Nőgyógyászok Miskolcon (beszélgetős fórum)
Teljesen igazad van. Mikor én először voltam a dokimnál, akkor olyan "furán" viselkedett velem. Nem értettem az okát. De mivel nagyon jó szakember, ezért utána is hozzájártam mindennel. Teljesen másképp áll hozzám, bármikor hívhatom, a leleteimet elhozza a kórházból a magánrendelésre, nagyon segítőkész.
Ez nagyon fontos most nekem, ugyanis 20 hetes kismama vagyok. El sem tudnám képzelni fogadott orvos nélkül a várandósságomat.
Szerintem akkor már nem fogsz tudni megfogadni senki,az lesz aki ép lesz.
Van ismerősöm aki,9 hónapig tanácsadásra ahhoz az orvoshoz járt és ép ő volt beosztva mikor bement akkor már hiába kérte ,rá se fütyült mikor meg akarta kérni akkor azt válaszolta 9 hónapig nem volt rá ideje most már nagyon sajnálja de nem.
Ez nem mostanában volt és már nem is dolgozik ez az orvos.De az egyik ismerősömet már 30 hetesen sem vállalta el az orvos akit szeretett volna nem úgyan arról van szó.
Tehát vagy próbálj még most megfogadni valakit vagy akkor már bizd a véletlenre és lesz ami lesz.
sok doki már a 2 trimeszterben sem fogad szivesen.
Pl. Dienes is a kezdettől szeret foglalkozni valakivel,hallottam olyat h huszon vége heteknél már nem fogad
Nekem azt mondta a védőnő csak a 34 hétig fogadhatsz utána már nem!
Nem tudom valaki ezt alá tudja-e támasztani!
Sziasztok!
Segítséget kérnék! Van valaki aki most Leskó dokinál fog szülni, és beszélte már vele a pénzt?
Mert eddig 2x tudtam neki a kórházban adni neki pénzt, de harmadjára nem fogadta el. Mennyi pénzt szokott mondani a szülésre?
Köszi előre is.
Üdv.
Szia Zseba ( Timi) !
Szalmás Attila magánrendelő: Széchenyi utca 46 sz I. em. (Villanyrendőr, Mancs szobor mellett) Telefonszám: 06-20-9420-377. Minden szerdán 17-19 óra között. Terhesgondozás 6000 Ft/alkalom . Nőgyógyászati vizsgálat is 6000 Ft ha rákszűrés is van akkor 7000 Ft. Ha bármi kérdésed van, szívesen válaszolok.
Noémi 35+4
Szia!
Bocsi, hogy csak most válaszolok.
Én 6 éve szültem nála terhesség alatt is nagyon rendes volt.
Márc 8-ra voltam kiírva 10-én befektetett és 17-én született meg a kislányom.
Nem volt semmi gond csak azért fektetett be , hogy szem előtt legyek.
2 ágyas szobába voltam.
Én nem kérdeztem, hogy mennyi a szülés de minden vizsgálatnál adtam és szülésnél is amennyit gondoltam.
Most a magán rendelésre járok de a kórházba is találkozunk.
Mire vagy amúgy kíváncsi?
Sziasztok!
Dienes doktorról szeretnék megtudni mindent amit lehet. Mennyiért csinálja a vizsgálatokat? Kedves?Lehet vele beszélgetni? Ha valaki ismeri,légyszi írjon!
Üdv: Ecica
Sziasztok!
Szoktam olvasgatni ezt a fórumot, és mivel elbozonytalanodtam az egri viszonyok miatt (többszörös rossz tapasztalat)felmerült hogy ismét Miskolcon szülnék. 3 éve a kisfiamat a Megyei kh-ban szültem, de sajnos a volt dokim elment, így nem mentem oda vissza. Eddig a legszimpatikusabb a leírásaitok alapján Szalmás. Tudna nekem valaki elérhetőséget, magánrendelés tarifát írni? Előre is köszi!
Egyébként több doki is van a Semmelweisbe akiket személyesen is ismerek (magán és/vagy szakmai oldalról is) és akikhez semmi pénzért nem mennék...
H1N1: nem adatom be terhesen és a 3 éves kisfiamnak sem! A sogórnőm gyógyszergyárban dolgozik, vegyész. A cége álláspontja szerint az mindent elmond, hogy csak saját felelősségedre adják be az oltást...
Timi 27+1
Szia
465 be csatoltam egy címet a mai boonon van.Még a kórházba sem tudják mikor költöznek.Olvasd el azt.
Szia!
Dr. Leskó Róbert telefonszámát megírom privátba. a többiben sajna nem tudok segíteni.
nekem 3 hetem van szülésig, de még nem jelezte a dokim, hogy máshova kellene mennem szülni, mármint, hogy ne a vasgyáriba induljak.
ki mit tud erről?
Szia.
A telefonszámot, ha még aktuális, megírom privátban, jelezd.
Sziasztok!
Két kérdéssel fordulnék hozzátok:
1.) Dr. Leskó Róbert telefonszámát szeretném megtudni egy ismerősömnek.
2.) Most vagyok 19 hetes kismama, Dr. Lőköshöz járok. Van arról valami infótok, hogy mennyi nála egy szülés?
Köszi.
További ajánlott fórumok:
- Tudtok Miskolcon megbízható, kedves nőgyógyászt ajánlani?
- Ki tud ajánlani Miskolcon jó nőgyógyászt?
- Jó nőgyógyász Miskolcon
- Tudtok ajánlani jó női nőgyógyászt Miskolcon?
- Miskolcon vagy Szikszón tudnátok olyan magán nőgyógyászt ajánlani, aki nem 100 ezreket kér egy szülés levezetéséért?
- Miskolcon tudna valaki jó nőgyógyászt ajánlani?