Hülye kérdések fóruma, csak pihenteknek!!! :- D (beszélgetős fórum)
Ajjajj! Akkor ez jön hozzánk is.Na az ma még nem volt.Hiányzik is nagyon, mert a jégre ráfagyó esőt valamivel csak el kellene takarni, hogy ne látsszon csúszósnak.
ide nekem is egy bernáthegyit,rumos hordóval.most néztem ki,szakad a hó.
nem tudom,mo mikor 87-ben száraz kenyeret vettünk,hogy az jobb,mint a semmi kenyér.de nekem most már elég lenne egy kis leves,tészta.de akkor mindenki meg volt bolondulva,mint most ünnepek előtt.
küldjük a bernáthegyit a rumos hordóval.
Hova akarsz menni hogy ilyen sürgős?:)
Segítsééég! Küldjétek hozzám az összes hóhányót! Holle anyó begurult, innen ki nem ássuk magunkat :-)))
Sokan abbol akarnak penzt csinalni, hogy masok E-Mail cimlistajait eltulajdonitjak es a hirdeteseket kuldo knek eladjak, es erzert programokkal zaklatjak az embereket.
Ezert ajanlatos surubben cserelgetni a jelszavainkat. [de ajanlatos azokat felirni valahova...} :D
Ehhez nálam okosabb ember kell. Nem vagyok informatikus.
Kerlek, engedd meg, hogy helyesbitsem, ettem.
Ma mar csak ennem...
De az emleketol, meg mindig megindul a Pavlov-i reakciom...
Aranyos! Éhezni azt nagyon tudnak :-)))
Igazad van.Tunkolni valami isteni érzés:))
én a csirkemájat rengeteg hagymával,sok zsírral sütöm.mártogatni való is marad.
Nem lehet megtudni valahogy?
Nálunk a vasárnapi reggeli volt.A férjem már hajnalban szórta a pernyét, ahogy azt egy férfihez illik, hogy begyújtson a sparheltba, ne kelljen sokáig éheznie.Csak ezután indult az istállóba a jószágokhoz.:))
A tűzfalam egy héten belül 16 hálózati behatolási kísérletet vert vissza, ugyanarról az ip címről.
Vajon ki kíváncsi ennyire?
Ez volt hétvégenként a vacsora :-) Akármilyen madármáj a hájában sütve, töpörtyűjével, hajában sült vagy főtt krumplival, ecetes (lila)hagymával - vagy madármáj/háj híján füstölt szalonnával - de sokat emlegetjük!
Az ilyen "krumplis" vacsorákba apósom is beleszeretett... :-)))
Az finom.Én azt is szerettem amit a pirított levesbe pirítottak.Minél pirultabb volt, annál jobban ízlett.
Ilyen tésztát még én is ettem, csak nekünk nem volt platnink. A gáztűzhely rózsájára tett vaslemezen sütöttük.
rendes tésztát,amit a levesbe főzött,abból sütött meg egy-egy tenyérnyi darabot.
Milyen tésztát sütött a platni tetején?
Látom, nem csak én nosztalgiázok.
Velem nagymamám szerettette meg a spenótot és a sóskát.
Na, az én macskáim ilyesmit nem engedhetnek meg maguknak :)))
olyan jó kacsahúst,kacsamájat,amit a nagyanyám sparhelten,vaslábosban sütött,sose ettem.a gázon nem volt olyan.meg a tészta,amit a platni tetején sütött.
A régi sparheltünk sütőjében nagyon finom héjában sült krumplit tudtunk sütni.Megsütöttük a kacsamájat a hájában jó foghagymásan.Azt raktunk rá, mikor megpucoltuk.
Mikor ilyenek eszembe jutnak, elnosztalgiázok, jólesik:)
jesszus,azért mondom,ahány ház.mi mindig kenyérrel ettük.
Tudod, minden szokás valahol :-))) A múltkor már meséltem, hogy gyerekkorunkban hajában főtt forró krumplit ettünk a kocsonyához - nagyon finom volt! Ma már nem molyolok vele.
citrommal?ár biztos valahol szokás, de én inkább utána iszom egy citromos teát.
További ajánlott fórumok: