HoxAkasztófa - Javítandó feladványok listája (beszélgetős fórum)
Köszi! Akkor ez is javítandó feladat. :)
Boldog új évet kívánok Mindenkinek!!
Sziasztok!
Segítséget kérek Tőletek!
Ki tudja, hogy mit jelent a medencehintáztatás ?
Így egybe írva. Netán az intim torna része?
Akkor nemcsak én. :)))
Nem fért a fejembe a két szó együtt. :))
A gyermekápolási segély összege 2007-ben 27 130 Ft. Abban az esetben, ha a szülő nő nem jogosult tgyás-re és gyedre a szülést követően igényelhető, egyéb esetben ezek lejárta után igényelhető. Azonban célszerű még a gyed lejárta előtt 30 nappal benyújtani az igényt, mert legalább ennyi idő kell az elbíráláshoz is.
Gyesre a gyermek 3 éves koráig jogosult a szülő, iker gyermek esetén a tankötelesség válás évének végéig. Tartósan beteg vagy fogyatékos gyermek esetén 10 éves korig, de méltányosságból 14. életévig meghosszabbítható az ellátás.
Gyermeknevelési támogatást az a szülő, nevelőszülő vagy gyám veheti igénybe, aki saját háztartásban három vagy több kiskorút nevel. A támogatás a legfiatalabb gyermek 3. életévétől 8. életévének betöltéséig jár. Összege 27 130 Ft.
Hello Kata!
Azt írd be a google-ba, hogy GYÁS.
Tessék nekem segíteni. :)) Légyszi.
Gyermekápolási segély, tudtommal nem létezik. Van gyermekápolási táppénz, vagy ápolási segély, de így sehol nem találkoztam vele, pedig a gugliban is kerestem. Mint a farfekvéses csecsemő.
Tehát a gyermekápolási segély jó, vagy nem jó?
Szerintem nem, de ez nem jelent semmit.
Szóval?
hasonlóan muris a "könnymentes sampon" kifejezés is!
Van talán olyan sampon is, amiben összegyűjtött könnyek vannak?
Igazi különlegesség lehet...
;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Igaz, ami igaz. De azért nem kóstolom meg azt a lekvárt. :))
Passzolok. Nem tudom. Kérem a telefonos segítséget.
csak elszántság kérdése :-))))
eredetileg a gyümölcs is kiwi, de lehet, hogy magyarítva kivi a helyes, fogalmam sincs
De abból hogy főznek lekvárt?
Lehet, én a madárra nem gondoltam, bocsi.
A kaja a lényeg. :DDD
Nos, ismét úgy gondolom, van egy hibás a szavak között, ha tévednék, nyugodtan hurrogjatok le. Azt nagyon szeretem. Szóval: kiwilekvár.
Ha a kivit, egy v-vel írjuk, akkor a kivilekvárt is. Ha minden igaz. Igaz?
Szóval: kivi, kivilekvár.
Farfekvéses csecsemő.
A magzat farfekvéses, de egy csecsemő? Nem értem. Szerintetek helyes?
Megnéztem a helyesírási szótárban, igazad van. Cserbenhagyott a "híres" nyelvérzékem!
Ebből is tanultam, ha valami nem egyértelmű, előbb megnézem, aztán reklamálok....
Léda46!
Az ízület meg a címke így, hosszú í-vel helyes.