Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Grastmas zumi (Lóhúsleves) recept

Grastmas zumi (Lóhúsleves) recept

A Grastmas zumi (Lóhúsleves) hozzávalói:
60 dkg lóhús
40 dkg marhacsont
1 db kis kelkáposzta
2 db sárgarépa
1 db petrezselyemgyökér
1 csomó petrezselyemzöld
1 kisebb zeller
1 kisebb karalábé
2 db vöröshagyma
1 db paradicsom 1 db paprika
Gyömbér, sáfrány
só, bors, és ízlés szerint valamilyen fűszerkeverék


A Grastmas zumi (Lóhúsleves) elkészítési módja:
A megmosott húst és csontot hideg vízbe helyezzük és felforraljuk, majd lehabozzuk. Másfélóráig lassan főzzük. A megtisztított, feldarabolt zöldségeket, fűszereket a leveshez adjuk. Lassan főzzük, ízesítjük sóval. A kész levesből kiemeljük a puhára főtt marhahúst és a zöldségeket. A levest pihentetjük, majd merőkanállal merve szitán áttörjük. Levesbetétként a húson és a zöldségeken kívül cérnametéltet főzünk ki hozzá.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A grastmas zumi (lóhúsleves) elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook