gond az orrfújással, ő viszont az orrszívástól ordít! A múltkor már elővettük, mert hiába fújta szegénykém még mindig maradt benne, de úgy elkezdett sírni, hogy végül nem használtuk. Azóta még inkább fújja, de hát még így is annyi van benne, hogy 5 percenként kell fújnunk.


Szerencsére viszont az orrspray-t szereti, ő fújja be magának. Most a Nasivint használjuk, remélem használni fog.

Nálatok még jó, hogy Anna engedi kiszívni.


Egyébként elég jól viseli. Szerintem egész életében nem feküdt ennyit, mint az elmúlt pár hétben. :) Ha nincs láza, akkor elvan, de ha van, akkor nagyon szenved.

Képzeljétek tegnap a szokásos délutáni alvásakor, 4 órát aludt! Előbb aludt 2,5 órát a helyén, utána felébredt átjött hozzánk ott lefeküdt az ágyra, és a következő pill.-ban már aludt is. Ott még ráhúzott 1,5 órát! Pedig nem is volt lázas.

2009. jan. 27. 08:37

Sziasztok!


Szegény Robika, tényleg nem tud meggyógyulni. Hogy viseli?


Mára Anna is beteg lett, folyik az orra, köhög meg hőemelkedése van. Éjjel lázas volt. Délután lesz rendelés, biztos ő sem mehet oviba a héten, de jobb is, ha meggyógyul rendesen. Vele meg az a baj, hogy nem akarja kifújni az orrát. Mindig azzal riogatom, hogy felszúrják a fülét. Ez használ vmennyire.

974. mtt80
2009. jan. 26. 16:53

Sziasztok!

Ma ismét voltunk dokinál, mert tegnap meg a másik fülét fájlalta Robika. Szóval most meg az van begyulladva. :( Reggelre az is kifakadt és szépen ki is folyt. Már egy kissé elegem van, hogy állandóan az orvosnál vagyunk! Hetente kétszer. Ráadásul gondolhatjátok, hogy az orvosnál is ezren vannak.

Egyik betegségből ki, a másikba be. Pontosabban az egyikből még ki sem gyógyul teljesen és már esik is bele a másikba. Ugyanis még mindig szépen köhög és folyik az orra. A héten persze nincs ovi. Szóval elmondhatom, hogy ebben a hónapban 1 hetet sikerült oviban lennie. Jó, mi? Na de remélem, hogy végre helyre jön és a jövő héten már mehet.


Az is idegesít, hogy most éppen a 3. féle antibiotikumot kapta már. Ez sem tesz jót a szervezetének, meg attól félek, ne hogy nagyon hozzászokjon a szervezete, és később meg már ne használjon. :(

Arról nem is beszélve, hogy már leg. 10000Ft-ot ott hagytunk a gyógyszertárban, de inkább többet. Persze ez a legkevesebb, csak gyógyulna már meg!

Közben persze adom a vitaminokat is neki, de hát úgy néz ki nem sok sikerrel. :(


Remélem nálatok mindenki jól van!


A 101 kiskutya tök jó szerintem! Biztosan édi lehet a jelmezben!

2009. jan. 24. 11:13

Sziasztok!


Jobbulást mindenkinek.


Szerencsére egyenlőre minket elkerültek ezek a betegségek. Erigon szirupot mi még nem kaptunk.


Nálunk febr. 20-án lesz a farsang. Nálunk a szülőknek is be lehet öltözni, nem csak a gyerekeknek. Mi 101 kiskutya leszünk, mert tavaly azt vettük meg a bölcsis farsangra, amin nem tudtok részt venni mert akkor betegek voltunk. Rápróbáltam és még pont jó neki.


Nektek van már valami pontos elképzelés?


Kellemes hétvégét mindenkinek.

972. mtt80
2009. jan. 23. 22:25

Sziasztok!

Voltunk ma dokinál, és Robika Erigon szirupot kapott a köhögésére. Nem tudom, hogy jó lesz-e, de remélem hatni fog, mert egyszerűen egyfolytában köhög. Nagyon benne van! Ti kaptatok már ilyet?

Kedden kell visszavinni, úgy hogy addig nincs ovi, de szerintem még utána sem. Lehet, hogy még az egész jövő héten itthon lesz. :(


Remélem Anna nem esik bele jobban a betegségbe!

Kellemes hétvégét mindenkinek!

2009. jan. 23. 17:17

Sziasztok!


Kicsit Annának is folydogál az orra, de nem vészes szerencsére. bár a csoportban már többen betegek. Jó lenne megúszni.


Nálunk 16-án lesz farsang. Mi is kölcsönözni fogunk szerintem jelmezt, mert nincs ötletem. Szerencsére zárt lesz ez is, nem kell ott lenni.


Jobbulást Robikának!

❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook