Mi van a szalámiban, virsliben? Tényleg olyan szörnyű dolgok? (tudásbázis kérdés)
Pfff..ne elemezzétek már:)))
Csirkebőr tollal, na nem az egész csirkét darálják le, de nem kopasszák meg rendesen, gondolom megy bele egy két belsőség, csak, hogy ne mennjen kárba...
ha megtudod, soha többé nem eszel. Gondold végig, a pulykapárizsin rajta van, hogy bőrt is tartalmaz. Gondolod, hogy rendesen megpucolják azt a bőrt? Szerintem még toll is van benne. Valaki alább azt írta, hogy a párja szakmabéli, kérdezd meg tőle, ő biztosan el tudja mondani.
Én azért szeretném pontosan tudni, hogy mi van benne, mert biztos, hogy sok rossz dolog, és ha pontosan tudnám, hogy mik akkor talán nem enném meg:((
Azt már én is hallottam h vannak furcsa dolgok a párizsiban,virsliben...de pontosan nem szeretném tudni h mik..:DD
Én is tudom, hogy az jó lenne. Azzal meg az a baj, hogy egyrészt nem szeretek egy nap többször főzni, meg el eszik előlem a húst a gyerekek :((
Ha meg nagy mennyiséget csinálok mindíg az egy vagyon!
Ezért eszem ezeket a vackokat, bár szeretnék kitalálni valami mást, ami olcsó és még fogyni is lehet tőle..
A virsli, a párizsi ebből a szempontból nem a legjobb választás, mert tele van mindenféle adalékkal, tartósítószerrel. Egy szelet pipimell párolt zöldséggel pl.ideális vacsora.
:)
nem hülyeség, bár a puffasztott búzából se egyél sokat, mert gabona, magas a CH tartalma.
Ehetsz joghurtot zabkorpával. A sajtnak, a húsoknak gyakorlatilag nulla a CH tartalma, ezeket is bármikor. Gyümölcsöt, ne, zöldséget szintén.
Nem, én tényleg nem tudom, hogy mit egyek vacsorára ami nem hízlal!! Mivel azt olvastam, hogy a szalámi puffasztott búzával nem hízlaló, ezért ezt eszem. Ez hülyeség?
Ezt viccből kérdezted? :)
Az a baj, hogy én is sokszor meg eszem, pedig gondolom, hogy nem jó, de mi a csudát lehet enni vacsorára, meg reggelire???
Én nagyon ritkán kívánom meg a virslit, de akkor csakis a juhbeles, és azt is tömérdek mustárral. :) Gyerekkoromban éltem-haltam a virsliért és a párizsiért. Lehet, hogy már az is szemét volt, de legalább jóízű szemét! :))) A mostaniaknak a szagától is elmegy a kedvem, párom néha szokott enni, őt nem érdekli mi van benne. :)
azótta nem is veszek,igaz a virslit szeretik a gyerekeim de nagyon megnézem hol és milyet és ritkáztuk nagyon a virslizést is
Az az igazi! :)) Szalámiból csakis házi! ;)
az enyém mangalicábol van és tuti házi:)))
Én inkább nem gondolkodom ezen. :) Virsliből már régóta csak a juhbeleset veszem. Bár lehet az is ugyanolyan szemét, ki tudja... Párizsit nem tudnának lenyomni a torkomon. A szalámik meg már ránézésre gusztustalanok, teli hatalmas, rágós mócsingokkal. A házi, az iiiiigen! Az jöhet! :D
és nem ugat vissza hogy nemjjjóóó:))
A pulyka,és baromfi párizsi igen is jó,és élvezhető,én azt veszem már hosszú évek óta,és nem hallottam még panaszt egyik termékre sem.Reggelente viszem a kis tányéron,tápszer,szárazkenyér,mert imádja,és a párizsiból egy három centi vastag szelet,ez a reggeli,és Buksi minden reggel farokcsóválva várja a gazdit,hogy mikor teszi elé.
Aztán nagyot alszik.
Sziasztok!
A naplómba tettem be egy érdekes cikket, ami bár nem teljesen a virsliről szól, de érdekes.Hogy mit eszünk, mit iszunk...Akit érdekel olvassa el, kiváncsi vagyok mit szóltok hozzá!
ezért eszek házi szalámit egy ideje:))
Mióta barátnőm a csaba húsnál dolgozik, nem szivesen eszek virslit, párizsit, olcsó szalámit, diákcsemegét...
A hulladékot darálják le.
De ha eszel pulykapárizsit, lehet érezni ahogy ropog a fogad alatt valami... Jó étvágyat :D
Biztos nem színhusiból készül. Inkább mellőzöm. Van pár termék ami minőségi húsból van,csak azoknak meglehet nézni az árát.
ha végiggondolnám tuti nem enném meg így nem gondolkozok,eszek:))
Gyártója válogatja, de a virsli, párizsi az a hulladék, és a gyanúsan olcsó termékek. Minél apróbbra van darálva, annál nehezebb felismerni az összetevőket.
Hallottam ezt-azt,de inkább nem gondolok rá!
Mi van a szalámiban, virsliben? Tényleg olyan szörnyű dolgok?
További ajánlott fórumok: