Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Meddig áll el a pirosarany? fórum

Meddig áll el a pirosarany? (tudásbázis kérdés)


jan. 12. 01:24
amit utoljara vettem volt rajta datum,hogy meddig jo.
16. globus (válaszként erre: 1. - TamThor)
jan. 11. 14:25
Ha tubusos, akkor túl nagy nem lehet. Én felbontás után hűtőben tartom, simán elfogy hetek alatt. Bármilyen ételbe nyomhatod, amibe amúgy paprikát tennél, csak ügyelj a külön sózásra, mert ebben is bőven van. Ha nem tennéd hűtőbe, szerintem akkor sem lesz baja.
jan. 11. 14:19
Nálam nics ideje megromolni.
jan. 11. 14:17
Amilyen sós, szerintem a világ végéig.😃
13. Babi11
jan. 11. 12:46
házi nekem hűtőbe is sokáig,mélyhűtőbe 1 évig
12. semleges (válaszként erre: 9. - TamThor)
jan. 11. 12:40
Egyenesen nyomd a szádba:)
11. eunuch (válaszként erre: 9. - TamThor)
jan. 11. 12:06
Kend vastagabban!
10. janszi (válaszként erre: 1. - TamThor)
jan. 11. 11:54
2500g-ost szoktam venni,vödrös a félreértések elkerülése végett,és hűtőben ez is tökéletesen elvan az utolsó mojzáig.De aki jobban szereti a gombaspórával átszőtt hagyományos paprikát,az egye azt,az bio.
9. TamThor (válaszként erre: 5. - Andi6020)
jan. 11. 11:47
Akkor jó, mert ez tényleg naaaaaaaagy tubus. Már kétszer ettem, de meg sem kottyant neki az a pár plötty.
8. TamThor (válaszként erre: 6. - Bichi)
jan. 11. 11:46
:DDDDD dehogynincs, paprika! Vagy nem?
7. srcrss (válaszként erre: 5. - Andi6020)
jan. 11. 11:32
😄
6. Bichi (válaszként erre: 1. - TamThor)
jan. 11. 11:29
Bármeddig, semmi természetes nincs benne :)
5. andi6020 (válaszként erre: 1. - TamThor)
jan. 11. 11:28
Túlél minket
jan. 11. 11:22

Ó az, Sokáig,


Eheted füstöltszalonnával is!

3. libikóka (válaszként erre: 2. - Libikóka)
jan. 11. 11:18

Bocs újraértelmeztem,,gondolom most vetted,,csak sok.

Sokáig eláll,,de használhatod ételekbe is ,,pikk pakk elfogy.

2. libikóka (válaszként erre: 1. - TamThor)
jan. 11. 11:12

Most ez egy 20 éves pirosarany?

Vagy mikor bontottad ki?

jan. 11. 11:08
Kb. 20 éve nem ettem, hirtelen megkívántam. De nagyon nagy tubus. Meddig áll el bontás után? Van tapasztalatotok ilyen specális, magasértékű gasztronómiai témában? :)

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook