Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Tavaszi leves recept

Tavaszi leves recept

Elkészítési idő 120 perc

A Tavaszi leves hozzávalói:
30-40 dk csirke aprólék
4-5 szál sárgarépa
3-4 fehérrépa
egy kis fej karfiol fele
30 dk zöldborsó
3-4 db újkrumpli
kis fej hagyma
egy gerezd fokhagyma
kis paradicsom
egy szelet paprika
párszem egész bors

vegeta, vagy valamilyen leves ízesítő amivel hús- levest ízesíteni szoktuk.
levestészta


A Tavaszi leves elkészítési módja:
a szokásos módon felteszsük főni az aprólékot, a sárga- és fehérrépával az ízesítőket /hagyma, bors stb / teaszűrőbe tesszük hogy könnyen kiszedjük a végén. mikor félig megfőtt a hús beletesszük a karfiolt, borsót. és az újkrumplit. Legvégül levestésztát főzünk bele.

Nagyon ízletes levest kapunk.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A tavaszi leves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook