Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Melyik tejszínt lehet felverni kemény habbá fixáló nélkül úgy, hogy ne essen össze fél percen belül? fórum

Melyik tejszínt lehet felverni kemény habbá fixáló nélkül úgy, hogy ne essen össze fél percen belül? (tudásbázis kérdés)


1 2
48. szanád (válaszként erre: 46. - Rencike24)
2009. nov. 17. 14:30
Nehogy tegyél bele , a hulala nagyon keményre felverődik....mivel mű....
47. 44034071ca (válaszként erre: 46. - Rencike24)
2009. nov. 17. 14:07

Nem kell hozzá semmi,csak hűtőbe kell tartani előtte kb 20 percig,diszíteni is lehet vele.

nekem nagyon bejött.

2009. nov. 3. 10:49

Sziasztok!


Egy kis segítséget szeretnék kérni!

A Hulala tejszínhez is kell habfixálót tenni?

Almatortát szeretnék csinálni karácsonykor, és a tetejére tejszínt kell tenni, illetve a díszítése is abból van!

2009. okt. 6. 08:51
hulala a habbá verés előttle kell hűteni. 15-20 perc alatt olyan kemény lesz, mint a cukászdában
2009. okt. 6. 08:05
bocs, hulala
2009. okt. 6. 08:04
hulula
2009. aug. 28. 19:10
hulala
2009. jún. 14. 15:30
a hullala TEJSZINT NAGYON STABIL ÉS NEM ESIK ÖSSZE ÉN A KRÉMESHEZ IS EZT HASZNÁLOM
2009. jún. 14. 14:33
A habot én mindig tejszínhabpótló porból(+2 dl tej) csinálom, és napokig kemény-persze, ha nem fogy el.
39. K.né
2009. febr. 19. 20:34
hulala
38. 533bb4d1fe (válaszként erre: 37. - Szanád)
2008. márc. 2. 19:11
Én cukrász létemre megmondom őszintén,az életben nem hallottam még,hogy a hullalát csak egyfelé kell keverni,ami eleve nem igaz,mert én két géppel verem,az egyik erre keveri,a másik arra,mert szemben van a két gép.Sokkal jobb tejszin pl a bianca,ez is nüvényi,de ma pl.rama tejszínt használtamez is kiváló.De aki berzenkedik,vagy förmedvénynek tartja a növényi tejszíneket,az főzzön magának.100% ban felverődik,és annyi százalékos,amilyennek akarod.A titok nálam van.
37. szanád (válaszként erre: 36. - Ce91523917)
2007. dec. 25. 18:57

a hulalát lehet venni pl.metroban ,corában stb...

Azért nem esik össze ,mert nem tejszín....növényi eredetű......és természetesen csak gyfelé keverjük

36. ce91523917 (válaszként erre: 3. - C299b9bcdc)
2007. dec. 24. 15:16
Fontos, hogy ha géppel csinálod, mindig csak egy felé keverd, mert összetörik a hab. Én Hu-la-la t használok, az sosem esik össze. Ha esetleg van cukrász ismerősöd, rendelj tőle. De van cukrászüzem, ahol ha bemész adnak neked.
35. szanád (válaszként erre: 34. - C299b9bcdc)
2007. szept. 9. 07:01
a porcukor ,nem befolyásolja,de túl sok fixálót azért ne tegyél bele.Két decinként kell 1 csomag,esetleg ha nem áll össze akkor még egy .az összesre számítva.
34. c299b9bcdc (válaszként erre: 33. - Szanád)
2007. szept. 8. 21:31

Aham, köszi mindenkinek! Ma sikerült felverni egy Oké-t is végre jó sok habfixálóval. :)


Mondjuk én porcukrot nem szoktam a tejszínbe tenni, a cukor befolyásolja az állagát?

33. szanád (válaszként erre: 30. - C299b9bcdc)
2007. szept. 6. 17:32

szia Megnéztem

MetRO QALITY At egyik oldalán angolul van írva a másikopn németül : wipping cream..és schalshane

és piros számmal van ráírva hogy 40 % ....az egy liter 706 ft ilyen tipusba van 30 % OS IS van.

Kék doboza van

32. Dork-a
2007. szept. 6. 16:11
javítanék:titok
31. Dork-a (válaszként erre: 30. - C299b9bcdc)
2007. szept. 6. 16:11
A titom abban rejtőzik,hogy nagyon le kell hűteni,akkor majd fel tudod verni géppel,de vigyázz,hamar vaj lesz belőle.Nekem mindig sikerül, Milli teljesen jó.
30. c299b9bcdc (válaszként erre: 29. - Szanád)
2007. szept. 6. 12:55
Köszike ! :)
29. szanád (válaszként erre: 26. - C299b9bcdc)
2007. szept. 5. 16:17
igen ,lehet a Metroban ,majd holnap megnézem neked a pontos nevét
28. szanád (válaszként erre: 24. - C299b9bcdc)
2007. szept. 5. 16:17
a milli nem nagyon jó ,de viszont a zacskós oké mindig tökéletes
2007. szept. 5. 15:16
Az igazán jó tejszínt csak piacon (v. jellegü) veheted.
26. c299b9bcdc (válaszként erre: 21. - Szanád)
2007. szept. 5. 14:59

Csak kíváncsiságképpen kérdem, létezik 40%-os tejszin a valóságban is ? :)


És ha igen, talán még kapható is valahol? :)

25. d@nu (válaszként erre: 24. - C299b9bcdc)
2007. szept. 5. 14:56
Kíváncsi vagyok... majd írd meg a fejleményeket. ;)
2007. szept. 5. 14:34
Ma bementem egy nagy Sparba. Nem volt hullala. Inkább vettem pár csomi habfixálót és most egy Milli tejszint :) Hátha most!
23. d@nu (válaszként erre: 22. - Szanád)
2007. szept. 5. 10:22
Én is utálom a növényi eredetű hab ízét...
22. szanád (válaszként erre: 18. - C299b9bcdc)
2007. szept. 5. 05:50

a hullalla gusztustalan növényi erdetű tejszínnek nem nevezhető borzadvány.

Sajnos a cukrászdákban is ebből csináljáj a sütiket.Azoknak a sütiknek már rég nincs semmi köze azokhoz amit mi régen megtanultunk.

Sajnos az emberek meg hozzászoktak ehhez a gagyi habhoz

21. szanád (válaszként erre: 10. - C299b9bcdc)
2007. szept. 5. 05:48
kb.40 SZÁZALÉKOSNAK KÉNE lennie
20. c299b9bcdc (válaszként erre: 19. - D@nu)
2007. szept. 4. 22:56
:((((
19. d@nu (válaszként erre: 17. - C299b9bcdc)
2007. szept. 4. 22:36
:((
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook