Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Mi van a szalámiban, virsliben? Tényleg olyan szörnyű dolgok? fórum

Mi van a szalámiban, virsliben? Tényleg olyan szörnyű dolgok? (tudásbázis kérdés)


1 2 3
2008. júl. 30. 21:23
Pfff..ne elemezzétek már:)))
26. 724b289414 (válaszként erre: 24. - Bd6a68fdb8)
2008. júl. 30. 21:22
Csirkebőr tollal, na nem az egész csirkét darálják le, de nem kopasszák meg rendesen, gondolom megy bele egy két belsőség, csak, hogy ne mennjen kárba...
25. 3e0ba54fb8 (válaszként erre: 23. - 61e5310fec)
2008. júl. 30. 20:55
ha megtudod, soha többé nem eszel. Gondold végig, a pulykapárizsin rajta van, hogy bőrt is tartalmaz. Gondolod, hogy rendesen megpucolják azt a bőrt? Szerintem még toll is van benne. Valaki alább azt írta, hogy a párja szakmabéli, kérdezd meg tőle, ő biztosan el tudja mondani.
24. bd6a68fdb8 (válaszként erre: 23. - 61e5310fec)
2008. júl. 30. 20:49
Én azért szeretném pontosan tudni, hogy mi van benne, mert biztos, hogy sok rossz dolog, és ha pontosan tudnám, hogy mik akkor talán nem enném meg:((
2008. júl. 30. 20:47
Azt már én is hallottam h vannak furcsa dolgok a párizsiban,virsliben...de pontosan nem szeretném tudni h mik..:DD
2008. júl. 30. 20:46

Én is tudom, hogy az jó lenne. Azzal meg az a baj, hogy egyrészt nem szeretek egy nap többször főzni, meg el eszik előlem a húst a gyerekek :((

Ha meg nagy mennyiséget csinálok mindíg az egy vagyon!

Ezért eszem ezeket a vackokat, bár szeretnék kitalálni valami mást, ami olcsó és még fogyni is lehet tőle..

2008. júl. 30. 20:41
A virsli, a párizsi ebből a szempontból nem a legjobb választás, mert tele van mindenféle adalékkal, tartósítószerrel. Egy szelet pipimell párolt zöldséggel pl.ideális vacsora.
20. 3e0ba54fb8 (válaszként erre: 19. - Bd6a68fdb8)
2008. júl. 30. 20:39

:)

nem hülyeség, bár a puffasztott búzából se egyél sokat, mert gabona, magas a CH tartalma.

Ehetsz joghurtot zabkorpával. A sajtnak, a húsoknak gyakorlatilag nulla a CH tartalma, ezeket is bármikor. Gyümölcsöt, ne, zöldséget szintén.

19. bd6a68fdb8 (válaszként erre: 18. - 3e0ba54fb8)
2008. júl. 30. 20:36
Nem, én tényleg nem tudom, hogy mit egyek vacsorára ami nem hízlal!! Mivel azt olvastam, hogy a szalámi puffasztott búzával nem hízlaló, ezért ezt eszem. Ez hülyeség?
18. 3e0ba54fb8 (válaszként erre: 17. - Bd6a68fdb8)
2008. júl. 30. 20:31
Ezt viccből kérdezted? :)
2008. júl. 30. 20:28
Az a baj, hogy én is sokszor meg eszem, pedig gondolom, hogy nem jó, de mi a csudát lehet enni vacsorára, meg reggelire???
2008. júl. 30. 17:48
Én nagyon ritkán kívánom meg a virslit, de akkor csakis a juhbeles, és azt is tömérdek mustárral. :) Gyerekkoromban éltem-haltam a virsliért és a párizsiért. Lehet, hogy már az is szemét volt, de legalább jóízű szemét! :))) A mostaniaknak a szagától is elmegy a kedvem, párom néha szokott enni, őt nem érdekli mi van benne. :)
2008. júl. 30. 17:40
azótta nem is veszek,igaz a virslit szeretik a gyerekeim de nagyon megnézem hol és milyet és ritkáztuk nagyon a virslizést is
2008. júl. 30. 17:20
Az az igazi! :)) Szalámiból csakis házi! ;)
13. 372f7e7275 (válaszként erre: 12. - Cfa2b2f0b0)
2008. júl. 30. 17:18
az enyém mangalicábol van és tuti házi:)))
2008. júl. 30. 17:09
Én inkább nem gondolkodom ezen. :) Virsliből már régóta csak a juhbeleset veszem. Bár lehet az is ugyanolyan szemét, ki tudja... Párizsit nem tudnának lenyomni a torkomon. A szalámik meg már ránézésre gusztustalanok, teli hatalmas, rágós mócsingokkal. A házi, az iiiiigen! Az jöhet! :D
11. 372f7e7275 (válaszként erre: 10. - 9bc47feccc)
2008. júl. 30. 17:07
és nem ugat vissza hogy nemjjjóóó:))
2008. júl. 30. 17:06

A pulyka,és baromfi párizsi igen is jó,és élvezhető,én azt veszem már hosszú évek óta,és nem hallottam még panaszt egyik termékre sem.Reggelente viszem a kis tányéron,tápszer,szárazkenyér,mert imádja,és a párizsiból egy három centi vastag szelet,ez a reggeli,és Buksi minden reggel farokcsóválva várja a gazdit,hogy mikor teszi elé.

Aztán nagyot alszik.

2008. júl. 30. 17:01

Sziasztok!

A naplómba tettem be egy érdekes cikket, ami bár nem teljesen a virsliről szól, de érdekes.Hogy mit eszünk, mit iszunk...Akit érdekel olvassa el, kiváncsi vagyok mit szóltok hozzá!

8. 372f7e7275 (válaszként erre: 5. - 372f7e7275)
2008. júl. 30. 17:01
ezért eszek házi szalámit egy ideje:))
2008. júl. 30. 16:59

Mióta barátnőm a csaba húsnál dolgozik, nem szivesen eszek virslit, párizsit, olcsó szalámit, diákcsemegét...

A hulladékot darálják le.

De ha eszel pulykapárizsit, lehet érezni ahogy ropog a fogad alatt valami... Jó étvágyat :D

2008. júl. 30. 16:56
Biztos nem színhusiból készül. Inkább mellőzöm. Van pár termék ami minőségi húsból van,csak azoknak meglehet nézni az árát.
2008. júl. 30. 16:49
ha végiggondolnám tuti nem enném meg így nem gondolkozok,eszek:))
2008. júl. 30. 16:49
Gyártója válogatja, de a virsli, párizsi az a hulladék, és a gyanúsan olcsó termékek. Minél apróbbra van darálva, annál nehezebb felismerni az összetevőket.
2008. júl. 30. 16:43
Hallottam ezt-azt,de inkább nem gondolok rá!
2008. júl. 30. 16:41
nem hinném!
2008. júl. 30. 16:39
Mi van a szalámiban, virsliben? Tényleg olyan szörnyű dolgok?
1 2 3

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook