Van olyan étel, amit sosem kóstoltál, de azt mondod rá, hogy "nem szereted"? (beszélgetős fórum)
ÉN kölykeimmmmm 😂. Q.rva tablet 😅😅😅
Ha a disznóról nyúltak le, jöhet az is 👍🏻.
Körömpörköltet kaptam vacsira. Holnap sült csülök lesz az ebéd kovászos ubival.
Nincsenek kolykeim :D biztos fini az is,masbol szoktam en( nem allati)
Jaj lóhús ...:(
Én sem enném meg soha. Nem is tudom, mások hogy képesek rá...
Azt hiszem, Popper Péternél olvastam, hogy olyan állatot, amelyiknek "tekintete" van, nem szabad megenni.
A kölykeiddel imádják, most kísérletezés a paleó változattal, kókusztejből.
Ez pörkölt. Nem ropog,cuppog,ragad :D
Hááát, ezt az adatot 50 évre titkosítottam🙊
A ropogósra sült disznóbőrt nagyon szeretem, azt kérhetek ? 🤓😜🤓
De amúgy az a baj, hogy tehéntejből van? Mert másból is készíthető. Vagy mert olyan dolog, amit így kell készíteni?, hogy belefőzöl valami gabonát??
Életem árán sem.
Lóhúst sem, az olyan lenne nekem, mintha egy barátomat ennél meg.
itatni? :D
A bőr finom. majd küldök kóstolót hétvégén :D
Pedig a madártej nem rossz. Főleg, ha nőstény madarat fej meg az ember.
Én epret. Amíg van hozzá kedvem. :D
Tejből van.... 😜
Most, hogy belegondolok, ezernyi van még, pl. kakas here pörkölt, baromfiból készült virsli, felvágottak, mert tuti belerakják a bőrét is.
Rántott csirke, ha rajta van a bőre.
Bakker, nem is tudom ruházati, vagy etetni könnyebb engem 🤓😎🤓
Jó, edd meg a bekevert bifsztekedet 6 hónap múlva.
Max kamrában tárold!
Na, jóccakát lányok, megyek eszem egy kis disznófősajtot.:)
Én is látom magam előtt, ahogy készítette nagymamám és érzem az illatát...ahhh...
vééér! kész :D
amúgy koviubit se kóstoltam a szaga miatt. De átfutott már ,hogy idén lehet...
Gyerekkoromban, amikor a csirkepaprikás receptje úgy kezdődőtt, hogy kimész és megfogod a csirkét, a vasárnapi reggeli nekünk gyerekeknek a hagymás vér volt. Kovászos uborkával. Azóta is álmodok róla.
Hagymás, sült vér...nyami:)
Madártej?
Nyami-nyami...:)
Tejberizs, tejbegríz, madártej, birka, kacsa, liba, nyúl hús.
Fagyasztott halat soha többé.
A kiló halból 70 deka volt a víz. Megmértem.
A kagylót nem kóstolnám még!
mondták pedig,mi a neve,még a takarítónő hozta be,mikor dolgoztam.a maga sütötte kenyérrel,hát nagyon finom volt.
Egyszer voltam nagynéném konyhájában tinikoromban, mikor épp főzte. Attól a szagtól ( akinek illat, annak legyen az) utána már nem akartam kóstolni soha...de ha csukott szemmel adnak, lehet megkedvelem.
jah, a sült vért sem akarom megkóstolni. pedig véres hurkát meg ugye megeszem. de ez így... :D
További ajánlott fórumok: